Z.BBH04
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۷
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
منم همین سوالو دارمبه نظرتون برا کسی که میخواد الان برا المپ شیمی شروع کنهو خودش بخونه، بهترین منبع چیه؟
کلاس رفتن لازمه حتما؟
منم همین سوالو دارمبه نظرتون برا کسی که میخواد الان برا المپ شیمی شروع کنهو خودش بخونه، بهترین منبع چیه؟
کلاس رفتن لازمه حتما؟
این موسسات ک هستن ک کلاس دارن .. مثل طلایی ها و ایریسکمن اون زمان سیلبربرگ نخوندم ولی از تعریف و برتریش نسبت به مورتیمر چیزای زیادی شنیدم.
کلاس بستگی به استاد داره.من پیش یکی می رفتم که نرفتنشم فرق نداشت.
اگه تخصصش المپیاد باشه کمک کننده ست؛ یا حداقل سوالای المپیادو دیده باشه و خوب بشناسه.
و این که بدونه چی باید بگه مهمه.ولی اگه نباشه می تونین از استاد رفع اشکال استفاده کنین.خودتون بخونین و سوالایی که واقعا توش موندینو بدین حل کنه.
این کلاس ها معمولا قیمت بالایی دارن .. خواستم ببینم اگ می دونی ارزش داره برم یا نمن اون زمان سیلبربرگ نخوندم ولی از تعریف و برتریش نسبت به مورتیمر چیزای زیادی شنیدم.
کلاس بستگی به استاد داره.من پیش یکی می رفتم که نرفتنشم فرق نداشت.
اگه تخصصش المپیاد باشه کمک کننده ست؛ یا حداقل سوالای المپیادو دیده باشه و خوب بشناسه.
و این که بدونه چی باید بگه مهمه.ولی اگه نباشه می تونین از استاد رفع اشکال استفاده کنین.خودتون بخونین و سوالایی که واقعا توش موندینو بدین حل کنه.
من هیچ کدومو نبودم.تو که توی تهرانی می تونی از اطراف خودت اطلاعات جمع کنی.این موسسات ک هستن ک کلاس دارن .. مثل طلایی ها و ایریسک
بنظرت خوبن؟
شما در باره کلاس ها ی المپیاد اطلاعی دارید ک راهنمایی کنید؟الکی میگه نا امید بشین
الان واقعا باید روز و شب بخونین که یک مقداری از کلاس هایی که حلی و سلام و انرژی بلدند رو یاد بگیرین.
خلاصه بدون کلاس و معلم و جزوه "خوب" تقریبا غیر ممکنه طلا شید
خیلی وقته دیگه از المپیاد فاصله گرفتم...شما در باره کلاس ها ی المپیاد اطلاعی دارید ک راهنمایی کنید؟
چی؟مورتیمر؟
بشین بخون بابا راحته ولی خوب فک کنم آدم اول باید همه ی کتاب درسی های دبیرستان رو بخونه بعد بره سراغه مورتیمر
من که دارم همین کارو میکنم
داغان کردی که ما رو برادر.الکی میگه نا امید بشین
الان واقعا باید روز و شب بخونین که یک مقداری از کلاس هایی که حلی و سلام و انرژی بلدند رو یاد بگیرین.
خلاصه بدون کلاس و معلم و جزوه "خوب" تقریبا غیر ممکنه طلا شید
چه کتابایی خوبهسلام به همگی
من یازدهمم میخوام المپیاد شیمی و فیزیك بدم اگه کسی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه چکار کنم