- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
برگردوندممنظور شخص خاصی نیست لطفا برگردون
پس مخاطبت تو سایت نیست دیگه؟
برگردوندممنظور شخص خاصی نیست لطفا برگردون
من نمیدونم کی بوده که ریپورت دادهبرگردوندم
پس مخاطبت تو سایت نیست دیگه؟
سلامسلام خدمت مدیران گرامی
و
عرض خسته نباشید
انتقادی که دارم رابطه با سیستم بن شدن افراد از یک سری تاپیک ها هستش
به نظر میرسه کسی که بن میشه از تاپیک ای، امکان مطالعه پست ها و ری اکت دادن در اون تاپیک رو داره که به نظرم با نفس بن شدن در تضاد هستش
ممنون میشم اگر وقت دارید این موضوع را بررسی بفرمایید.
🙏
یک اینکه نظارت روی محتوای جنسی به شدت پایینه در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.
تمام محتوی جنسی این چنینی گزارش داده شدن و حذف شدن .... این بحث چند شب قبل هم بین مدیرا بود که محتوی جنسی زیاد شده @Sina تذکر دادن توی انتقاد از کاربران که توی چت مت و جاهای دیگه رعایت بشه چون اکثر کاربرا بزرگسال نیستن ۱۲ـ ۱۸ سالشونه .....مدیر های دیگه ام اگر این چیزا رو دیدن گزارش دادن به داخلی ها و رسیدگی شد....مدیریت در ضعیفترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانتهای فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چتمت بیپرده صحبت از رابطهی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر میداد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها رو تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پستها ادامهدار بودن و من جز یک تذکر مهربونانهی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه دارهیک اینکه نظارت روی محتوای جنسی به شدت پایینه در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.
دو اینکه واکنشتون نسبت به هم فحاشیها و هم تهدیدهای جنسی، عجیب، ناواضح و متفاوته. یه کاربر پنج روز بدون اخطار بن میشه به خاطر استفاده از کلمات رکیک و یکی دیگه به خاطر اینکه مستقیماً به کسی گفته «جن*گی مد شده که تو اینجا جولون میدی، وگرنه قبلا سایت اینطوری نبود.» ۱۲ ساعت بن میشه؟ یا مثلاً «دو ساعت پیش پوریا بهت تجاوز کرد الان میخوای من بهت تجاوز کنم؟». خب این چیه که من باید تو «سمپادیا» ببینمش؟
اینا موردهای کوچیک و مربوط به همین اواخره. بذاریدشون کنار موارد مکرر دیگه متوجه میشید صدای خیلیها از مدیریت سایت در اومده. من متوجه کار شلوغ و مشغلههای زیادتون هستم و افزایش موارد نیازمند به بررسی به خاطر شلوغی سایت رو درک میکنم، اما اگه قراره به مواردی به این مهمی اهمیت داده نشه چرا مدتهاست مدیریت عوض نمیشه؟ اگه «نمیرسه»، چرا مدیر جدید اضافه نمیشه؟
من به عنوان یکی از اعضای فعال چت مت این نقد رو کاملا میپذیرم. این هم درست نیست که بیام بگم ما حواسمون نیست و سخته برامون و خود مدیرها بیان تذکر بدن. نه، یک یا دوبار کلا بندگان خدا پست خود من رو پاک کردن و تذکر دادن و همون هم شرمنده م کرد. حق با شماست.مدیریت در ضعیفترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانتهای فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چتمت بیپرده صحبت از رابطهی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر میداد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها رو تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پستها ادامهدار بودن و من جز یک تذکر مهربونانهی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه دارهیک اینکه نظارت روی محتوای جنسی به شدت پایینه در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.
دو اینکه واکنشتون نسبت به هم فحاشیها و هم تهدیدهای جنسی، عجیب، ناواضح و متفاوته. یه کاربر پنج روز بدون اخطار بن میشه به خاطر استفاده از کلمات رکیک و یکی دیگه به خاطر اینکه مستقیماً به کسی گفته «جن*گی مد شده که تو اینجا جولون میدی، وگرنه قبلا سایت اینطوری نبود.» ۱۲ ساعت بن میشه؟ یا مثلاً «دو ساعت پیش پوریا بهت تجاوز کرد الان میخوای من بهت تجاوز کنم؟». خب این چیه که من باید تو «سمپادیا» ببینمش؟
اینا موردهای کوچیک و مربوط به همین اواخره. بذاریدشون کنار موارد مکرر دیگه متوجه میشید صدای خیلیها از مدیریت سایت در اومده. من متوجه کار شلوغ و مشغلههای زیادتون هستم و افزایش موارد نیازمند به بررسی به خاطر شلوغی سایت رو درک میکنم، اما اگه قراره به مواردی به این مهمی اهمیت داده نشه چرا مدتهاست مدیریت عوض نمیشه؟ اگه «نمیرسه»، چرا مدیر جدید اضافه نمیشه؟

همین تاپیک پره از کسايی که اومدن از مدیرا شکایت کردن که چرا سخت گیری کردن!مدیریت در ضعیفترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانتهای فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چتمت بیپرده صحبت از رابطهی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر میداد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پستها ادامهدار بودن و من جز یک تذکر مهربونانهی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه داره
سلام امیدوارم حالت خوب باشهتذکر مهربونانهی
مجددایه کاربر پنج روز بدون اخطار بن میشه
۱۲ ساعت بن میشه؟
این رو گزارش دادن کسی؟خب این چیه که من باید تو «سمپادیا» ببینمش
این رو ۲ هفته پیش گفتیدخیلیها از مدیریت سایت در اومده
برای انجمن متفرقه قبلا ۳ تا مدیر بودیمچرا مدیر جدید اضافه نمیشه؟

