• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سی تی آنژیو برای pte اورژانسی انجام میشه ولی خب باید طبق الگوریتم انجام بشه یا حداقل متخصص قلب یا داخلی بر اساس ویزیت مریض و شک بالینی خودش gestalt probability بالای ۵۰ درصد براش در نظر بگیره
موارد شک اورژانس که منظورم نیست قطعا! حتی تو بیمارستان ما که نداریم ممکنه اعزام کنیم و تو خیلی موارد با همون احتمال بالا داخلیا و قلبیا هپارین اینجا شروع میکنن بدون سی‌تی
من تو موارد با شک پایین میگم

یک مقاله با عنوان managing pulmonary embolism هست در Annals of Emergency Medicin هست که خیلی مقاله خوبیه و خوندنش خیلی کمک میکنه برای این کیس ها
اگه آپلودر میشناسی فایلش رو بذارم
آره اگر زحمتی نیست ممنون میشم.
https://uupload.ir/

سلام دوستان دکتر و داروساز و..
مامانم یه هفته‌ست مدام سرفه خشک میزنه و کمی هم نفس تنگی داره، فقط روز اول تب داشت، رفتیم دکتر گفت حساسیته و فقط سرم داد و فقط یک روز خوب شد اما باز مثل قبل شده
نظرتون چیه؟ برای حساسیت‌های این چنینی چه دارویی مناسبه؟
یه سونوگرافی وریدی پا انجام بدین...اگه منفی بودین جای نگرانی نیس و به پزشک خودتون ( ترجیحا پزشک داخلی) مراجعه کنین تا درمان رو ادامه بده

این اختلال که یه نفر به محض اینکه متوجه میشه بقیه بهش علاقه دارن یا تو کانون توجه قرار گرفته، خود به خود از اون افراد فاصله میگیره، چیه؟ گند زده به کل روابطم ، با اینکه میدونم که اطرافیانم ازم ناراحتن که چرا بی محلی میکنم، نمیتونم دیگه بهشون نزدیک بشم و مثل خودشون صمیمی باشم.

علت پریدن چشم صرفا عصبیه؟
راهکار؟

درود
از امروز صبح حالت تهوع با سردرد دارم.
برای تهوع چه قرصی استفاده کنم؟

درود
از امروز صبح حالت تهوع با سردرد دارم.
برای تهوع چه قرصی استفاده کنم؟
درود عزیز
اُندانسترون یا هیوسین مصرف کن اگه معده درد داری دی سیکلومین هم در کنار اونا مصرفش مفیده .

IDA ای که خیلی رو به بهبود نیست رو چه کنیم؟!....اوایل خیلی بد بود حدودا شش ماه دوتا مکمل همزمان مصرف کردم (ایروکپ و ففول) اومد روی مرز‌‌.....مثلا اگر آزمایش قبلیم حداقل مرز ۱۰ بود، من ۶ بودم الان تقریبا با ارفاق ۹، 10ام ینی دقیقا روی مرز.....آزمایش تالاسمی هم به توصیه پزشکم دادم اما نرمال بود.... همه‌چیز هم توی cbc diff نرمال بود جز ferritin که یکم پایین تر از مرزه.....بازم ایروکپ و ففول رو‌ ادامه دادم با نوروبیون خوراکی ...HG و RBC و TIBC و wbc و plt و iron serum نرماله...ولی تمام علائم آنمی رو دارم ....پنج ماه هم هست مکمل هارو قطع کردم دنبال یک بهترش بودم مثلا .....پزشکم همون مصرف مداوم مکمل رو‌ توصیه کرد اما اذیت میشدم به خاطر عوارض ففول و تهوع و اینا.....گفتن اگر اوضاع بدتر شد فرنجکت رو‌ امتحان کنیم ....الان به پزشکم دسترسی ندارم اما فرنجکت هم دوست ندارم همون مکمل رو ترجیح میدم .....گوشت قرمز میخورم سبزیجات میخورم جگر میخورم اما هیچی به هیچی ....توصیه تون چیه برای مکمل؟! چندتا امتحان کردم خیلی تهوع های بدی داشتم بعد مصرف شون تا چندساعت .... فقط ایروکپ بهم میساخت که تقریبا توی هیچ داروخونه ای اینجا پیداش نکردم.....

IDA ای که خیلی رو به بهبود نیست رو چه کنیم؟!....اوایل خیلی بد بود حدودا شش ماه دوتا مکمل همزمان مصرف کردم (ایروکپ و ففول) اومد روی مرز‌‌.....مثلا اگر آزمایش قبلیم حداقل مرز ۱۰ بود، من ۶ بودم الان تقریبا با ارفاق ۹، 10ام ینی دقیقا روی مرز.....آزمایش تالاسمی هم به توصیه پزشکم دادم اما نرمال بود.... همه‌چیز هم توی cbc diff نرمال بود جز ferritin که یکم پایین تر از مرزه.....بازم ایروکپ و ففول رو‌ ادامه دادم با نوروبیون خوراکی ...HG و RBC و TIBC و wbc و plt و iron serum نرماله...ولی تمام علائم آنمی رو دارم ....پنج ماه هم هست مکمل هارو قطع کردم دنبال یک بهترش بودم مثلا .....پزشکم همون مصرف مداوم مکمل رو‌ توصیه کرد اما اذیت میشدم به خاطر عوارض ففول و تهوع و اینا.....گفتن اگر اوضاع بدتر شد فرنجکت رو‌ امتحان کنیم ....الان به پزشکم دسترسی ندارم اما فرنجکت هم دوست ندارم همون مکمل رو ترجیح میدم .....گوشت قرمز میخورم سبزیجات میخورم جگر میخورم اما هیچی به هیچی ....توصیه تون چیه برای مکمل؟! چندتا امتحان کردم خیلی تهوع های بدی داشتم بعد مصرف شون تا چندساعت .... فقط ایروکپ بهم میساخت که تقریبا توی هیچ داروخونه ای اینجا پیداش نکردم.....
سیدرال فورت و فرامکس رو امتحان کردی تا حالا؟ یکی از دوستان میگفت تو بیماراش نتیجه خوبی گرفته...
ضمنا تیروییدتم چک کن مرتب

