The Smith کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,061 امتیاز 3,546 نام مرکز سمپاد سلام ایرانزمین 2012/4/20 #11 پاسخ : مونوپولی آقا دوباره لینک دانلود برای ویندوز رو میزارید ؟ لینک صحیح نیست ، یعنی از سرور 4شیرد پاک شده ! مرسی
پاسخ : مونوپولی آقا دوباره لینک دانلود برای ویندوز رو میزارید ؟ لینک صحیح نیست ، یعنی از سرور 4شیرد پاک شده ! مرسی
Amir Hossein کاربر فوقحرفهای ارسالها 581 امتیاز 861 نام مرکز سمپاد شهیدهاشمی نژاد2 شهر مشهد 2012/4/22 #12 پاسخ : مونوپولی لینک برای بادا اگه لطف کنین.
farshidGCD لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 3,747 امتیاز 7,928 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر - سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه MMU رشته دانشگاه IBM - ID 2012/4/22 #13 پاسخ : مونوپولی مونوپولی برای ویندوز (دیر شد چون دنبال یه چیز خوب و کامل میگشتم) phenom برای بادا نتونستم پیدا کنم!
پاسخ : مونوپولی مونوپولی برای ویندوز (دیر شد چون دنبال یه چیز خوب و کامل میگشتم) phenom برای بادا نتونستم پیدا کنم!
matin320 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,396 امتیاز 11,538 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد II شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه دامپزشک / سیاست 2012/4/26 #14 پاسخ : مونوپولی من یادمه وقتی بچگیام عاشق بازی فکریش بودم. با بچه های محل می شستیم ، بازی می کردیم. البته اون زمان اسمش رو پولی بود ، حالا رو نمی دونم. ولی تا حالا بازی کامپیوتریش رو ندیده بودم. خیلی جالبه
پاسخ : مونوپولی من یادمه وقتی بچگیام عاشق بازی فکریش بودم. با بچه های محل می شستیم ، بازی می کردیم. البته اون زمان اسمش رو پولی بود ، حالا رو نمی دونم. ولی تا حالا بازی کامپیوتریش رو ندیده بودم. خیلی جالبه