• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برگردوندم

پس مخاطبت تو سایت نیست دیگه؟
من نمیدونم کی بوده که ریپورت داده
اگر مطمئنه بیاد به خودم بگه

وگرنه خیر منظورم به شخص خاصی نیست

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
سلام خدمت مدیران گرامی
و
عرض خسته نباشید
انتقادی که دارم رابطه با سیستم بن شدن افراد از یک سری تاپیک ها هستش
به نظر میرسه کسی که بن میشه از تاپیک ای، امکان مطالعه پست ها و ری اکت دادن در اون تاپیک رو داره که به نظرم با نفس بن شدن در تضاد هستش
ممنون میشم اگر وقت دارید این موضوع را بررسی بفرمایید.
🙏

سلام خدمت مدیران گرامی
و
عرض خسته نباشید
انتقادی که دارم رابطه با سیستم بن شدن افراد از یک سری تاپیک ها هستش
به نظر میرسه کسی که بن میشه از تاپیک ای، امکان مطالعه پست ها و ری اکت دادن در اون تاپیک رو داره که به نظرم با نفس بن شدن در تضاد هستش
ممنون میشم اگر وقت دارید این موضوع را بررسی بفرمایید.
🙏
سلام

بن شدن از تاپیک صرفا امکان پاسخگویی رو میگیره، اگر کاربری میخواد واقعا تاپیک رو نبینه باید شروع کننده اون تاپیک که من باشم رو ایگنور کنه که متاسفانه این کار رو هم نمیتونه انجام بده.

مدیریت در ضعیف‌ترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانت‌های فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چت‌مت بی‌پرده صحبت از رابطه‌ی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر می‌داد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پست‌ها ادامه‌دار بودن و من جز یک تذکر مهربونانه‌ی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه داره :)) یک اینکه نظارت روی محتوای جنسی به شدت پایینه در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.
دو اینکه واکنشتون نسبت به هم فحاشی‌ها و هم تهدیدهای جنسی، عجیب، ناواضح و متفاوته. یه کاربر پنج روز بدون اخطار بن می‌شه به خاطر استفاده از کلمات رکیک و یکی دیگه به خاطر اینکه مستقیماً به کسی گفته «جن*گی مد شده که تو اینجا جولون میدی، وگرنه قبلا سایت اینطوری نبود.» ۱۲ ساعت بن می‌شه؟ یا مثلاً «دو ساعت پیش پوریا بهت تجاوز کرد الان می‌خوای من بهت تجاوز کنم؟». خب این چیه که من باید تو «سمپادیا» ببینمش؟ :))

اینا موردهای کوچیک و مربوط به همین اواخره. بذاریدشون کنار موارد مکرر دیگه متوجه می‌شید صدای خیلی‌ها از مدیریت سایت در اومده. من متوجه کار شلوغ و مشغله‌های زیادتون هستم و افزایش موارد نیازمند به بررسی به خاطر شلوغی سایت رو درک می‌کنم، اما اگه قراره به مواردی به این مهمی اهمیت داده نشه چرا مدت‌هاست مدیریت عوض نمی‌شه؟ اگه «نمی‌رسه»، چرا مدیر جدید اضافه نمی‌شه؟

مدیریت در ضعیف‌ترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانت‌های فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چت‌مت بی‌پرده صحبت از رابطه‌ی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر می‌داد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها رو تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پست‌ها ادامه‌دار بودن و من جز یک تذکر مهربونانه‌ی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه داره :)) یک اینکه نظارت روی محتوای جنسی به شدت پایینه در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.
دو اینکه واکنشتون نسبت به هم فحاشی‌ها و هم تهدیدهای جنسی، عجیب، ناواضح و متفاوته. یه کاربر پنج روز بدون اخطار بن می‌شه به خاطر استفاده از کلمات رکیک و یکی دیگه به خاطر اینکه مستقیماً به کسی گفته «جن*گی مد شده که تو اینجا جولون میدی، وگرنه قبلا سایت اینطوری نبود.» ۱۲ ساعت بن می‌شه؟ یا مثلاً «دو ساعت پیش پوریا بهت تجاوز کرد الان می‌خوای من بهت تجاوز کنم؟». خب این چیه که من باید تو «سمپادیا» ببینمش؟ :))

اینا موردهای کوچیک و مربوط به همین اواخره. بذاریدشون کنار موارد مکرر دیگه متوجه می‌شید صدای خیلی‌ها از مدیریت سایت در اومده. من متوجه کار شلوغ و مشغله‌های زیادتون هستم و افزایش موارد نیازمند به بررسی به خاطر شلوغی سایت رو درک می‌کنم، اما اگه قراره به مواردی به این مهمی اهمیت داده نشه چرا مدت‌هاست مدیریت عوض نمی‌شه؟ اگه «نمی‌رسه»، چرا مدیر جدید اضافه نمی‌شه؟
تمام محتوی جنسی این چنینی گزارش داده شدن و حذف شدن .... این بحث چند شب قبل هم بین مدیرا بود که محتوی جنسی زیاد شده @Sina تذکر دادن توی انتقاد از کاربران که توی چت مت و جاهای دیگه رعایت بشه چون اکثر کاربرا بزرگسال نیستن ۱۲ـ ۱۸ سالشونه .....مدیر های دیگه ام اگر این چیزا رو دیدن گزارش دادن به داخلی ها و رسیدگی شد....

