• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
داخل بینیم هر از چندگاهی جوش می‌زنه و جوشش به شدت دردناک میشه و بعد ممکنه زخم هم بشه. آخرین باری که جوش زد یه پزشک عزیزی یه پماد معرفی کرد که مالیدم و بعد از مدت کوتاهی خوب شد، متاسفانه نه به اون عزیز دسترسی دارم و نه اسم پماد یادمه 😭
چه باید کرد؟
نمیدونم تجویز پزشک محترم چی بوده و معاینه قطعا لازمه...ولی من خودم موپیروسین برای جوش داخل بینی تجویز میکنم

سلام. واسه محو کردن رد scar یا جای بخیه های قدیمی از چه کرم هایی میشه استفاده کرد؟
کرم و پمادهای متنوعی تحت عنوان ترمیم کننده جای اسکار و زخم تو بازار هست..پماد آلفا،زینک اکساید،سیکازوم،کالاندولا،رژواسیل،میموزا....

آبسه لثه زدم
درد ندارم
چیکار کنم زودتر خوب بشه؟

آبسه لثه زدم
درد ندارم
چیکار کنم زودتر خوب بشه؟
اگه یه عکس ازش میذاشتی بهتر میشد قضاوت کرد که واقعا آبسه اس یا آفت یا صرفا یه التهاب بافت لثه
ولی در کل این کاری که میگم انجام بده اوکی میشه
دهان شویه وی وان مدل کلرهگزیدین + کلیندامایسین روزی سه بار

حدود 7-8 ماه پیش موقع ویزیت دندون پزشکی دکتره گفت که یک دندون عقل اضافی داری که باید جراحیش کنی .منم انداختم پشت گوش ولی خب الان حس میکنم داره در میاد و دارم درد میکشم .یه ماه پیشم دردش شروع شده بود ولی معمولا بعد یه روز اوکی میشد ولی الان چن روزه که با زور ژلوفن تحملش میکنم.راه حل سریع موقت ش در این دورانی که دسترسی به جراحی ندارم چیه ؟ و اینکه همین ژلوفن اوکیه یا اینکه از استامینوفن قوی تری باید استفاده کنم؟

تقریبا به هر نوع حیوانی آلرژی دارم (در عذابم )
آسم

تقریبا به هر نوع حیوانی آلرژی دارم (در عذابم )
آسم
پیش پزشک ایمونولوژیست رفتی؟
پزشکانی که در حوزه ایمونولوژی فوق تخصص و فلوشیپ میگیرن،کارشون همینه...یه سری تستهای حساسیت سنجی پوستی با انتی ژنهای مختلف در ناحیه پشت و کمر تو مطب انجام میدن،یه سری هم ازمایشهای تخصصی سرولوژیک و ایمونولوژیک (از قبیل سطح فاکتورهای مربوط به کپلمانهای سرم،سطوح انتی بادی های خاص و فاکتورهای روماتولوژیک و...) چک میکنن و اسپیرومتری هم انجام میدن تو مطب...درنهایت یه نقشه خوب از وضعیت ایمونولوژیک بدنت ترسیم میکنن و بر اساس اون هم توصیه های پیشگیرانه بهت میکنن و هم در صورت لزوم دارو میدن...

سلام دوستان دکتر و داروساز و..
مامانم یه هفته‌ست مدام سرفه خشک میزنه و کمی هم نفس تنگی داره، فقط روز اول تب داشت، رفتیم دکتر گفت حساسیته و فقط سرم داد و فقط یک روز خوب شد اما باز مثل قبل شده
نظرتون چیه؟ برای حساسیت‌های این چنینی چه دارویی مناسبه؟

سلام دوستان دکتر و داروساز و..
مامانم یه هفته‌ست مدام سرفه خشک میزنه و کمی هم نفس تنگی داره، فقط روز اول تب داشت، رفتیم دکتر گفت حساسیته و فقط سرم داد و فقط یک روز خوب شد اما باز مثل قبل شده
نظرتون چیه؟ برای حساسیت‌های این چنینی چه دارویی مناسبه؟
سلام.
هنوز هم تب دارن؟ اگر نه تب رو برای چه مدتی داشتن؟ اگر اندازه گرفتین چند درجه بود؟(ترجیحا با تب سنج جیوه‌ای اندازه بگیرید)
علاوه بر سرفه خشک علائم دیگه مثل آبریزش بینی یا ریزش اشک و قرمزی چشم‌ها چطور؟
تنگی نفس رو هم هنوز دارن؟ اگر هنوز هست آیا با فعالیت بدنی تغییری ایجاد میشه یا خیر؟ سابقه عمل جراحی اخیر یا هر علتی که باعث عدم تحرک طولانی مدت بشه نداشتن؟
برای تشخیص احتمالی حساسیت داروی آنتی هیستامینی مصرف کردن؟

