پاسخ : دموکراسی تو روز روشن
به نقل از مدیریت :
اون جمله من اصلا معنی توهین نداره ! والله تو دهات ما به این حرف توهین نمیگن. اون حرف صرفا بیان احساس و نظر بود.
اولش نمیخواستم بنویسم اما دیدم اگر احساسم رو بیان نکنم نمیشه. دلیلش رو هم گفتم. 12-13 تاپیک تو همین صفحه اول مال شماست! لحن گفتارتون هم دقیقا اعصاب خوردکنه.
همون جور که یندر گفت بیان احساسات داریم تا بیان احساسات منم برگردم بهت بگم شما نفهمی خوبه؟
خوشت میاد؟
این در این مورد در مورد بقیه ی پستت هم بگم شما اگه انتقاد یا پیشنهادات اعضا رو نمی خوای پس برای چی این انجمن رو گذاشتی؟
خوب انچمن انتقادات پیشنهادات رو ببند در مورد دونه دونه تاپیک هام هم من دلیل دارم
جالبه پیشنهاد نمایش امتیاز دهنده و اینا رو هم عملی کردین ولی هیچکدومتون نیومدین اونجا چیزی بگید ولی تا من این تاپیک رو زدم همه دارن میپرن بهم
یا اون تاپیک های انتقادات از مدیران و معاون ها اینا که همه شون رو هم مهم کردید
در مورد این تاپیک هم آخرش گفتم:
(باز هم می گم این فقط یه پیشنهاد بود و مدیران میتونن انجامش ندن :) )
خوب حالا که مخالفید انجامش ندید :)
من هم دیگه نه پیشنهادی انجام میدم نه انتقادی
فک کنم شما فقط می خواید بچه ها بین اینجا بگن به به و چه چه و هیچ پیشنهادی ندن و فقط تعریف کنن ازتون
ولی مطمئن باشید اینجوری سایت پیشرفت نمی کنه
بدونید که این سایت برام مهم بوده که 450 تا از پستام فقط توی این انجمن بوده چون من مثل خیلی ها نیستم فقط برای خوبی ها تعریف کنم ازتون و انتقاداتم رو نگم :)
در مورد لحن صحبتم هم سعی می کنم عوض کنم لحنم ولی فک نکنم لحن شما هم خیلی شایسته ی یک مدیر باشه :)
آقا من دیگه توی انجمن انتقادات پیشنهادات پست نمی دم
این آخرین پستمه
*پ.ن:فقط به خاطر مهران و سیاوش و بقیه ی دوستای گلم برگشتم