• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انقراض انسان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Weeping Angel
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انقراض انسان

به نقل از stewie_griffin :
نمی فهمم اگه مردم مراعات کنن مشکل چیه؟
کشت و کار که تعطیل نمیشه.
تا وقتی انسان گند نزنه به اکوسیستم و مردم مراعات کنن مشکلی پیش نمیاد.
جواب خیلی بنیادیه مردم باید مراعات کنن.
مگه میشه ؟ :))
اگه مردم میخواستن مراعات کنن که واسه افزایش جمعیت یه کاری میکردن
درسته که انسان ها هوششون زیاده ولی جزو بی شعور ترین موجودات هم محسوب میشن ( عموم انسان ها رو میگما ;D )
البته منظور من از افزایش جمعیت به حدیه که دیگه با مراعات و صرفه جویی و از این جور کارا نمیشه جلوی ازدحام و غارت شدن زمین رو گرفت
منابع طبیعی محدوده :-"
الان هم خطرات زیادی داره تهدیدشون میکنه

• لایک
امتیازات: HHH

فعلاَ جوابی ندارم امیدوارم بقیه هم تو بحث شرکت کنن و نظرشون رو بگن این طور نباشه که 3 نفر نشستیم دور هم بحث می کنیم
وقتی من مال خودمو بگم می فهمی که حتی اگه مال تو هم درست باشه مال من زود تره. :)) :)) :)) ;D

به نقل از dark-boy :
مگه میشه ؟ :))
اگه مردم میخواستن مراعات کنن که واسه افزایش جمعیت یه کاری میکردن
درسته که انسان ها هوششون زیاده ولی جزو بی شعور ترین موجودات هم محسوب میشن ( عموم انسان ها رو میگما ;D )
البته منظور من از افزایش جمعیت به حدیه که دیگه با مراعات و صرفه جویی و از این جور کارا نمیشه جلوی ازدحام و غارت شدن زمین رو گرفت
منابع طبیعی محدوده :-"
الان هم خطرات زیادی داره تهدیدشون میکنه

نکته ی جالب راجع به دنیا اومدن بچه ابنه که 2 نفر لازمه پس اگه الان 1000 تا زوج داشته باشیم و همه قانع شن که یه بچه کافیه فقط 500 تا بچه به دنیا میان و این یعنی سیر نزولی. مردم باید از الان تصمیم بگیرن که اگه دورو برو نگاه کنی اکثراَ معتقد اند یه بچه کافیه.

نکته ی جالب راجع به دنیا اومدن بچه ابنه که 2 نفر لازمه پس اگه الان 1000 تا زوج داشته باشیم و همه قانع شن که یه بچه کافیه فقط 500 تا بچه به دنیا میان و این یعنی سیر نزولی. مردم باید از الان تصمیم بگیرن که اگه دورو برو نگاه کنی اکثراَ معتقد اند یه بچه کافیه.

پس باید انقراض نسل با سیر نزولی واقعی به نظر بیاد که ;D

بله ، این تو ایرانه !
که البته رشد جمعیت ایران هم منفی شده
منتها سایر کشور ها اگه به همون یدونه هم قانع باشن بازم جمعیتشون در حد انفجاره !
چین رو در نظر بگیر ، تک فرزندی اونجا اجباره ! منتها سیر افزایش جمعیتشون صعودیه نه نزولی
پس از چین میتونیم نتیجه بگیریم طرح تک فرزندی برای مقابله با افزایش جمعیت شکست خوردس . . .
این کارا بیشتر جواب میده :
1 ازدواج دیر هنگام ( یا بهتر بگم بچه دار شدن دیر هنگام )
2 تعداد بچه های هر خانواده نهایتا دو تا باشه ( تازه بهتره از اون پدر و مادر تعهد گرفته بشه تا واقعا بتونن از بچه بخوبی نگه داری کنن )
3 تو کشورهای بی در و پیکر ( مثل کشورهای آفریقایی ) رو افزایش جمعیت کنترل جدی انجام بشه ( از همه بد بخت تر اونا هستن ، خانواده هاشونم از همه پر جمعیت تر ;D )
بعدش دیگه چی بگم ؟ ;D فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه ، اگه کسی نظری داره بیاد بگه
البته اینم بگم که رو نظراتم 100 % مطمئن نیستم که جواب میده یا نه ;D

هیچ کس مطمئن نیست!

