واقعا؟به نقل از Mahsa.z :خبرشو بده حتما! ما شنبه آخرین امتحانمونه اگه تعطیل شه خودکشی میکنم مـــــــــــــن![]()
![]()
به نقل از مـــهران² :بعدشَم یعنی اینقدر دوست دارین دوّم تموم شه که اینقدر میگین دلتون بسوزه؟! [-(
من کامل میکنم: ینی اینقدر از مدرسه بیذارید؟
چون امتحانای ما واسه شرایط آب و هوایی اینجا 17 اردیبهشت شروع شد،در واقع ما 1 ماه از سایر شهر ها کمتر میریم مدرسه واسه همین بعضی درسهای مهم رو مجبورن که کلاس بزارن و اون 1ماه که کمتر میایم رو جبران بکنن و کلاسها از 20 خرداد هست اگه امتحان آخر رو بندازن16 اونموقع 4روز بیشتر نمیتونم برم سفر...و خب این بده!چون کلاسها دقیق تا قبل ماه رمضونه...الآن کامل روشن شد؟به نقل از امیر حمزه :واقعا؟
چجوری اینقدر سری امتحان گرفتن؟
حالا تعطیل شه چی مشه مگه بقول مهران عزیز![]()
الان يه سوال ..مگه همه ي مراكز كمبريج ( يا حالا هر كتاب ديگه اي به جاي اون رو امتحان ) دادن؟!به نقل از negar.mr :@ اميرحمزه & مهران: از 30 نمره بود...درسته... ولي 10 نمره ي كمبريجم باش جمع ميشه سو ميشه از 40 نمره !!
نوچبه نقل از Mahsa.z :چون امتحانای ما واسه شرایط آب و هوایی اینجا 17 اردیبهشت شروع شد،در واقع ما 1 ماه از سایر شهر ها کمتر میریم مدرسه واسه همین بعضی درسهای مهم رو مجبورن که کلاس بزارن و اون 1ماه که کمتر میایم رو جبران بکنن و کلاسها از 20 خرداد هست اگه امتحان آخر رو بندازن16 اونموقع 4روز بیشتر نمیتونم برم سفر...و خب این بده!چون کلاسها دقیق تا قبل ماه رمضونه...الآن کامل روشن شد؟
یکی چاقو بده من خلاص کنم خودمو...نمیشه ما قاچاقی امتحان بدیم؟!
والا اون شرایط آب و هوایی هم من خودم توش موندم...ولی خب این چیزی هست که به ما گفتن گفتن مدارس شهر های دیگه تقریبا 1 ماه از ما دیرتر امتحاناتشون شروع میشه پس این 1ماه که کمه ما جاش تابستون میریم مدرسه البته شخصا ترجیح میدادم همون 1ماه رو تو اردیبهشت و خرداد بیام ولی خب...به نقل از violet :نوچمن ضریب هوشیم پایینه کلا"
شما 16 اردیبهشت امتحاناتون شروع میشه...خب؟!بعدش این یک ماهی که کمتر میرین مدرسه رو از خرداد واستون کلاس میزارن جبران شه؟!
1-بعد شرایط آب و هوایی توی خرداد بهتر میشه؟ 2-این چیزایی که واستون کلاس میزارن توی امتحاناتون نیس احیانا"؟!یا کلا" هر سال این مدلیه ؛ مثلا" تابسون امسال درسای سومُ میخونید...؟
چقد باکلاسین شماها
[size=8pt][size=8pt][size=8pt][size=8pt][size=8pt]اگه توی نوار قلبی خط موج Q تا R یه کم خمیده باشه ,بیمار چه مشکلی داره؟!داشتیم اصن چنین چیزی؟[/size][/size][/size][/size][/size]
×بارمای عربیُ هیشکی نداره؟!![]()