کوزت
کوزت
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3 مشهد
- شهر
- مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
پاسخ : سانحه!
عید بود رفتیم مهمونی
آجیل گذاشتن جلوم
من ۳ سالم بود
همینجوری نخود میخوردم بعد نمیدونم چی شد که ی نخود کردم تو دماغم
بعد گیر کرد
همه بسیج شدن در بیارنش در نمیومد
آخرش دکتر با پنس در آورد
عید بود رفتیم مهمونی
آجیل گذاشتن جلوم
من ۳ سالم بود
همینجوری نخود میخوردم بعد نمیدونم چی شد که ی نخود کردم تو دماغم
بعد گیر کرد
همه بسیج شدن در بیارنش در نمیومد
آخرش دکتر با پنس در آورد

:-s
!!!همه کف کرده بودن زندم!!10 تا زخم و 4 تا خراشیدگی و 3 تا کبودی!!!دو سه سال پیش هم یه بار با اسکیت تند می رفتم دوپرخهه پیچین جلوم اومدم از روش بپرم پام گرفت به فرمونش به حالت جنینی 1 متر پرواز کردم چسبیدم به دیوار!!!کلاه ایمنی نداشتم قطعا و بدون شک مرده بودم!!!یه بار هم با اسکیت افتادم دوچرخهه از روی سرم رد شد بازم کلاه نداشتم قطعا می مردم! یه بار هم دو سالم بود ار طبقه ی دوم دانشگاه آذاد افتادم طبقه ی اول!!!یه بار هم یه بتری آتیش زدم شعله ور شد دستم سوخت پرتش کردم هولا یع تیکه پلاستیک مذاب و شعله ور افتاد رو شستم دستم رو کردم تو آب یخ بعد پلاستیک رو کندم!!!یه بار بابام داشت با برق 210 کار می کرد یه ماشین رد شد چشمش سیاهی رفت درتش خورد به سیم گوشت کف دستش ذوب شد رفت بیمارستان دکتره گفت مشت کن دستت رو گفت نمی تونم به زور دستش رو دکتره اکتیو مشت کرد رگاش ترکید خون پاشید همه جا!یه بار هم انگشت پسر داییم موند لای در بند یه انگشتش قطع شد ولی بردن بیمارستان درست شد!!!یه بارم بچه بودیم با پسر داییم چاقو گرفته بودیم محکم می زدیم می رفت دو زمین کیف می کردیم!(فکر می کردیم حرفه ای هستیم!)بعد پسر داییم کوبید چاقو لیزری رفت تو انگشتش سوراخ کرد رفت تو دمپایی!الآن هم پسر داییم تصادف کرده با یه آدم دیگه تو فوتبال ابروش 20 تا بخیه خورده!!!چند وقت پیشم رو دیوار بالانس زده بودم (ارتفاع نیم متر!)بعد افتادم پایین با دستم خودم رو نگه داشتم چیزیم نشد!!!1-2 هفته پیش هم با دوستم یه حرکت دو نفره ی اسکیت داشتیم تمرین می کردیم از پشت افتادم اونم از یه متری افتاد رو شیکمم!شیکمم رو سفت نمی کردم تموم بود!1-2 سال پیش هم با اسکیت داشتم تند سراشیبی رو می رفتم پیچیدم تو فرعی داشتم با پرایده شاخ به شاخ می کیدم میلیمتری ردش کردم!!!پریروزم با دوتا از دوستام تو اشرفی انداخته بودیم تو لاین سرعت از ماشینا سبقت می گرفتیم! 60 تا می رفتیم!اسکیت منم 4 چرخ 84 میل بود (تو همچین سرعتی شدید لق می زنه پا نزدی لقاش تشدید می شه رو هم قطعا می زنتت زمین!) منم پا زدم یه دفعه پای چپم برعکس شد!!! به زور تعادلم رو حفظ کردم وگرنه می افتادم سرم می شکست بعد ماشینا از روم رد می شدن!!!دیگه خسته شدم چیز دیگه ای یادم نمی آد تا بعد!!!

به خاطر اینکه از داخلم باد کرده بودم به قلبم زده بود الانم یه مقدار اذیت می کنه!

:)

پیاده شد و گفت جلو چشمتو واکن دختر !منم گفتم عیب نداره باو طوریم نشد که 

فکر میکردن دارم شوخی میکنم! X-(