- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی بدون شماره!
- شهر
- طهرون
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران
پاسخ : ادبیات کودک و نوجوان
نه آخه نمیدونم من هرچی میگم یه چی دیگه جوابمو میدن اونم آخراش یکم بهم برخورد و یکم به صورت بی ادبی بود البته خو معذرتم میخوام که یکم تند گفتم!
حالا چرا لفظ(املاء؟) قلم صحبت می کنی؟ باو دقیقا همین که نیما گفت!
منم میگم اگه خو به بچه(نوجوون) بگی که عزیم دلبندم(
) این کتاب رو بخون اگه ازش راضی نبودی خو برو همون که دوس داری رو بخون! یعنی باید راهنمایی بشه اون بیچاره و نگون بخت! 
مرسی نیما جون!به نقل از نیمچه :صدراجان!خودت رو کنترل کن دلبندم!نذار به خاطر اینکه حرف درستی رو تندروانه میزنی سبب شی که مردم فکر کنن حرفت غلطه
بحث اینجاست که اکثریت ملت نوجوون ما(و به نظرم کل دنیا) در نظرش سخن گفتن از چوب جادو و جادوگری و مدرسه ی جادوگری اونم توی یه فضای تین ایجری-حالا هر قدر که از جانب اسطوره شناسی نادرست یا از جانب ادبی سطح پایین باشه-خیلی جذاب تر از سخن گفتن در باب دوارفها و الفها و هابیتهاست،اونم در فضایی حماسی.
خیلی از نوجوون ها رو دیدم که ارباب حلقه ها رو بچه گونه میدونن.به خاطر داشتن الف و دوارف.که البته در جهلی بی کران غرقه هستند
من گمان میکنم که خانم afroDt سعی دارن به اینها اشاره کنن!وگرنه بقیه چیزها(حجم و کشش نداشتن) بی مورد و بی اساس هستن
نه آخه نمیدونم من هرچی میگم یه چی دیگه جوابمو میدن اونم آخراش یکم بهم برخورد و یکم به صورت بی ادبی بود البته خو معذرتم میخوام که یکم تند گفتم!
حالا چرا لفظ(املاء؟) قلم صحبت می کنی؟ باو دقیقا همین که نیما گفت!
منم میگم اگه خو به بچه(نوجوون) بگی که عزیم دلبندم(
) این کتاب رو بخون اگه ازش راضی نبودی خو برو همون که دوس داری رو بخون! یعنی باید راهنمایی بشه اون بیچاره و نگون بخت!