سلام.
هنوز هم تب دارن؟ اگر نه تب رو برای چه مدتی داشتن؟ اگر اندازه گرفتین چند درجه بود؟(ترجیحا با تب سنج جیوه‌ای اندازه بگیرید)
علاوه بر سرفه خشک علائم دیگه مثل آبریزش بینی یا ریزش اشک و قرمزی چشم‌ها چطور؟
تنگی نفس رو هم هنوز دارن؟ اگر هنوز هست آیا با فعالیت بدنی تغییری ایجاد میشه یا خیر؟ سابقه عمل جراحی اخیر یا هر علتی که باعث عدم تحرک طولانی مدت بشه نداشتن؟
برای تشخیص احتمالی حساسیت داروی آنتی هیستامینی مصرف کردن؟
نه تب نداره، فقط یک روز تب داشت، ۳۸ درجه بود
نه علائم دیگه‌ای نداره، فقط بخاطر سرفه‌هاش خیلی سردرد میشه
تنگی نفس رو آره داره و توی خواب تنگی نفس شدید میاد سراغش، نه ولی عدم تحرک رو؛ چون پاش شکسته تحرکی نداشته آنچنان، تقریبا بیشتر از یک ماه پاش شکسته بوده و جوش نخورده؛(
فنوفکسین(فکسوفنادین) داده بهش و میخوره بهتر میشه یکم، البته اسپری ونتالکس (سالبوتامول) هم بهش داده اما خب مدت کمی و تاثیرکمی داره؛(

نه تب نداره، فقط یک روز تب داشت، ۳۸ درجه بود
نه علائم دیگه‌ای نداره، فقط بخاطر سرفه‌هاش خیلی سردرد میشه
تنگی نفس رو آره داره و توی خواب تنگی نفس شدید میاد سراغش، نه ولی عدم تحرک رو؛ چون پاش شکسته تحرکی نداشته آنچنان، تقریبا بیشتر از یک ماه پاش شکسته بوده و جوش نخورده؛(
فنوفکسین(فکسوفنادین) داده بهش و میخوره بهتر میشه یکم، البته اسپری ونتالکس (سالبوتامول) هم بهش داده اما خب مدت کمی و تاثیرکمی داره؛(
با توجه به تب مختصری که میگین بنظرم یه common cold با عامل ویروسی بوده. معمولا سرفه بعد از ابتلا به سرما خوردگی‌های ویروسی میتونه به صورت طولانی مدت‌تری ادامه داشته باشه. اگر سرفه اذیت میکنه استفاده از دکسترومتورفان، استامینوفن کدوئین(قبل از خواب، در صورت که سرفه حین شب اذیت میکنه) و همینطور مونته لوکاست هم میتونه مفید باشه.
از طرفی با احتمال کمتر با توجه به سابقه شکستی اخیری و کمی فعالیت که میفرمایید باید آمبولی ریوی رو درنظر گرفت که میتونه جدی باشه. من پیشنهاد میکنم جهت ارزیابی از این نظر به بیمارستان مراجعه کنین تا در صورت نیاز chest ct angio R/O PTE انجام بشه.

با توجه به تب مختصری که میگین بنظرم یه common cold با عامل ویروسی بوده. معمولا سرفه بعد از ابتلا به سرما خوردگی‌های ویروسی میتونه به صورت طولانی مدت‌تری ادامه داشته باشه. اگر سرفه اذیت میکنه استفاده از دکسترومتورفان، استامینوفن کدوئین(قبل از خواب، در صورت که سرفه حین شب اذیت میکنه) و همینطور مونته لوکاست هم میتونه مفید باشه.
از طرفی با احتمال کمتر با توجه به سابقه شکستی اخیری و کمی فعالیت که میفرمایید باید آمبولی ریوی رو درنظر گرفت که میتونه جدی باشه. من پیشنهاد میکنم جهت ارزیابی از این نظر به بیمارستان مراجعه کنین تا در صورت نیاز chest ct angio R/O PTE انجام بشه.
مرسییی دکترر🥹💗💗 خیلی لطف کردی

