سمپادی های ورودی 86

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehrnOoosh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های ورودی 86

ما الان خیلی بدبختیم که 30ام آخرین امتحانمونه؟! ;D

+بارم بندی درسای عربیُ هیچکدومتون دارین؟!

به نقل از Mahsa.z :
خبرشو بده حتما! ما شنبه آخرین امتحانمونه اگه تعطیل شه خودکشی میکنم مـــــــــــــن ~X( ~X(
واقعا؟
چجوری اینقدر سری امتحان گرفتن؟
حالا تعطیل شه چی مشه مگه بقول مهران عزیز :x
به نقل از مـــهران² :
بعدشَم یعنی اینقدر دوست دارین دوّم تموم شه که اینقدر میگین دلتون بسوزه؟! [-(

من کامل میکنم: ینی اینقدر از مدرسه بیذارید؟

به نقل از امیر حمزه :
واقعا؟
چجوری اینقدر سری امتحان گرفتن؟
حالا تعطیل شه چی مشه مگه بقول مهران عزیز :x
چون امتحانای ما واسه شرایط آب و هوایی اینجا 17 اردیبهشت شروع شد،در واقع ما 1 ماه از سایر شهر ها کمتر میریم مدرسه واسه همین بعضی درسهای مهم رو مجبورن که کلاس بزارن و اون 1ماه که کمتر میایم رو جبران بکنن و کلاسها از 20 خرداد هست اگه امتحان آخر رو بندازن16 اونموقع 4روز بیشتر نمیتونم برم سفر...و خب این بده!چون کلاسها دقیق تا قبل ماه رمضونه...الآن کامل روشن شد؟ ;D

یکی چاقو بده من خلاص کنم خودمو...نمیشه ما قاچاقی امتحان بدیم؟!

به نقل از negar.mr :
‏@‏ اميرحمزه & مهران: از 30 نمره بود...درسته... ولي 10 نمره ي كمبريجم باش جمع ميشه سو ميشه از 40 نمره !!
الان يه سوال ..مگه همه ي مراكز كمبريج ( يا حالا هر كتاب ديگه اي به جاي اون رو امتحان ) دادن؟!
+
با عرض پوزش به خاطر جفت پا پريدن وسط بحث!

‏@‏ اليز: همونجور كه دوستان عرض كردن بستكي به معلم داره
بعضيا فعاليت كلاسيه دانش آموزو در نظر دارن خب به جاي اون 10 نمره
آغا من نميخوام تعطيل باشم خب...أه

ما که معلممون ازش پرسیدم گفت فعالیت کلاسی روکه در نظر نمیگیره هیچ همین نمرمو هم میزاره مستمر /m\

علی دلاور
دوم تجربی
اراک
علامه حلی

به نقل از Mahsa.z :
چون امتحانای ما واسه شرایط آب و هوایی اینجا 17 اردیبهشت شروع شد،در واقع ما 1 ماه از سایر شهر ها کمتر میریم مدرسه واسه همین بعضی درسهای مهم رو مجبورن که کلاس بزارن و اون 1ماه که کمتر میایم رو جبران بکنن و کلاسها از 20 خرداد هست اگه امتحان آخر رو بندازن16 اونموقع 4روز بیشتر نمیتونم برم سفر...و خب این بده!چون کلاسها دقیق تا قبل ماه رمضونه...الآن کامل روشن شد؟ ;D

یکی چاقو بده من خلاص کنم خودمو...نمیشه ما قاچاقی امتحان بدیم؟!
نوچ ;Dمن ضریب هوشیم پایینه کلا" ;Dشما 16 اردیبهشت امتحاناتون شروع میشه...خب؟!بعدش این یک ماهی که کمتر میرین مدرسه رو از خرداد واستون کلاس میزارن جبران شه؟!
1-بعد شرایط آب و هوایی توی خرداد بهتر میشه؟ 2-این چیزایی که واستون کلاس میزارن توی امتحاناتون نیس احیانا"؟! :-?یا کلا" هر سال این مدلیه ؛ مثلا" تابسون امسال درسای سومُ میخونید...؟
چقد باکلاسین شماها 8-^

[size=8pt][size=8pt][size=8pt][size=8pt][size=8pt]اگه توی نوار قلبی خط موج Q تا R یه کم خمیده باشه ,بیمار چه مشکلی داره؟!داشتیم اصن چنین چیزی؟[/size][/size][/size][/size][/size]

×بارمای عربیُ هیشکی نداره؟! :(

دوستان امتحانا تموم نشد؟!
به ما 24 كارنامه ميدن :|
جاست فور بالا اوردن تابيك :-"
منا نبين اين بستو :دي

نه. ٣٠ ام تازه تموم ميشه :|

مانیز 28 میگن

ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها
دلتون بشوزههههههههههه
ما27ام /m\ /m\ /m\ /m\ /m\

هه ! ما اول بيست و پنجم بود حالا شده بيست و هفتم !

خوشتون مياد دل آدمو بسوزونين؟؟ :((

پس دیگه کلا:
سوووووووووووووز ب دلتوووووووووووون
ها ها ها ها >) >) >) >)

نامردااااااااااااااااااااااااا چرا _ میدین خو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از violet :
نوچ ;Dمن ضریب هوشیم پایینه کلا" ;Dشما 16 اردیبهشت امتحاناتون شروع میشه...خب؟!بعدش این یک ماهی که کمتر میرین مدرسه رو از خرداد واستون کلاس میزارن جبران شه؟!
1-بعد شرایط آب و هوایی توی خرداد بهتر میشه؟ 2-این چیزایی که واستون کلاس میزارن توی امتحاناتون نیس احیانا"؟! :-?یا کلا" هر سال این مدلیه ؛ مثلا" تابسون امسال درسای سومُ میخونید...؟
چقد باکلاسین شماها 8-^

[size=8pt][size=8pt][size=8pt][size=8pt][size=8pt]اگه توی نوار قلبی خط موج Q تا R یه کم خمیده باشه ,بیمار چه مشکلی داره؟!داشتیم اصن چنین چیزی؟[/size][/size][/size][/size][/size]

×بارمای عربیُ هیشکی نداره؟! :(
والا اون شرایط آب و هوایی هم من خودم توش موندم...ولی خب این چیزی هست که به ما گفتن گفتن مدارس شهر های دیگه تقریبا 1 ماه از ما دیرتر امتحاناتشون شروع میشه پس این 1ماه که کمه ما جاش تابستون میریم مدرسه البته شخصا ترجیح میدادم همون 1ماه رو تو اردیبهشت و خرداد بیام ولی خب...
در جواب به سوال دوم:این چیزایی که واسه ما میزارن دروس اصلیه که وقت بیشتری لازم دارن.تو اون 1ماه امتحان نمیگیرن ولی همون درسهای مدرسه هست یعنی کتاب رو تدریس میکنن و بله تابستون امسال دروس اصلی سوم رو میخونیم یعنی حسابان،فیزیک و شیمی و کلاس ها از فردا شنبه مورخ 20/3/91 شروع میشه ;D

اگه خدا بخواد

سنگ از آسمون نباره

مدیرمون شب خواب واینا نبینه

25 تمومه ایشالا

سلام بر دوستان هم کشوری عزیز
اونایی که زبان فارسی دادین هیچ توصیه ای واسه ما ندارید
کجاهاش همچین خوب بخونیم که قطعی سواله

درسای تحقیق و مقاله نویسی و گزارش و مقایسشون با هم مهمه که آدم باید حواسش باشه قاطی نکنه 8-^

Back
بالا