خرپول هایی که 4s دارن رو نیگابه نقل از SaϔnA.M :4s ي دارم كه فقط وقتي خاموشه؛ شارژ ميشه! مشكل از شارژه فكر كنم. وات دِ ؟

اگر ، تاکید میکنم اگر اینی که میگم هم هست ، این کار رو بکنی باید درست بشه ، و اون اینه که سینک نشدنه. پس اگه کامپیوتر نتونست پیداش کنه این کار رو بکن ، البته توصیه من اینه که قبلش یه سیم جدید و کامپیوتر جدید رو امتحان کنی ، ضرر نداره. چون اینجوری مجبور میشی ری استور کنی و فایلات با احتمال کمی میپره و فلان و فلان
)

Open door هس ديگه! البته اگه منظورت مرورگره!به نقل از erik :خب بجا اينيستالوس از اين سيبجه استفاده كنيد برنامه بلك ليست هم داره و... فقط بايد جيلبريك باشين+دوستان كسي هست كه وي بي إن مجاني يا يه جيز كه فيلترينك رو بشكنه واسه آيفون سراغ داشته باشه؟

در واقع وقتی واردشون میشم با صفحه ای سفید رنگ حاوی پیغام : updating library.. و همراه اون نوار لودینگی با عنوان rebuilding library که وقتی نوار آبی به نصف میرسه کلا خارج میشه و به صفحه ی اصلی ِ منیو مجددن برمیگردیم 

)
به نقل از ღ پـــــــت ღ :این خطا یعنی چی؟:
Your session has timed out.
+ چرا من نمیتونم اپل آی دی بسازم؟ یه خیری پیدا میشه برام بسازه؟
+ هیچ کس اینجا نیست؟

به نقل از Shayan-Emperor :این خطا نشون دهنده اینه که شما زمان زیادی رو طول دادین برای ثبت نام ! ( به دلیل حفظ امنیت یه زمان مشخص برای ثبت نام دارید نباید زیاد طولش بدید !)
و اینکه شما اگه چیز شکن با سرعت بالا دارید که کل مراحل رو با اون انجام بدید و اگرنه تمام مراحل رو انجام و آخرین مرحله که بعد از اون براتون ایمیل تایید رو می فرسته به چیز شکن متصل بشید !
کشورتون رو هم روی US تنظیم کنید که بعدا با مشکل دانلود اپلیکیشن مواجه نشید !
برای این هم که موقع ثبت نام ازتون Creadit Card نخواد باید روی یک اپ Free کلیک کنید !
سوالی بود در خدمتم ...

ببين من يه راهي ميگم خودم با اين اپل آيدي آمريكا ساختم!! ١/ آيتونز رو رو كامپيوترت نصب كن!! ٢/ برو داخل برنامه و روي يه برنامه ي free كليك كن و بعد روي creat new apple id كليك كن ٣/ مراحله بعد continiu (!) رو بزن ٤/ گزينه ي none رو انتخاب كن بعد مشخصات رو وارد كن در ضمن اسم خيابان و اينا مهم ني هر چي وارد كني!! ٥/ ابتدا در mozila firefox به گزينه ي add ons برو و برنامه ي on click proxy رو دانلود كن بعد كه دان كردي يه علامت p بالاي فايرفاكس مياد بعد رو اون كليك كن و كليد on رو بزن ٦/سپس برو به سايت www.whereismyipaddress.com و اونجا كشورت رو نشون ميده بعد يه گزينه پايين كشور هست اونو ميزني و يه كد بهت ميده و اون كده مهمه چون بايد تو پستال كد در آيتونز اون كد رو وارد كني !! در ضمن در اون برنامه p هي بايد change proxy رو بزني كه وقتي ميري تو اون سايت كشورت رو آمريكا نشون بده شانسي هست ديگه هر كي سوال داشت بگه!!به نقل از ღ پـــــــت ღ :چه عجب بعد عمرى يكى جواب ما رو داد! ممنونم
فقط يه چيزى ، ما چيزشكن نداريم چيكار كنيم؟ :د