peihaghi
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- امیر کبیر
- رشته دانشگاه
- مکانیک (ساخت تولید)
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
اساسی ترین نکته ی بیگ 4 اینه که سبک دارن . شما مگادث رو با اسلیر با متالیکا مقایسه کن ! چهار تا عنصر کاملاً متفاوت ، همشون خوب ، همشون ترش .
اسلیر واقعاً نمیشه گفت بعد 1990 آلبوم خوب نداده . سبکشون از اون حالت تمپوی بالا و درامفقط اسنر و هایهت در اومده . موزیکشون عوض شده .
ای آلبوم 2006 اسلیر آلبوم واقعاً خوبی بود . فرق داش با اسلیر های قبلی . ولی قابل توجه بود .
مگادث مثلاً . از همون آلبوم اول تا the system has failed واقعاً فوق العاده بودن . حالا یکم سر آلبومای بعدی تکراری شد . ولی مگادث همیشه خوب میمونه و بزرگ . حتی شده به خاطر یه تک ترک هالی وارز .
خلاصه که چرت و پرت زیاد گفتم ولی مقصود اصلیم اینه که بیگ 4 یه زمانی خوب بودن و همون خوب بودنشون اعتبارشون رو میخره . به قول همین مجید مثلاً ریف south of heaven مال اسلیر و ریفای مث این آبروی اسلیر رو میخرن . برای بقیشون هم .
حالا بماند که آلبوم جدید و خوب جز چیزای خیلی عجیب شده . از heritage اوپث تا super collider مگادث تا آلبوم دید چیلدرن و ... همه پسرفت داشتن . وقتشه که نسل جدید هوی متال خودشو نشون بده .

بیگ 4 بیش از این که بیگ باشن فرست بودن ! و خوب یه زمانی خوب بودن دلیل بر خوب بودن کلی میشه .به نقل از The Last Horseman :به نظرتون چقدر The big 4 واقعا بزرگ هستن ؟ خودم شخصا اعتقاد دارم واقعا انصاف نبود این شکلی بشه ... . حق یک سری بند Thrash ه دیگه داره ضایع میشه. همه ی بند هایی که تو big 4 هستن «یک زمان» خوب بودن. الآن گروه هایی مثل Exodus, Overkill, Kreator, Sodom و Annihilator دارن آلبوم های خیلی خوبی میدن . کلا روند رو به رشدی دارن . اما Metallica بعد از And Justice For All... تا زمانی که Death Magnetic رو منتشر کردن واقعا گروه ساده ای شده بودن (البته من همیشه میگم که همون Load , Reload نشون میده گروه هنرمنده و داره تو موسیقی جستجو میکنه اما خب ضعیف بودن!) یا مثلا Slayer که بعد از دهه ی 90 تعداد آهنگای خوبش انگشت شمارن . Anthrax هم که من اصلا جزء 10 تا گروه Thrash برتر هم نمیدونمش چه برسه به 4 تا. نظراتتون رو بگین صحبت کنیم.
اساسی ترین نکته ی بیگ 4 اینه که سبک دارن . شما مگادث رو با اسلیر با متالیکا مقایسه کن ! چهار تا عنصر کاملاً متفاوت ، همشون خوب ، همشون ترش .
اسلیر واقعاً نمیشه گفت بعد 1990 آلبوم خوب نداده . سبکشون از اون حالت تمپوی بالا و درامفقط اسنر و هایهت در اومده . موزیکشون عوض شده .
ای آلبوم 2006 اسلیر آلبوم واقعاً خوبی بود . فرق داش با اسلیر های قبلی . ولی قابل توجه بود .
مگادث مثلاً . از همون آلبوم اول تا the system has failed واقعاً فوق العاده بودن . حالا یکم سر آلبومای بعدی تکراری شد . ولی مگادث همیشه خوب میمونه و بزرگ . حتی شده به خاطر یه تک ترک هالی وارز .
خلاصه که چرت و پرت زیاد گفتم ولی مقصود اصلیم اینه که بیگ 4 یه زمانی خوب بودن و همون خوب بودنشون اعتبارشون رو میخره . به قول همین مجید مثلاً ریف south of heaven مال اسلیر و ریفای مث این آبروی اسلیر رو میخرن . برای بقیشون هم .
حالا بماند که آلبوم جدید و خوب جز چیزای خیلی عجیب شده . از heritage اوپث تا super collider مگادث تا آلبوم دید چیلدرن و ... همه پسرفت داشتن . وقتشه که نسل جدید هوی متال خودشو نشون بده .

) . الآن هم من میگم واقعا Exodus , Testament , Overkill اینا (حتی مثلث طلایی آلمان رو هم نگفتم) چی از Anthrax کم دارن ؟ یا مثلا اینکه واقعا مگادث ثرشه ؟! آهنگاش رو دوست دارم اما اگه من بودم اسم سبک مگادث رو میذاشتم Beautiful Metal ! من ثرش خاصی از مگادث ندیدم !
 ) . الآن هم من میگم واقعا Exodus , Testament , Overkill اینا (حتی مثلث طلایی آلمان رو هم نگفتم) چی از Anthrax کم دارن ؟ یا مثلا اینکه واقعا مگادث ثرشه ؟! آهنگاش رو دوست دارم اما اگه من بودم اسم سبک مگادث رو میذاشتم Beautiful Metal ! من ثرش خاصی از مگادث ندیدم ! 

اما چیزی که هست، مهم نیست که الان چه قدر خوبه کاراشون، بیگ 4 صرفا یعنی کسایی که ترش رو ساختن و رشدش دادن. حالا الان رسیده به لولو و آی ویل تیک یو هایر، لایک ا سوپرکولایدر، حق دارن دیگه بعد 30 سال گند بزنن
 اما چیزی که هست، مهم نیست که الان چه قدر خوبه کاراشون، بیگ 4 صرفا یعنی کسایی که ترش رو ساختن و رشدش دادن. حالا الان رسیده به لولو و آی ویل تیک یو هایر، لایک ا سوپرکولایدر، حق دارن دیگه بعد 30 سال گند بزنن  منظورم اینه که واقعا جایی ثبت کردن که اینا بیگ فور ثرشن؟
 منظورم اینه که واقعا جایی ثبت کردن که اینا بیگ فور ثرشن؟