پاسخ : قانون.
خیلی وقتا مخالفت کردن ها منطقی نیست، بیشتر از روی تنفر از شخص / اشخاصه قانون گذاره نه صرفا به خاطر اون قانون! چون کسی رو که قانون رو گذاشته قبول نداریم، با خود قانونش هم مشکل پیدا میکنیم حتی اگه درست حسابی باشه.
قوانین ایران: قانونای ایران رو من همه شو که نمیدونم

اونایی رو هم که میدونم شاید کامل ندونم. اگه بگیم 70 درصدش رو میدونم، با 55 درصدش مخالفم. مثلا: من اعدام رو قبول ندارم، به نظرم حبس ابد بهتره ( یعنی برای مجرم بدتره ) ، حکم هایی مثل دست بریدن و این مدلی ها رو قبول ندارم، بعد طلاق سرپرستی بچه با باباش باشه رو قبول ندارم، زن حق طلاق نداره رو قبول ندارم، این قانون مزخرف صیغه که گذاشتن رو قبول ندارم، اینکه بعد مرگ پدر، سرپرستی بچه با خانواده پدریه ( مطمئن نیستم قانونش همین باشه، ولی اگه همینه) قبول ندارم، اینکه سر حجاب شالت تا 5 سانت میره عقب جد و آبادتو میارن جلو چشت قبول ندارم و خیلی چیزای دیگه که این روزا حرفش هست...
مدرسه: یه سریشو قبول دارم رعایت نمیکنم، یه سریشو رعایت میکنم ولی قبول ندارم، یه سریشو هم نه قبول دارم نه رعایت میکنم. دلیلشم اینه که منطقی نیستنن. احساس میکنم میخوان زور بگن فقط به خاطر اینکه بگن ما هم هستیم. مثلا منی که قراره از مدرسه برم زبان بعدم ساعت 6 که تاریکه پیاده برگردم خونه موبایل باید همرام باشه! حالا 80 نفر هم بیان بگن ممنوعه من واسه ام مهم نیست.
خونه: تو خونه ما قوانین خیلی خاصی نیست... مثلا قانون ساعت 11 خوابیدن و نت 2 ساعت در روز و تلویزیون 1 ساعت و 9 شب خونه باشی و شنبه ها ظرف شستن با تو و... نداریم

کارهایی که هر کس میکنه رو خودش احساس میکنه باید بکنه...
به نقل از هيدن زاده :
به نظرتون اگه قوانين يه جايي رو قبول ندارين چي كار ميتونين بكنين؟
به نقل از هيدن زاده :
آيا از اونجا خارج ميشين يا به فكر عوض كردن قوانين ميفتين.يا حتي باهاش ميسوزين و ميسازين.
نمیدونم... شاید در مورد ایران یه زمانی "خارج شدن ازش " به ذهنم بیاد ولی در کل به نظرم خارج شدن یعنی یه جورایی تسلیم، یعنی بگی من کوتاه میام، توی قانون گذار بردی!
عوض کردنش اگه بتونم، سعی میکنم واسه طرف دلیل منطقی بیارم که چیزی که داری میگی به درد نمیخوره، بهترش کن. اگه بدونم طرف گوش نمیده، حرف زدن و زور زدن فایده نداره رعایت نمیکنم. رعایت نکردن خودش یه نوع اعتراضه، درسته من نمیتونم قانون رو عوض کنم ولی اگه من و 10 نفر دیگه رعایت نکنیم آیا میتونن با هر 10 تامون طرف شن؟ ( 10 فقط مثاله) اینجوری شاید مجبور بشن یه تغییراتی بدن... شاید بشه گفت عوض کردن قانون به طور غیر مستقیم...
سوختن و ساختن از نظر روانی آدمو دیوونه میکنه ولی در عوض دیگه کسی باهات کاری نداره. به شخصه ترجیح میدم تا وقتی مجبور نشدم زیر بار این نرم. اگه قرار باشه همه بسوزن و بسزن وضع عوض نمیشه. قانون ها میمونن، قانون گذار کار خودشو میکنه و حتی احساس بزرگی میکنه، فکر میکنه هر کاری بکنه کسی صداش در نمیاد.
این یه مورد به نظرم برا وقتی خوبه که خطری باشه، یعنی واقعا مجبور باشی