اینجا حدسیاته دانش آموزیه ;D

دانشمندشم اشتباه می کنه

آقا این جناب stewie_griffin چرا جواب خودت به این سوالو نمی گی؟

به نقل از dark-boy :
بله ، این تو ایرانه !
که البته رشد جمعیت ایران هم منفی شده
منتها سایر کشور ها اگه به همون یدونه هم قانع باشن بازم جمعیتشون در حد انفجاره !
چین رو در نظر بگیر ، تک فرزندی اونجا اجباره ! منتها سیر افزایش جمعیتشون صعودیه نه نزولی
پس از چین میتونیم نتیجه بگیریم طرح تک فرزندی برای مقابله با افزایش جمعیت شکست خوردس . . .
این کارا بیشتر جواب میده :
1 ازدواج دیر هنگام ( یا بهتر بگم بچه دار شدن دیر هنگام )
2 تعداد بچه های هر خانواده نهایتا دو تا باشه ( تازه بهتره از اون پدر و مادر تعهد گرفته بشه تا واقعا بتونن از بچه بخوبی نگه داری کنن )
3 تو کشورهای بی در و پیکر ( مثل کشورهای آفریقایی ) رو افزایش جمعیت کنترل جدی انجام بشه ( از همه بد بخت تر اونا هستن ، خانواده هاشونم از همه پر جمعیت تر ;D )
بعدش دیگه چی بگم ؟ ;D فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه ، اگه کسی نظری داره بیاد بگه
البته اینم بگم که رو نظراتم 100 % مطمئن نیستم که جواب میده یا نه ;D

راجع به چین دلیلش اینه که جمعیت جوونشون خیلی بیشتر از پیرشونه به همین خاطر مرگ و میر خیلی کمتر از تولده (با وجود تک فرزندی بودن) و اگه این فاز بگذره و این جمعیت جوون بمیرن این مشکل آروم آروم حل میشه.

به نقل از Captain. Pisko :
هیچ کس مطمئن نیست!

اینجا حدسیاته دانش آموزیه ;D

دانشمندشم اشتباه می کنه

آقا این جناب stewie_griffin چرا جواب خودت به این سوالو نمی گی؟

2 صفحه مقدمه می خواد ولی اگه جمو جورش رو بخوای میشه : باکتری ها این موجودات ریز همان گونه که پستانداران کوچک در زمان دایناسور ها باعث انقراض آن ها شدند باعث انقراض انسان ها خواهند شد"
الان میگه چجوری؟ گفتم که فقط 2 صفحه پیش نیاز داره. B-) B-) B-)

حس می کنم تاپیک خوابیده 2 تا راه داریم یا من یه چیز دیگه بگم شما نقضش کنید.
یا روی باکتری بحث کنیم و شما حدس بزنید تو مغز من چی می گذره و چجوری قراره نسل بشریتو نابود کنه.
انتخاب کنید.

طی جنگی که در آینده اتفاق خواهد افتاد به دلیل استفاده از سلاح های اتمی شاهد یک زمستان هسته ای خواهیم بود و به این باعث انقراض انسان خواهد شد. (چرت و پرت زیاد گفتم نه؟! ;D)

چرا افراد شرکت کننده در این بحث این قدر کمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/ :-/

ببین اینجا همه ریاضی دوستن و کلا حال زیست ندارن

اونایی هم که دارن الان یا دارن درس میخونن (مثل مدیر قبلی و امیر و اینا) یا بازم دارن فکر کنم درس می خونن (مثل ایکس ری و اینا :دی)

همین تعداد هم نسبت به خیلی تاپیکا کم نیست :-"

حالا بحث تو

اول بگو زمستان هسته ای اصن چی هست؟ ;D

Back
بالا