چشم راستم از صبح قرمزه و الان اندکی هم درد داره ولی سوزش نداره. این حساسیته یا عفونته؟

همزمان سرما و گلودرد هم دارم اگه میتونه ربطی داشته باشه

سیدرال فورت و فرامکس رو امتحان کردی تا حالا؟ یکی از دوستان میگفت تو بیماراش نتیجه خوبی گرفته...
ضمنا تیروییدتم چک کن مرتب
نه امتحان نکردم....عوارض گوارشی کمتری داره؟!...
اگر ازمایش دادم بازم پایین بود میتونم مصرف کنم دوتاشون باهم یا یکیش کافیه؟!....
بعد سه تا شش ماه بعد میگن مکمل آهن رو قطع کنید .‌..شش ماهی هست که قطع کردم الان میتونم شروع کنم باز دو سه ماه ادامه بدم؟!....
یکبار ازمایش دادم نتیجه ش مشکوک به هایپوتیروییدی بود ولی دو بار با فاصله دوماه چکاپ کامل دادم همه چیز اوکی بودش....البته تقریبا مرداد پارسال بود ازمایشم ...احتمالا مجدد برم ازمایش بدم حتما چکش میکنم نتیجه رو میگم....ممنون🙏🏻

نه امتحان نکردم....عوارض گوارشی کمتری داره؟!...
اگر ازمایش دادم بازم پایین بود میتونم مصرف کنم دوتاشون باهم یا یکیش کافیه؟!....
بعد سه تا شش ماه بعد میگن مکمل آهن رو قطع کنید .‌..شش ماهی هست که قطع کردم الان میتونم شروع کنم باز دو سه ماه ادامه بدم؟!....
یکبار ازمایش دادم نتیجه ش مشکوک به هایپوتیروییدی بود ولی دو بار با فاصله دوماه چکاپ کامل دادم همه چیز اوکی بودش....البته تقریبا مرداد پارسال بود ازمایشم ...احتمالا مجدد برم ازمایش بدم حتما چکش میکنم نتیجه رو میگم....ممنون🙏🏻
اره عوارض گوارشی کمتره...یکیش کافیه
حس میکنم علائمت به کم کاری تیرویید هم ربط داره و فقط از IDAنیست...پیگیر تیروییدتم باش

من کف سرم موررمور می‌شه همش و یه چیز خارجی نیست یعنی مثلا نمی‌خاره فقط یه حس مورمور و گزگز دارم گاهی و چند ماهه اینجوریه این چیه 👀 👈👉

من کف سرم موررمور می‌شه همش و یه چیز خارجی نیست یعنی مثلا نمی‌خاره فقط یه حس مورمور و گزگز دارم گاهی و چند ماهه اینجوریه این چیه 👀 👈👉
دارو هایی که باعث تاثیر رو موهاتون بشه مصرف نمیکنن احیانا ؟ مثل ماینوکسیدیل یا بتامتازون یا اسپیرنولاکتون حتی مکمل های مو چون این چیزی که میگید میتونه به دلیل ریزش یا رویش یه باره مو که چون از حالت نرمال و قبلی بیشتره اون حالت مور مورش رو حس میکنید
و اگه نه ایا همیشگیه یا یه چیزی مقطعی ؟ درد داره ؟ قرمزی داره ؟

دارو هایی که باعث تاثیر رو موهاتون بشه مصرف نمیکنن احیانا ؟ مثل ماینوکسیدیل یا بتامتازون یا اسپیرنولاکتون حتی مکمل های مو چون این چیزی که میگید میتونه به دلیل ریزش یا رویش یه باره مو که چون از حالت نرمال و قبلی بیشتره اون حالت مور مورش رو حس میکنید
و اگه نه ایا همیشگیه یا یه چیزی مقطعی ؟ درد داره ؟ قرمزی داره ؟
سلام نه کلا چیزی که مربوط به مو و پوست و اینا بشه نه هیچی
و اینکه اره مقطعیه و درد و قرمزی هم نداره فقط یه حس همون مور مور شدنو داره

سلام نه کلا چیزی که مربوط به مو و پوست و اینا بشه نه هیچی
و اینکه اره مقطعیه و درد و قرمزی هم نداره فقط یه حس همون مور مور شدنو داره
@farshad5346 دکتر جان دست شما رو میبوسه علم ما کفاف نمیده "]

سلام روی شونه‌ی راستم یه خط دو یا سه سانتی بنفش یا یاسی رنگ چند ماهه که هست و یه کم هم فرو رفتس و وقتایی هم که دست راستمو تکون میدم یکم سمت داخلی ماهیچه دوسر بازوم نزدیک به کتف حس داره.

Back
بالا