- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- نزدیکا بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- دانشگاه
- فردوسی مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
خب اگه مطهری رو ایگنور کنیم که همه چیز میپره :(

وانمود کن نمیبینیشروع کننده اش admin2 هست
نداره گزینه نادیده گرفتن
چه کنیم ؟![]()

متاسفانه نمیشهدر صورت شرکت کردن در یک بانگ (نظر گذاشتن)، هربار که پای اون بانگ نظر جدیدی گذاشته بشه، یک اعلامیه برای همه کسانی که در اون بانگ نظر گذاشتن ارسال میشه و زبانه اعلامیه ها رو اشغال میکنه. راهی برای درست کردنش هست؟ میشه گزینه ای مثل Unsubscribe اضافه کرد؟
چی میخوای بذاری که نمیذاره؟سلام من عنوان سفارشی میخوام بذارم نمیتونم):
یه لحظه عنوان رو برداشتم که ستاره هام رو ببینم بعد خواستم برش گردونم ارور میده که از یه سری علائم غیرمجاز استفاده کردی توی اسم
سلام روی لایکها کلیک کنید بعد درست میشهسلام
چند روزه من نمیتونم جعبه متنهای مخفی و اسپویلرها رو باز کنم، چهکار باید کرد؟
تکنولوجیا...سلام روی لایکها کلیک کنید بعد درست میشه
لینک بده اوکی میکنم براتچطوری درخواست حذف تاپیک میشه داد؟
(تاپیکی که خودم ساخته بودم)
برای من درست نشد : (سلام روی لایکها کلیک کنید بعد درست میشه
سایت رو با لینک www دار و https دار استفاده کن فقط.نمیدونم چرا هی از سایت پرت میشم بیرون. پسوردمم میگه غلطه.
خلاصه اگه دوباره مجبور به ثبت نام شدم، لطفا تاییدم کنین![]()
سایت کامل لود نشده احتمالا. مشکلات اینترنته. کش مرورگر رو پاک کن. رفرش کن از اینکارا. بچه ها میگن لایک بزنی یه پستی هم ممکنه درست بشه.من نمیتونم اسپویلر و جعبه مخفی هارو باز کنم روشون میزنم هیچ اتفاقی نمیافته
لایک زدن نه، کلیک کنن رو لیست کسانی که پست رو لایک کردن، اون صفحه براشون باز شه، دوباره ببندن درست میشه.بچه ها میگن لایک بزنی یه پستی هم ممکنه درست بشه.
@Admin2اصلا چت مت چرا هنوز وجود داره و نسخههای جدید میزنید براش؟ چت مت برای این زده نشد که اون موقع چتروم سایت رو کند میکرد یا پستهای ح.ب حالت چت کردن و نقل قول گرفته بود؟ خب الان که چتروم هست یه روم جدید زده بشه و از اون استفاده بشه

برای منم اینجوریه، با گوشی نمیشه ولی با لپ تاپ میشهمن نمیتونم اسپویلر و جعبه مخفی هارو باز کنم روشون میزنم هیچ اتفاقی نمیافته
با درود