- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- ارومیه/ تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
پاسخ : مشکلات خوابگاه
من بــــــــــــدم میاد از خوابگاه
من بــــــــــــدم میاد از خوابگاه

به نقل از :: باران :: :من بــــــــــــدم میاد از خوابگاه![]()
همکلاسیای دبیرستانمون انقد خودشونو گم کردن که جواب اس ام اس هم نمیدن! خونه هم بگیرم تنهایی میگیرم!به نقل از E Nourollahi :شما با همکلاسیهای دبیرستانتون تصمیمی ندارین یه شهرو انتخاب کنید ؟ مثلا چندنفر که باهم صمیمی هستین، تبریز بزنید و اینا، اونوقت میتونید برای خودتون خونه اجاره کنید.![]()
به نقل از :: باران :: :همکلاسیای دبیرستانمون انقد خودشونو گم کردن که جواب اس ام اس هم نمیدن! خونه هم بگیرم تنهایی میگیرم!
به نقل از :: باران :: :همکلاسیای دبیرستانمون انقد خودشونو گم کردن که جواب اس ام اس هم نمیدن! خونه هم بگیرم تنهایی میگیرم!
جوک گفتی الآن؟؟؟به نقل از Ehem_Ehem :مرفهبیدرد.![]()
عمرا نمیرم خوابگاه! همه جور آدم هس توش! منم نمیتونم بضی چیزارو تحمل کنم!به نقل از esten dekart :یه دختر تویه شهر غریب تنها خونه بگیره ؟؟؟؟![]()
............خب شمام متاسفانه باید بری خوابگاه![]()
منکه اصن ترسو نیستم و از تنهایی نمیترسم, بخاطر شغل والدینم عادت کردم! :)به نقل از E Nourollahi :اخه نه، تنهایی برای آدم خ سخته، تو شهر غریب، اینکه تنها بمونی، به شخصه خودم وقتی تنهام اصلا از در و دیوار صدا میشنوم.البت اگه والدین هم باهاتون بیان بحث دیگهای ـه ولی من که تو سرم نقشه دارم که باهم خونه بگیریم و بعدش هر هفته مادر یکیمون بیاد پیشمون
یا اینکه مادر هرکدوممون که فداکارتره پیشمون بموه کلا .
[میدونم عملی نیست، ولی امید دارم هنوز!
خوابگاه هم فکر نکنم اینقدر بد باشه ولی خب من همیشه تو مسابقات هم خیلی سختم بوده وقتی مادری نباشه کنارمون!!]
صبر کنید من ما هم میایم!اصلا باهم هم خونه میشیم!
![]()
سه نفر از دوستهام هستند که تنها تو تهران خونه دارند. یکی شیرازیه. دو تا کرجی. دوتاشون اچاره کردن خونه یکیشون خونه رو خریدن واسشبه نقل از esten dekart :یه دختر تویه شهر غریب تنها خونه بگیره ؟؟؟؟![]()
............خب شمام متاسفانه باید بری خوابگاه![]()
حالا کاری ندارم ها، ولی مام خوابگاهیایم به خدا! چیزیمون هم نیستبه نقل از :: باران :: :من ی چیزایی از خوابگاه شنیدم که اصن وحشت دارم برم.![]()
متاسفانه خوابگاههای پسرها از این لحاظ شرایط خیلی بدی داره...اغلب یا سیگارین یا سیگاری میشن... و خب نظارت خاصی روشون نیست در حالی که به لحاظ قانونی ممنوع هست.به نقل از Ehem_Ehem :این سیگار و اینا چی؟
ممنوعه؟
سیگاری نباشیم هم اتاقی سیگاری باشه میشه عوض کرد؟
سیگاری باشیم میشه هم اتاقی رو تهدید کرد؟![]()
سیگار ممنوعه . هم اتاقیت سیگاری باشه راپورت بدی تذکر و اینا میدن . بعد احتمالا خوابگاهش و عوض میکنن و نهایتا : لغو اسکانبه نقل از Ehem_Ehem :این سیگار و اینا چی؟
ممنوعه؟
به نقل از Ehem_Ehem :بدبخت اونی که با من هم خوابگاهی شه
اول خیلی متین و آروم بنظر میام. کم کم اعماق شخصیتم رو میشه.
مثن یه بار رفته بودیم راهیان نور، شب یه نفرو با تختش ورداشتیم گذاشتیم بیرون.
دیگه تا تهش برید.![]()
به نقل از Ehem_Ehem :این سیگار و اینا چی؟
ممنوعه؟
به نقل از Ehem_Ehem :حالا یه سوال دیگه.
خوابگاه رو همینطور رندوم میدن؟
یعنی چند نفر که نمیشناسن هم رو میندازن کنار هم؟
خب مثلا من و دوستم یه دانشگاه مشترک قبول شیم، نمیذارن هم خوابگاهی باشیم؟
به نقل از Ehem_Ehem :بعد زمان رفت و آمد خوابگاه محدودیت هم داره؟
ها ها هابه نقل از F@temeh :واسه دخترا حداکثر دهِ شبه دیگه. البته خوابگاه ما نه بود. بعد از عید هم نه و نیم.
صبحا هم به ما که گفتن زودتر از شیش نمیتونید برید بیرون. شایدم شیش و نیم. یادم نیس![]()
واسه پسرا 12 ! تا دو سه هم رفتم یکم گیر دادن رفتم تو من ! بیشتر از اون شد میمونی بیرون 5 6 میری با یه نون دستت فک کنن رفته بودی نون بگیری . وگرنه کارتت و میفرستن امور خوابگاه ها اذیتت میکننبه نقل از Ehem_Ehem :بعد زمان رفت و آمد خوابگاه محدودیت هم داره؟