• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات راجع به ویندوز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MHD.H
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات راجع به ویندوز

میخوام ویندوز8ـو پاک کنم به جاش سون نصب کنم + نمیخوام فایلا و برنامه هام پاک شه
این پیغام رو میده موقع نصب :

20160203_112724.jpg

راهی هس ک بدون پاک شدن اطلاعات یا انتقالشون به یه هارد، نصبش کنم ؟
# فوری. 8-|

نمیشه از ویندوز 8 به 7 آپگرید(!) کرد.
بهتره که فایلاتون رو بردارین از C و تو بوت DVD فرمت کنید و نصب معمولی و ... ولی با این کار نرم افزاراتون پاک میشه دیگه باید زحمت اینو بکشید.

من قبلا موقع نصب 8 یکی از درایوام پرید! بعد دوباره ویندوز نصب کردم نیومد. تو لیست هارد دیسک درایوز نیست ولی تو مثلا قسمت دیفرگ منت هست. چه اتفاقی براش افتاده؟ برگردونده میشه؟

به نقل از برگ زرین :
نمیشه از ویندوز 8 به 7 آپگرید(!) کرد.
بهتره که فایلاتون رو بردارین از C و تو بوت DVD فرمت کنید و نصب معمولی و ... ولی با این کار نرم افزاراتون پاک میشه دیگه باید زحمت اینو بکشید.

من قبلا موقع نصب 8 یکی از درایوام پرید! بعد دوباره ویندوز نصب کردم نیومد. تو لیست هارد دیسک درایوز نیست ولی تو مثلا قسمت دیفرگ منت هست. چه اتفاقی براش افتاده؟ برگردونده میشه؟

نرم افزارایی ک رو c هست منظورم نیس
بقیه ی درایوا رو میگم
اونا نمیپره ینی ؟

نه اصلا.
تنها تغییرات روی درایو C انجام میشه
فقط باید حواستون باشه که تو اینجا:
install_win7_s%2008.jpg

درایو C رو انتخاب کنید و فرمت کنید.

آقا من نیم فاصلم هیچ جا کار نمی کنه چی کار کنم؟؟ویندوزو عوض کردم اینطوری شده.هفت بود و باز هفت رو نصب کردم ولی کار نمی کنه تویه مجموعه آفیس و بروزر ها. #-o

اینارو امتحان کردی؟ ctrl+shift+2, ctrl+shift+3,ctrl+shift+4

به نقل از اِل سجادُ :
اینارو امتحان کردی؟ ctrl+shift+2, ctrl+shift+3,ctrl+shift+4

آره.هیچ کدوم جواب نمی دادن.

از اینجا کیبورد استاندارد فارسیو دانلود کن؛

بعد از این مسیر میتونی کیبورد استاندارد رو بعنوان دیفالت کیبورد فارسیت بکنی(اگر هیچکار نکنی جفت فارسیارو با هم داری، تو تسک بار عکس یه کیبورد میاد که باهاش میتونی کیبوردی که میخوای رو انتخاب کنی):
control panel-> region and language -> keyboards and languages -> change keyboards

به نقل از Minority :
آقا من نیم فاصلم هیچ جا کار نمی کنه چی کار کنم؟؟ویندوزو عوض کردم اینطوری شده.هفت بود و باز هفت رو نصب کردم ولی کار نمی کنه تویه مجموعه آفیس و بروزر ها. #-o
نرم افزار tray layout رو نصب کن

سلام بچه ها.
من یه لبتاب hp دارم که قبل از بالا اومدن ویندوز یه صفحه ای میاد که مال خود hp هستش. بعد یه آیکون داره که اگر بزنی میری تو ویندوز .
حالا من الان اینو میزنم نمیره تو ونیدوز. یه سری برنامه و اطلاعات دارم که واقعا نیازشون دارم.
میشه منو راهنمایی کنین.
ممنون.

Back
بالا