IDA ای که خیلی رو به بهبود نیست رو چه کنیم؟!....اوایل خیلی بد بود حدودا شش ماه دوتا مکمل همزمان مصرف کردم (ایروکپ و ففول) اومد روی مرز.....مثلا اگر آزمایش قبلیم حداقل مرز ۱۰ بود، من ۶ بودم الان تقریبا با ارفاق ۹، 10ام ینی دقیقا روی مرز.....آزمایش تالاسمی هم به توصیه پزشکم دادم اما نرمال بود.... همهچیز هم توی cbc diff نرمال بود جز ferritin که یکم پایین تر از مرزه.....بازم ایروکپ و ففول رو ادامه دادم با نوروبیون خوراکی ...HG و RBC و TIBC و wbc و plt و iron serum نرماله...ولی تمام علائم آنمی رو دارم ....پنج ماه هم هست مکمل هارو قطع کردم دنبال یک بهترش بودم مثلا .....پزشکم همون مصرف مداوم مکمل رو توصیه کرد اما اذیت میشدم به خاطر عوارض ففول و تهوع و اینا.....گفتن اگر اوضاع بدتر شد فرنجکت رو امتحان کنیم ....الان به پزشکم دسترسی ندارم اما فرنجکت هم دوست ندارم همون مکمل رو ترجیح میدم .....گوشت قرمز میخورم سبزیجات میخورم جگر میخورم اما هیچی به هیچی ....توصیه تون چیه برای مکمل؟! چندتا امتحان کردم خیلی تهوع های بدی داشتم بعد مصرف شون تا چندساعت .... فقط ایروکپ بهم میساخت که تقریبا توی هیچ داروخونه ای اینجا پیداش نکردم.....