• دابل‌لایک
امتیازات: Sep
منم فکر میکنم یه سرماخوردگی یا همون حساسیت بوه ولی حالا من یه تقلب کوچولو بدم،این جور مریضایی که حالا به هر دلیلی شک داری به dvt و امبولی ولی امتیاز ولز و امبولی و اینا رو پر نمیکنن به اندازه کافی(زیر ۴) یه D-dimer چک بشه براشون کافیه،سی تی انژیو تصویربرداری گرونیه،هم وقت گرفتنش واسه مراکز دولتی دردسر داره و هرجایی هم ندارتش

منم فکر میکنم یه سرماخوردگی یا همون حساسیت بوه ولی حالا من یه تقلب کوچولو بدم،این جور مریضایی که حالا به هر دلیلی شک داری به dvt و امبولی ولی امتیاز ولز و امبولی و اینا رو پر نمیکنن به اندازه کافی(زیر ۴) یه D-dimer چک بشه براشون کافیه،سی تی انژیو تصویربرداری گرونیه،هم وقت گرفتنش واسه مراکز دولتی دردسر داره و هرجایی هم ندارتش
ممنونم💗

موافقم که احتمال بعیدی هست. همینطور از طرفی نیاز به دریافت کنتراست داره ولی من اغلب ترجیح میدم ریسک نکنم. از طرفی d-dimer با توجه به سابقه شکستگی اخیر ممکنه false positive بشه و باز هم در نهایت سی تی آنژیو نیاز بشه.

موافقم که احتمال بعیدی هست. همینطور از طرفی نیاز به دریافت کنتراست داره ولی من اغلب ترجیح میدم ریسک نکنم. از طرفی d-dimer با توجه به سابقه شکستگی اخیر ممکنه false positive بشه و باز هم در نهایت سی تی آنژیو نیاز بشه.
بحث سر همون حساسیت و اختصاصیت Ddimer دیگه
من کلا دوست دارم تا حد زیادی کتابی برم جلو و بیهوده پاراکلینیک استفاده نکنم،و خیلی شرایط مریض درنظر بگیرم،تو تو اورژانس کار کنی روزانه کلی مریض تنگی نفس میاد نمیتونی همه رو بفرستی سی‌تی بشن،یا کلی مریض چست پین میاد نمیتونی برای همه تروپونین چک کنی و ویزیت قلبشون بزنی بعضیا با اسکازینا با حال عمومی خوب و علائم هشدار میرن خونشون:))،تروما به سرهایی که هی اصرار به سی تی دارنم که بماند،اینجوری اورژانس جمع نمیشه،شیراز احتمالا مراکز بزرگ و امکانات بیشتری هست
ولی تو همین کرمان بخوای برای مریض سی‌تی انژیو درخواست بدی یا باید بره دولتی(یه مرکز داره،الزهرا کرمان) و حدود ۱ ماه تو صف نوبت باشه یا بره خصوصی(راضیه فیروز) و نزدیک به ۱۵ تا ۲۰ تومنه،بقیه شهرستان های کرمانم که ندارن

در این شرایط سونوگرافی داپلر وریدی دردسترس ترین و مناسب ترین گزینس

یک مقاله با عنوان managing pulmonary embolism هست در Annals of Emergency Medicin هست که خیلی مقاله خوبیه و خوندنش خیلی کمک میکنه برای این کیس ها
اگه آپلودر میشناسی فایلش رو بذارم

ولی تو همین کرمان بخوای برای مریض سی‌تی انژیو درخواست بدی یا باید بره دولتی(یه مرکز داره،الزهرا کرمان) و حدود ۱ ماه تو صف نوبت باشه یا بره خصوصی(راضیه فیروز) و نزدیک به ۱۵ تا ۲۰ تومنه،بقیه شهرستان های کرمانم که ندارن
سی تی آنژیو برای pte اورژانسی انجام میشه ولی خب باید طبق الگوریتم انجام بشه یا حداقل متخصص قلب یا داخلی بر اساس ویزیت مریض و شک بالینی خودش gestalt probability بالای ۵۰ درصد براش در نظر بگیره

Back
بالا