• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نشریه سمن - ۱

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نشریه سمن - ۱

به GCD:
1- ایمیل و ... تقصیر ما نیست و انشاالله که رفع می شه!
2- تو این مورد احساس کم لطفی می کنم! ما با کلی بدبختی از اون ور دنیا مطلب گرفتیم برای چاپ و با بدبختی مضاعف ترجمه کردیم اما حالا می گید برای پرکردن صفحه است! شاید بخاطر اینه که جنس مطلب جدیده و با ذهن خواننده نا مأنوس! اما قسمت امیرخانیشو قبول دارم! ببخشید!
3- باز هم کم لطفی! ما چندین بار درخواست همکاری دادیم و اتفاقا جواب هم گرفتیم اما فعالیتشون (به جز عده ای محدود) در حد صفر بود! البته من با اینجا آشنا نیستم و اطلاع رسانی برای جذب همکار کار کس دیگه ای هست!
4- خیلی عجیبه نویسنده ی ما درمورد گرفتن ساختمان سازمان گفته و پیش بینی کرده که کار به انحلال می کشه! و می خواسته با این نوشته هشدار بده که حواستونو جمع کنید که کوچک شدن این نهاد یعنی نزدیکی به نابودی! به هر حال من هم ازش دفاع نمی کنم و انتقاد شما رو منتقل می کنم!
5-پیشنهاد خوبیه! می تونید روش کار کنید! منظورم تحلیل کردن این موضوعه!
6- والا گرفتن ساختمون رو ما دو روز قبل از انتشار نشریه فهمیدیم! البته کشمکشش طولانی بود و خبرها، ضد و نقیض اما این دفعه کامل گرفتن!
7- این حرفای آخر رو نمی دونم با چه منبعی می گید اما تجربه نشون داده که کار ما شماره به شماره پیشرفت داره و پیشرفتش حاصل همین انتقادات شما و امثال شماست! وگرنه این انتقادات که بی اثر می شد! نه؟
8- باز هم می گم که گفتن نقاط مثبت هم باعث رشد ارتقاء این نقاط هست

ممنونم! راجع به بند 5 کار کنید و به میل بفرستید!

راستی یه چیز دیگه هم بگم که تنوع مطالب از سمپادیسم جلوگیری می کنه!

× فکر کنم در اطلاع رسانی و قرار دادن ایمیل رو مدیریت باید انجام بده، خوب اون هیچی

× خوب من نمیگم زحمت نکشیدین، میگم شما که این زحمت رو کشیدین حداقل یه مطلب مفید تر و ترجیحا علمی بزارین، اینجوری زحمت به هدر میره

در مورد 5: چشم حتما!

و کلا:

1. سعی کنید هماهنگی ها رو توی فروم بیشتر انجام بدید
2. زمان شماره بعدی و زمانبندی رو تعیین کنید
3. بهتره یه محور های کلی برای موضوعات مشخص بشه
4. کپی پیست به حداقل ممکن برسه
5. بیشتر روی علم و نظریه پردازی تمرکز بشه تا سمپاد

منم سعی میکنم توی مباحث جامعه شناسی و فلسفی و تحلیلی مطلب بدم، منتهی قبلش لطفا یه محور کلی برای هر شماره پیشنهاد کنید

بازم کلا ممنون

× :-s حالا چرا میزنی؟ 4 تا انتقاد معمولی بود!

نشریه رو دیدم،
نظراتم رو بعدا به تفصیل میگم؛ اما فعلا باید بخش نشریات سایت دات نت فعال شه!

به نقل از سعید ز. :
نشریه رو دیدم،
نظراتم رو بعدا به تفصیل میگم؛ اما فعلا باید بخش نشریات سایت دات نت فعال شه!

چه ربطي به اينجا داره سايت دات نت كه نشريش راه بيفته ؟ :-"

سلام.
اول از همه از همه ممنونم که نظراتشون و گفتن و ما رو برای بهتر کردن نشریه یاری دادند. از سردبیر محترم هم تشکر می کنم که با جواب دادن هاشون سعی کردن رفع ابهام کنن.
نکته ای که به نظرم می رسه باید بگم اینه که اولن ما نمی تونیم مقاله ی علمی بچه ها رو که 1 یا دو سال روش کار کردن اینجا بذاریم دلیلش هم سوء استفاده برخی هاست که متاسفانه قبلن هم سابقه داشته.
دومن درباره ی کپی پیست این که تنها مطلبی که کپی شده بود بخش زندگی نامه ی آقای امیرخانی بود که ما تصمیم داشتیم و داریم از کمک ها و تجربیات ایشون در نشریه به عنوان مشاور استفاده کنیم و برای ارتباط با ایشون تا جاهای خوبی هم جلو رفتیم ولی مشکلاتی پیش اومد و نتونستیم از کمک های ایشون در این شماره استفاده کنیم. به همین خاطر تصمیم گرفتیم از ایشون یک زندگی نامه منتشر کنیم و با توجه به اینکه ایشون یه زندگی نامه ی خوب از خودشون قبلن نوشته بودند بهتر دیدیم که از همون استفاده کنیم. و اینکه چرا ایشون؟ دلیلش اینه که می خواستیم کمی درباره ی این تفکر که سمپادی خائن است، سمپادی بی دین است، سمپادی همه اش می رود خارج و سمپادی به هیچ درد این مملکت نمی خورد بایستیم.

درباره ی دعوت به همکاری هم کم لطفی کردید و من شخصن در تمامی تاپیک های مربوطه در این فروم، در گروه نوشته و حتی در شبکه ی اجتماعی بارها و بارها از همه ی دوستان دعوت به همکاری کردم ولی متاسفانه. . .
که این رو با عنوان یک گلایه هم در ته مقاله مطرح کردم.
به هر حال ممنونم از این که ما رو قابل می دونید و انتقادات تون رو میگید.
تلاش ما بر اینه که تا اونجایی که ممکنه کیفیت رو بالا ببریم و با کمک شما ان شاءالله این مسئله تحقق پیدا خواهد کرد
ببخشید زیاده گویی کردم.
متشکرم

به نقل از amin70 :
درباره ی دعوت به همکاری هم کم لطفی کردید و من شخصن در تمامی تاپیک های مربوطه در این فروم، در گروه نوشته و حتی در شبکه ی اجتماعی بارها و بارها از همه ی دوستان دعوت به همکاری کردم ولی متاسفانه. . .
خوب ببین در این مورد من گفتم، صرفا ارسال چندتا پست تو 2-3 تا تاپیک اطلاع رسانی نیست، اطلاع رسانی باید توی بخش اخبار باشه یا یه تیم متمرکز شخصا به افرادی که فکر میکنن کارآمدن پ.خ بدن
یه پست تو یه تاپیک رو کسی نمیخونه

@GCD
فکر کنم اگر بخوایم اینطوری قضاوت کنیم باید بگیم خمد نشریه هم یه پسته تو تاپیک و بنابراین کسی اون رو نمی خونه.
در مورد پ.خ هم متاسفانه مسولین سایت علی رغم درخواست بنده id دست اندر کاران و نویسندگان قبلی رو به ما ندادن و از اونجایی که اسم اصلی این افراد با id شون تو تاپیک فرق می کنه ما نتونستیم باهاشون ارتباط برقرار کنیم. به هر حال من به همین وسیله تز شما دعوت به همکاری می کنم و ممنونم که پیگیری می کنید و بی تفاوت نیستید

Back
بالا