• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سانسور و تحریف فیلم ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع The White Shadow
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سانسور و تحریف فیلم ها

بابا تو تلوزیون حتی فیلمای سینمایی رو هم سانسور میکنن چه برسه به خارجی :-\مثلا ورود اقایان ممنوع که شب عید از تلوزیون پخش شد بعضی از صحنه هاشو حذف کرده بودن مثلا وقتی خانو م مدیر تو خاب دید جبلی میگه دوسش داره و فلان میاد طرفش اونم از خاب بلند میشه و میره دندوناشو مسواک میزنه ولی تو تلوزیو ن مسواک زدنه شو نشون ندادن تا معلوم نشه که تو خاب چی دیده :-\

سانسور فیلما به 2 دسته تقسیم میشن:
1-اونایی ک واجب السانسورن(!) ;D
2-اونایی ک خود طرف خوشش نمیاد سانسور میکنه(به ندرت البته :-") :>
:-"

سانسور کردن خوبه ولی دیگ ن در این حد ک تو کارتون هم بیان واس بچه 2 ساله یقه و آسین بذارن! باد حدش رعایت شه ب نظرم!
راسی باد مواظب باشن سوتی ندن ی بار 2 فیلم هملت یقه خانومه رو سانسوریده بودن بد خانومه رف اون ور یقش موند همون جا!!!!!!!!!!!!! :))

به نقل از freebird :
مخالفم شدید چون اولا سانسورهای سیاسی از جمله رسانه های ملی باعث عقب افتادگی کشور می شه از همه چیز!!
دوما درباره ی برنامه های عادی می تونیم مثل تمام کشورهای دیگه برای فیلم ها رده سنی بذاریم به جای این که مفهوم فیلم رو عوض کنن(البته اگه فرهنگ داشته باشیم !!)
و من فکر نمی کنم تا 100 ساله دیگه هم این مشکل حل شه! :((
آخه مردم ایران فرهنگش رو ندارن(متاسفانه)
حالا تو یه سریال بزن بالای 20 سال .اگه فرداش دست یه بچه دبستانی ندیدی هر چی می خوای بگو.....!!!! ~X( ~X( >:p >:p

جا داره از تمام دست اندر کاران تلویزیونی شبکه سه مخصوصا برنامه زنده وایبال لیگ جهانی تشکر کنم!!!!! :-w [-(چی رو سانسور میکردن دقیقا؟
اینکه یه سری ایرانی ِ مقیم ِ بی حجاب کشورمونو تشویق می کنند واقعیتِ تلخیه نه؟تازه انقدرا هم وضعشون بد نیس که با هنجار هایِ اخلاقی ِ جامعه ناسازگار باشه!!! :-"

به نقل از Believe :
جا داره از تمام دست اندر کاران تلویزیونی شبکه سه مخصوصا برنامه زنده وایبال لیگ جهانی تشکر کنم!!!!! :-w [-(چی رو سانسور میکردن دقیقا؟
اینکه یه سری ایرانی ِ مقیم ِ بی حجاب کشورمونو تشویق می کنند واقعیتِ تلخیه نه؟تازه انقدرا هم وضعشون بد نیس که با هنجار هایِ اخلاقی ِ جامعه ناسازگار باشه!!! :-"
ولله حق دارن! یه بار چار فریم یه دختره رو نشون دادن، تا همین لحظه هنوز ملت دارن سرش بی جنبه بازی در میارن

به نقل از GCD :
ولله حق دارن! یه بار چار فریم یه دختره رو نشون دادن، تا همین لحظه هنوز ملت دارن سرش بی جنبه بازی در میارن

تا جاییی که ضرغامی مجبور شد بیاد درموردش توضیح بده ...

آخه می دونید واسه فیلم های ایرانی هم دیگه سانسور هست کلا ده دقیقه از فیلم رو نشون نمی دند و آخر سر بیننده کلا نمی فهمه چی شد که این شد :-w

من کلاً با سانسور مخالفم، رد مورد بچه ها و اینا خوب مثلاً اگه فیلمی صحنه داشته باشه رو جلد دی وی دیش یا هر چی که هست نوشته که صحنه ی خشن داره مثلاً برای زیر 16 یا ... توصیه نمیشه، مثل این:
images

سانسور هم خراب کردن اون فیلم یا محصول فرهنگیه هم تو هین به شعور مخاطب!

• لایک
امتیازات: reza7

مثلابرمیدارن پای تینکربل رو تو کارتون سانسور می کنن! آخه من به این چی بگم؟؟؟
ولی خب بعضی چیزا لازمه چون بالاخره هرچیزی واسه یه سنی هست

مثلا ميرن تو دونگي وقتي چانسو و دونگي همو تازه ميبينن وقتي ميخوان دست همو بگيرن يهو ميره روز بعد!!! (:| اونقدم ضايع برميدارن..راجع ب لباسا هم ك چي بگم والله اونقد ضايع ميكنن.بعدم چ فرقي ميكنه چ شما بكنين چ نكنين فرق چنداني نداره طرف خو پاميشه ميره ماهواره ميبينه اصن چرا بياد تلويزيونو ببينه؟

Back
بالا