پاسخ : منابع المپیاد شیمی
نهبه نقل از alirezah_1377 :سينتيك تو مرحله اول و دوم المپ مياد؟
نهبه نقل از alirezah_1377 :سينتيك تو مرحله اول و دوم المپ مياد؟
من وقت دارم اما ميخوام براي سال اول كه شركت ميكنم مرحله اولو قبول شم ميخوام تا قبل مرحله اول كتاباي سه سالو همراه مبتكران ومورتيمر و چگونه مسائلو و امتحاناي مرحله ي اول سالاي پيشو بخونم به نظرتون قبول ميشم؟به نقل از Iman.Mage :از مورتیمر شما همون اول 1 تا 13 رو خوب بخون. هرچند تو مرحله 1و2 خیلی از مطالب همین فصلایی که گفتم هم نمیاد ولی تو که وقت داری یاد بگیرشون.
13 فصل اولش به درد مرحله اول و دوم میخوره..3فصل اول هم زیاد چیز خاصی نداره..سوالاشو تشریحی حل کنیدبه نقل از alirezah_1377 :از چگونه مسائل كدوم بخشا برامرحله اول بايد چن بار حل بشه؟
ببخشيد خيلي سوال ميپرسم
من ميرم اول هدفم فقط مرحله اوله !! با اين اوصاف مسايل برگزيده بهتره برا مرحله اول يا چگونه؟ كدومو چن بار حل كنمبه نقل از UK Band :من جواب بدم؟
فصل4تا 15 برا مرحله یک و دو کافیه!
مرحله یک رو با المپیادهای سالای پیش و مبتکرانهاو کتاب و برگزیده قبولید %100!
بشینین رو 2 سرمایه گذاری کنید!
اگه هدفت فعلا فقط مرحله اوله با شیمی2و3 مبتکران+ سوالای مرحله اول سال قبل میتونی قبول شی و اگه میخوای به قبولیت اطمینان پیدا کنی مورتیمر و مسائل برگزیده رو هم به اون اضافه کن...یکبار هم مسائل برگزیده رو حل کنی کفایت میکنهبه نقل از alirezah_1377 :من ميرم اول هدفم فقط مرحله اوله !! با اين اوصاف مسايل برگزيده بهتره برا مرحله اول يا چگونه؟ كدومو چن بار حل كنم
1خورده که سنگین هست ولی خوب مجبوریم حل کنیم دیگه!به نقل از Iman.Mage :شما که اولی، اصول مبانی برات سنگین نیست؟ مسائل برگزیده شاید بهتر باشه برات ... ؟
از همون اول باید هدفت طلا باشه و هیچ...به نقل از alirezah_1377 :من درم ميرم اول هدفم فقط مرحله اوله مسائل برگزيده ارجعتره يا چگونه مسايل؟
![]()
به نقل از alirezah_1377 :همه جا ميگن مورتيمر بهتره كه چرا شما سيلبربرگو پيشنهاد ميدين؟![]()