جوابتون:والله دلیل گزارش هایی ک میشه تو چت مت خیلی بی مورده ب نظر من.داشتیم صرفا درمورد اینکه چرا باید بعد از رابطه جنسی ادرار کرد صحبت میکردیم تذکر گرفتیم درحالی ک تو تاپیک مشابهش ک تو انجمن دخترونه هست این مورد بیان شده که اتفاقا اینجاد کننده تاپیک یه دختر ۱۵ ۱۶ ساله س.در مورد توشه رکتال گاو و مصائب دامپزشکی داشت صحبت میشد که یهو چن تا پست پاک شد جرا الله و اعلم.واقعا یه جوری شده ک انگار همه راست افراطی چادری شدین که رکتوم و سرویکس رحم میشنوین سرخ و سفید میشین میگین اوا خاک عالم حیا کو شرم کو اخوند کو؟
در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.
و به نظرم مخصوصا توی چنین موارد کلیای (جو سایت) اجتماع باید در نظر گرفته بشه.اکثر کاربرا بزرگسال نیستن و ۱۲ـ ۱۸ سالشونه
سلاممن متوجه نمیشم الان چرا @Sina «واسطه» حساب میشه و نه مدیر؟ یعنی اینجور تصمیمات رو تماما باید مطهری بگیره؟ خب اینجوری که معلومه هیچ کاری پیش نمیره. نمیشه مثل قدیم حالت مدیر کل و مدیر ارشد بذارید که به هر مدیری هرچی گفتیم نخواد از مطهری نظر بپرسه؟
ملاک این نیست که با چه حرکتی تعداد کاربر بیشتری آفندد میشه. ملاک اینه که شبکههای اجتماعی یا فضاهایی مثل همین فروم گایدلاینهایی دارن برای چگونگی فعالیت درشون و تو این سایت حتی وقتی خلاف قوانین خودش هم فعالیتی صورت میگیره به درستی برخورد نمیشه. یا خیلی شدیده یا اصلاً اهمیت داده نمیشه یا سلیقهای برخورد میکنن.همین تاپیک پره از کسايی که اومدن از مدیرا شکایت کردن که چرا سخت گیری کردن!
شما تصور کن اگه مدیر پاک میکرد همه اون محتوای جنسی رو، همه اون کاربرا همین جا میومدن میگفتن فلان مدیر رو عوض کنین!
منم با اون بخش بن کردن موافقم. افرادی که موضاعات جنسی یا فحش های رکیک دادن برای چند روز بن بشن
و این بن شدن رو به صورت قانون نوشته بشه.
سلام سینا. دارن میگن خود شما گفتی ستاره هم مولتی بوده هم معرف نداشته پس چرا عملی در این زمینه انجام نشده که همچین تاپیک مسخرهای زده بشه که تهش هم پاک نکنی با گفتن لایک و دیسلایک بهش مقبولیت بدی؟ الان اگه برای شما مشخصه ستاره قانون شکنه چرا بن نمیشه و کاربرا باید سر این بحث کنن که چیه و کیه؟ اگه هم شما همچین ادعاهایی نکردی ممنون میشم از طرف خودت بهشون بگی که همچین چیزی نیست.سلام
من واسطه نیستم؛ صرفا وقتی ۲ نفر دیگه هم وجود دارن در سطح من هستن؛ نظرشون رو هم میپرسم
گاهیم نمیپرسم
اصولا وقتی یه اتفاق برای اولین بار میوفته نظر خواهی میشه؛ خیلی وقت این امر انجام نمیشه؛ لزومی نیست؛ وقتی قطعیتی درباره یک تصمیم وجود داشته باشه خودم انجامش میدم
ولی خب طبق قولی که دادم؛ سلیقه ای کاری انجام نمیدم؛ چون قرار نیست من قاضی باشم اینجا؛ بی طرفانه انجام میدم.
البته واقعیت نمیدونم مدیر ارشد چه اکسس هایی داره که من ندارم؛ اگر میدونید بگید
واقعا باید یه آماری بگیریم ببینیم اعضای ۱۳ تا ۱۵ ۱۶ چه قدرن.چون ب نظر من حداقل محتوایی وجود نداشت ک برای زیر ۱۶ مناسب نباشه

با کمال احترام به نظرتون، ما همه توی این سایت قبول کردیم که زیر سایه مدیریت باشیم و نظر مدیران سایت مهمه.واقعا باید یه آماری بگیریم ببینیم اعضای ۱۳ تا ۱۵ ۱۶ چه قدرن.چون ب نظر من حداقل محتوایی وجود نداشت ک برای زیر ۱۶ مناسب نباشه
من چون منشن شدم باز هم میگم کلماتی که من استفاده کردم رو بارها در سایت دیدم و باز هم دارم میبینم، جدا از اینکه صرف کلمه "رکیک" بود و به هیچکس توهین نکرده بودم. بعد حالا اونی که من گفتم جوابش این شد که "والا توییترم اینجوری نیست" بعد چت متو هربار باز میکنم 🤯 میشم. رویه سایت کدومه الان بالاخره؟ولی گویا بهتر هست همین هم نباشه؛ یسری دستور العمل است؛ همونا رو بدون شل گرفتن انجام میدیم.
نظرم اینه که قوانین شفاف باشه که هم من کاربر بدونم اگه فلان کارو کردم جریمهش چیه هم معیارِ بن کردن مدیرا انقدر عشقی نباشه و بیعدالتیها در این زمینه کنترل بشه و کار خودشونم راحت تر بشه.