مدیریت در ضعیف‌ترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانت‌های فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چت‌مت بی‌پرده صحبت از رابطه‌ی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر می‌داد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها رو تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پست‌ها ادامه‌دار بودن و من جز یک تذکر مهربونانه‌ی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه داره :)) یک اینکه نظارت روی محتوای جنسی به شدت پایینه در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.

من به عنوان یکی از اعضای فعال چت مت این نقد رو کاملا میپذیرم. این هم درست نیست که بیام بگم ما حواسمون نیست و سخته برامون و خود مدیرها بیان تذکر بدن. نه، یک یا دوبار کلا بندگان خدا پست خود من رو پاک کردن و تذکر دادن و همون هم شرمنده م کرد. حق با شماست.
عموما تعداد افرادی که اونجا هستیم حوالی ۲۵ تا ۳۰ ایم و صحبت ها و ادبیات بدون اینکه قصدی در کار باشه به اون سمت کشیده میشه. با این وجود این توجیه مناسبی نیست.
من شخصا بارها شده مثلا وقتی جواب یک کاربر ۱۳ یا ۱۷ ساله رو میدم پیامم رو پاک یا تصحیح کنم. اما عموما یادم نمیمونه که کلی آدم دیگه با سن پایین ممکنه چت مت رو بخونن و میخونن هم.
شاید یک راه حل این باشه یکی از همون افراد فعال اونجا داوطلب بشه تا بتونه نظارت کنه بر قضیه. من حدس میزنم بعد از مدتی نظارت کم کم عادت ایجاد بشه‌.
در غیر این صورت، اگر گزینه ی مدنظر مدیران و سایر کاربران حذف چت مت باشه به نظرم گزینه ی بیراهی نیست چون به هرحال شخصا برام مسئولیت تاثیرگذاری روی عزیزان کوچکتر مهم و محل بحثه.
خلاصه کنم، با نقد شما همدلم و بابت این بازه هم معذرت میخوام.

اصلا چت مت چرا هنوز وجود داره و نسخه‌های جدید می‌زنید براش؟ چت مت برای این زده نشد که اون موقع چتروم سایت رو کند می‌کرد یا پست‌های ح.ب حالت چت کردن و نقل قول گرفته بود؟ خب الان که چتروم هست یه روم جدید زده بشه و از اون استفاده بشه

من متوجه نمیشم الان چرا @Sina «واسطه» حساب میشه و نه مدیر؟ یعنی اینجور تصمیمات رو تماما باید مطهری بگیره؟ خب اینجوری که معلومه هیچ کاری پیش نمیره. نمیشه مثل قدیم حالت مدیر کل و مدیر ارشد بذارید که به هر مدیری هرچی گفتیم نخواد از مطهری نظر بپرسه؟

من هنوزم دلیل بن شدن دیروزم رو متوجه نشدم. بن شدن های سابق کاملا با دلیل بودن ولی نمیفهمم من به چه کسی و چه زمانی فحاشی کردم که بن شدم؟ ضمن اینکه کاربر ستاره من رو با فحش خطاب قرار میداد( حتی بازی حدس فحش راه انداخته بود! ) ولی بنده جوابی ندادم و کاملا با احترام و محبت جواب ایشون رو دادم.

والله دلیل گزارش هایی ک میشه تو چت مت خیلی بی مورده ب نظر من.داشتیم صرفا درمورد اینکه چرا باید بعد از رابطه جنسی ادرار کرد صحبت میکردیم تذکر گرفتیم درحالی ک تو تاپیک مشابهش ک تو انجمن دخترونه هست این مورد بیان شده که اتفاقا اینجاد کننده تاپیک یه دختر ۱۵ ۱۶ ساله س.در مورد توشه رکتال گاو و مصائب دامپزشکی داشت صحبت میشد که یهو چن تا پست پاک شد جرا الله و اعلم.واقعا یه جوری شده ک انگار همه راست افراطی چادری شدین که رکتوم و سرویکس رحم میشنوین سرخ و سفید میشین میگین اوا خاک عالم حیا کو شرم کو اخوند کو؟

مدیریت در ضعیف‌ترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانت‌های فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چت‌مت بی‌پرده صحبت از رابطه‌ی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر می‌داد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پست‌ها ادامه‌دار بودن و من جز یک تذکر مهربونانه‌ی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه داره
همین تاپیک پره از کسايی که اومدن از مدیرا شکایت کردن که چرا سخت گیری کردن!
شما تصور کن اگه مدیر پاک میکرد همه اون محتوای جنسی رو، همه اون کاربرا همین جا میومدن میگفتن فلان مدیر رو عوض کنین!
منم با اون بخش بن کردن موافقم. افرادی که موضاعات جنسی یا فحش های رکیک دادن برای چند روز بن بشن
و این بن شدن رو به صورت قانون نوشته بشه.

