Classic
کاربر نیمهفعال

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علامه حلی
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- کامپیوتر
پاسخ : بچه های کامپیوتری!
علاوه بر این ها هم باید یک سری چیز هارو بلد باشی تا برنامه نویسی برات وقت گیر نباشه اونم STL ها یا Standard Template Library هاست. برای یادگیریشون میتونی از سایت cplusplus استفاده کنی
یک کتاب هم توی خود ِ سایت cplusplus هست که اون یه چیز ِ فوق العاده هست برای یادگیری برنامه نویسی c++
اگه منظورت از فایل کار با فایل هست که میگم : برای کار با فایل اصلا نگران نباش ، چون واقعا کاری نداره یه فایل سرآمد رو include میکنی و 2 تا دونه دستور مینویسی .
در این حد یعنی :
برای کار با فایل هم توی شااززز یک مطلب بود که من برات میزارمش : دانلود از سرور پیکوفایل
شما یک فایل input توی دسکتاپت بساز و بهش مقدار بده مثلا 2 3 ببین نتیجش رو چجوری بهت میده .
اگه بشه جای بزرگان برنامه نویسی من یه نصیحت بکنم که سعی کنید توی لینوکس برنامه نویسی کنید . چیز زیادی هم لازم نداره فقط یه text editor میخواد + g++ . میگم توی لینوکس کد بزنید تا کار با debugger رو یاد بگیرید .
Starndard Templte Library Toturial
موفق و المپیادی باشید.
ببین شما مهم نیست چقد علمِ برنامه نویسی داشته باشی ، مهم اینه چیز هایی رو که بلدی بتونی ازشون استفاده کنی یا به لفظ دیگه باید ذهن الگوریتمی داشته باشی.به نقل از ROZHIN kocholoo :بچه ها واقعا تا چه حد باید آماده باشیم؟
من الان سی++ کلاس ها رو هم تموم کردم یعنی اون بخش فایلا و.... رو هم باید کار کنیم؟![]()
علاوه بر این ها هم باید یک سری چیز هارو بلد باشی تا برنامه نویسی برات وقت گیر نباشه اونم STL ها یا Standard Template Library هاست. برای یادگیریشون میتونی از سایت cplusplus استفاده کنی
یک کتاب هم توی خود ِ سایت cplusplus هست که اون یه چیز ِ فوق العاده هست برای یادگیری برنامه نویسی c++
اگه منظورت از فایل کار با فایل هست که میگم : برای کار با فایل اصلا نگران نباش ، چون واقعا کاری نداره یه فایل سرآمد رو include میکنی و 2 تا دونه دستور مینویسی .
در این حد یعنی :
کد:
#include<fstream>
using namespace std;
int main()
{
ifstream fin("input.txt");
ofstream fout("output.txt");
int a,b;
fin>>a>>b;
fout<<a+b<<endl;
return 0;
}
شما یک فایل input توی دسکتاپت بساز و بهش مقدار بده مثلا 2 3 ببین نتیجش رو چجوری بهت میده .
اگه بشه جای بزرگان برنامه نویسی من یه نصیحت بکنم که سعی کنید توی لینوکس برنامه نویسی کنید . چیز زیادی هم لازم نداره فقط یه text editor میخواد + g++ . میگم توی لینوکس کد بزنید تا کار با debugger رو یاد بگیرید .
Starndard Templte Library Toturial
موفق و المپیادی باشید.