پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

P.coder

jAvAd
ارسال‌ها
105
امتیاز
366
نام مرکز سمپاد
علامه حلی (1)
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران جنوب
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام به همگی.
کسی منبعی میشناسه که توایع کتابخونه windows.h برای ++c رو معرفی کرده باشه.(البته فارسی باشه،خودم فارسی گیر نیاوردم :-")
ممنون :D
 

parsa.dlr

کاربر فعال
ارسال‌ها
34
امتیاز
341
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید بهشتی کاشان (احسان)
شهر
کاشان
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام
کسی app برنامه نویسی C# برای اندروید سراغ داره ؟
 

Majid1889

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
210
امتیاز
336
نام مرکز سمپاد
حلیــــ2ـــــــ
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
رشته دانشگاه
نرم افزار

parsa.dlr

کاربر فعال
ارسال‌ها
34
امتیاز
341
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید بهشتی کاشان (احسان)
شهر
کاشان

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,058
امتیاز
4,956
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

من چندتا تابع از سورس كد بازى تتريس رو به c++ لازم دارم.
درواقع برنامه اى كه بايد بنويسم، ساده شده ى تتريسه.
شما سورس كدش تو دست و بالتون هست؟ :-"
 

عَنّآب ؛؛)

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
214
امتیاز
1,596
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

کسی سینتکسی واسه آزاد کردن حافظه تو سی ++ بلده؟ :/ : |
 

mahsa72

لنگر انداخته
ارسال‌ها
3,407
امتیاز
13,720
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی نرم‌افزار
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از عَـــژدَر B-) :
کسی سینتکسی واسه آزاد کردن حافظه تو سی ++ بلده؟ :/ : |
یه کم سرچ کنید قبلش خب :D
اینجا رو ببینید. تابع free کارش همین هست دیگه.
 

bluefire123

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
13
امتیاز
2
نام مرکز سمپاد
123
شهر
گرگان
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

چه جوری میشه یه دیتابیس(که با اکسس درستش کردم) رو به برنامه ای در سی پلاس پلاس متصل کنم؟
 

Agent 47

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
318
امتیاز
1,165
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از bluefire :
چه جوری میشه یه دیتابیس(که با اکسس درستش کردم) رو به برنامه ای در سی پلاس پلاس متصل کنم؟
http://libxl.com/
این رو هم یافتم:
http://www.codeproject.com/Articles/15837/Accessing-Excel-Spreadsheets-via-C
 

bluefire123

کاربر نیمه‌فعال
ارسال‌ها
13
امتیاز
2
نام مرکز سمپاد
123
شهر
گرگان
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

چه جوری میشه یه متغیر رو با یک کلمه چند حرفی (مثلا ali) برابر قرار داد!؟(منظورم اینه که متغیرو چی تعریف کنم؟)
در کد زیر :
کد:
#include <iostream>
#include <conio.h>

using namespace std;
int main()

{
    ?????ch ;
    cout<<"\n  Enter a number"<<endl ;
    cin>>ch;
   
     if(ch=='ali')
     {
     cout<<"\n First Name : Ali"<<endl<<"\n Last Name : Ahmadi"<<endl<<"\n Age : 25 "<<endl<<"\n Weight : 87";
     }
     else if(ch=='reza')
     {
       cout<<"\n First Name : Reza"<<endl<<"\n Last Name : Ahmadi"<<endl<<"\n Age : 20"<<"\n Weight : 60 ";
     }
     
     else
     { 
         cout<<"invalid number...";
     }
         getch();
         return 0;
}
 

Anita H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
570
امتیاز
2,926
نام مرکز سمپاد
حلّی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از bluefire :
چه جوری میشه یه متغیر رو با یک کلمه چند حرفی (مثلا ali) برابر قرار داد!؟(منظورم اینه که متغیرو چی تعریف کنم؟)
در کد زیر :
کد:
#include <iostream>
#include <conio.h>

using namespace std;
int main()

{
    ?????ch ;
    cout<<"\n  Enter a number"<<endl ;
    cin>>ch;
   
     if(ch=='ali')
     {
     cout<<"\n First Name : Ali"<<endl<<"\n Last Name : Ahmadi"<<endl<<"\n Age : 25 "<<endl<<"\n Weight : 87";
     }
     else if(ch=='reza')
     {
       cout<<"\n First Name : Reza"<<endl<<"\n Last Name : Ahmadi"<<endl<<"\n Age : 20"<<"\n Weight : 60 ";
     }
     
     else
     { 
         cout<<"invalid number...";
     }
         getch();
         return 0;
}
string بنویسید و توی if به جای کوتیشن از دابل کوتیشن استفاده کنید
کد:
string s;
if(s == "ali")
 

