- نام مرکز سمپاد
- مدرسه
- شهر
- کرج
خیلی هامون هستیم که دوست و آشنایی رو از دست دادیم و کلی هم واسش ناراحت شدیم
درست روز ختمش وقتی چشمون از گریه پف کرده یا بغز گلومونو گرفته و نمی تونیم گریه کنیم تمام خاطرات خوبی که با اون فرد داشتیم یهو یادمون میاد
بخوام جمله رو تصحیح کنم باید بگم تمام خاطراتی که باهاش داشتیمو یادمون میاد و یجورایی با غم از دست دادنش بدی و خوبیشو سر و ته خوب می بینیم
شاید خاطراتی رو مرور کنید که در حالت عادی مسخره و بی معنین ولی وقتی اون طرفو از دست داده باشید یادگاری های قشنگین
می خوام هر کس هست که عزیزی رو از دست داده بیاد و خاطره جالبی داره بیاد بگه اینجا
شاید یاد بگیریم قدر کسایی که الان پیشمونن رو بدونیم ...
درست روز ختمش وقتی چشمون از گریه پف کرده یا بغز گلومونو گرفته و نمی تونیم گریه کنیم تمام خاطرات خوبی که با اون فرد داشتیم یهو یادمون میاد
بخوام جمله رو تصحیح کنم باید بگم تمام خاطراتی که باهاش داشتیمو یادمون میاد و یجورایی با غم از دست دادنش بدی و خوبیشو سر و ته خوب می بینیم
شاید خاطراتی رو مرور کنید که در حالت عادی مسخره و بی معنین ولی وقتی اون طرفو از دست داده باشید یادگاری های قشنگین
می خوام هر کس هست که عزیزی رو از دست داده بیاد و خاطره جالبی داره بیاد بگه اینجا
شاید یاد بگیریم قدر کسایی که الان پیشمونن رو بدونیم ...

آخرش دایی ما که صحنه رو دیده لوشون میده 

شوهرش هم قبل از اینکه من به دنیا بیام فوت شده بود اون زمانا تقریبا 65-70 اینا سالش بود فکر کنم

منم از سال دوم راهنمایی تا پارسال یکسره تو آزمایشگاه سر کلاس روباتیک و روباتامون ول بودیم ...خلاصه خیلی باهم صمیمی بودیم....پارسال خبر دادن کشتنش تیکه تیکش کردن 

خوش به حالتون .... من ارزو به دل موندم .... دریغ از 1 پدر بزرگ