@[email protected]

фотрос
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
687
امتیاز
895
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2 - دبیرستان حلی10
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
Shahed Uni
رشته دانشگاه
Computer Science
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام
کسی کد بازی Snake ساده رو داره؟
 

skyhacker79

سپهر
ارسال‌ها
81
امتیاز
74
نام مرکز سمپاد
اردبیل ناحیه1
شهر
اردبیل
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام دوستان من دیوونه وار عاشق علوم کامپیوتر مثل نرم افزار و برنامه نویسی و سخت افزار هستم و عاشق گوشی و تبلتو...هم هستم.حالا من بخوام کدینگ یاد بگیرم باید از چه زبونی و کدوم کتاب شروع کنم.لطفا کتاب خوبی میشناسین اسم هم بدین
 

Agent 47

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
318
امتیاز
1,165
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از skyhacker79 :
سلام دوستان من دیوونه وار عاشق علوم کامپیوتر مثل نرم افزار و برنامه نویسی و سخت افزار هستم و عاشق گوشی و تبلتو...هم هستم.حالا من بخوام کدینگ یاد بگیرم باید از چه زبونی و کدوم کتاب شروع کنم.لطفا کتاب خوبی میشناسین اسم هم بدین
با هر زبان معمولی میشه برنامه نویسی یاد گرفت.
من که با C یاد گرفتم. خوبیش اینه که data type و pointer و اینجور چیزا هم یاد می گیری که بعضی زبون ها ندارن به صورت محسوس.
کتاب فارسی که جعفر نژاد قمی برا C++ و هایده برا C خوبه.
انگلیسی هم کتابای Deitel خوبه.
Java هم پیشنهاد میشه.
تازه فیلم های آموزشی Lynda.com و اینا هم کارو آسون تر کردن برا کسایی که حال ندارن :D
 

Quf

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
960
امتیاز
4,197
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

Failed to initialize Monitor Thread: Unable to establish loopback connection
این ارور زشت( :D ) رو چیکارش کنم تو Eclipse؟
adb رو هم ریستارت کردم... فرقی نکرد (چون جواب احتمالی معمولا اینه میگم!)





*به نرم افزار مربوط میشه یا اینجا راستی؟!
 

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,447
امتیاز
4,745
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از قاف :
Failed to initialize Monitor Thread: Unable to establish loopback connection
این ارور زشت( :D ) رو چیکارش کنم تو Eclipse؟
adb رو هم ریستارت کردم... فرقی نکرد (چون جواب احتمالی معمولا اینه میگم!)
اول مطمئن شو که فایروال یا آنتی‌ویروست مشکلی با فایل‌های eclipse.exe و adb.exe نداره. اگه مشکل حل نشد این‌ها رو به انتهای فایل eclipse.ini اضافه کن:
کد:
openFile
-vmargs
-Djava.net.preferIPv4Stack=true
 

Quf

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
960
امتیاز
4,197
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

خب من همه اینکارارو کرده بودم و این مشکل رو هنوز داشتم! و دارم :'(


راستی 3 تا eclipse.ini دارم... طبیعیه دیگه؟ :/
 

sorena100

کاربر فعال
ارسال‌ها
63
امتیاز
187
نام مرکز سمپاد
طلایه داران
شهر
آباده
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

یه IDE کم دردسر cross platform برای ++C پیشنهاد میدین؟ مینیمال بودن محیط IDE برام خیلی مهمه. قبلا با xcode کار می کردم که واقعا عالی بود ولی دیگه حوصله مک رو ندارم. سرچ کردم ولی همه یه لیست بلند از IDE ها رو جلو آدم میذارن.
 

ArtmisSoR

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
292
امتیاز
3,419
نام مرکز سمپاد
فرزانگان‎امین
شهر
Isf
دانشگاه
پلی‌پیکنیک
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

سلام٬
اگه کسی متوجه شد مشکل این کد چیه ممنون می‌شم بگه٬ و اینکه؛
یک. آیا تعریف فانکشن Find درسته؟
دو. چه موقع داخل فانکشن از return استفاده کنم و چه موقع از printf یا cout؟ تفاوت‌ها چیه؟
 

RezA19

کاربر فعال
ارسال‌ها
64
امتیاز
285
نام مرکز سمپاد
حقانی
شهر
kermanshah-bnd-dezful
سال فارغ التحصیلی
98
دانشگاه
Razi university
رشته دانشگاه
Computer Engineering
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

#حذف
 
بالا