تذکر مهربونانه‌ی
سلام امیدوارم حالت خوب باشه

درباره این موضوع متاسفانه من از همتون عذرمیخوام

ذات مدیریت گویا در تضاد میشه با با نرمی برخورد کردن

تا بحال تصورم این بود که اگر به ایکس بگم ایکس کارت بده دیگه تکرارش نکن؛ ایکس میشه چشم

نمیدونم تصورم این بود که ایکس نباید ادامه بده

ولی خب نه تنها ایکس بس نکرد؛ بدترشم کرد.

پس بله حق با شماست

گویا فعلا تذکر مهربونانه کارایی نداره اینجا؛ دیگه هم خیلی لوس میشه بگیم جنگ هست و این داستان ها

هست که هست؛ دلیل نمیشه اینجارو بهم بریزن ایکس و ایگرگ ها

یه کاربر پنج روز بدون اخطار بن می‌شه
مجددا

وظیفه ما این نیست قبل از اینکه کاری کنیم بگیم اشتباهتون کجا بوده؛ وقتی اشتباه کردید و برخورد شد دو حالت داره

یا اشتباه از سمت ما بوده؛ یا اشتباه از سمت شما؛ اگر از ما بوده که خب باید بیاید اینجا بگید اشتباه کردید و این نبوده

اگر هم اشتباه از سمت شما بوده؛ اشتباه کردیم به یکسری از افراد نوتیس دادیم و بعدش برخورد کردیم

درستش اینه که بدون تبعیض با هر اشتباهی بدون تذکر برخورد کنیم؛ این رو بذارید به پای اینکه توقع داشتیم ایکس و ایگرگ ندونسته اشتباه رو کردن؛ یکبار دوبار حالا مشکلی نیست

ولی گویا بهتر هست همین هم نباشه؛ یسری دستور العمل است؛ همونا رو بدون شل گرفتن انجام میدیم.

۱۲ ساعت بن می‌شه؟

این شخصا اشتباه من بود

@Becoming به محض اینکه انلاین شد که بعد از اتمام بن بود این عدد رو افزایش دادن

عذرمیخوام

خب این چیه که من باید تو «سمپادیا» ببینمش
این رو گزارش دادن کسی؟

من همچین چیزی ندیدم

ببینید چت مت روزی ۱۰۰ صفحه میره جلو

یعنی از ۹۰ درصد تاپیک های اینجا تو یک روز بیشتر میره جلو

هر صفحه چقدر ارسال داره؟

۲۰ تا ۲۵ تا

یعنی روزی ۲۰۰۰ ۲۵۰۰ تا ارسال رو کسی وقت میکنه بخونه؟ نه

البته چت مت یدونه مدیر نداره؛ ۴ تا مدیر داره

و البته خب همش نیاز نیست خونده بشن؛ ریپورت ها به اندازه کافی هستن که ببینیم چخبره و چخبر نیست

خیلی‌ها از مدیریت سایت در اومده
این رو ۲ هفته پیش گفتید

مدیرگزینی برگزار کردیم؟

نتیجش چی شد؟

هیچ کدومتون جز یه عده داوطلب نشدید اصلا؛ اون هم ۳ ۴ نفرشون جدید و سابقه بن تو یکسال اخیر داشتن

خب راه حل شما چیه؟ کارت دعوت بفرستیم پ خ تک تک کاربر ها میخوای مدیر بشی یا نه؟

چرا مدیر جدید اضافه نمی‌شه؟
برای انجمن متفرقه قبلا ۳ تا مدیر بودیم

یکی اضافه شد و بازم اگر ببینیم کنترل نمیشه؛ چرا که نه بازم اضافه میکنیم

ممنون از نظرت

والله دلیل گزارش هایی ک میشه تو چت مت خیلی بی مورده ب نظر من.داشتیم صرفا درمورد اینکه چرا باید بعد از رابطه جنسی ادرار کرد صحبت میکردیم تذکر گرفتیم درحالی ک تو تاپیک مشابهش ک تو انجمن دخترونه هست این مورد بیان شده که اتفاقا اینجاد کننده تاپیک یه دختر ۱۵ ۱۶ ساله س.در مورد توشه رکتال گاو و مصائب دامپزشکی داشت صحبت میشد که یهو چن تا پست پاک شد جرا الله و اعلم.واقعا یه جوری شده ک انگار همه راست افراطی چادری شدین که رکتوم و سرویکس رحم میشنوین سرخ و سفید میشین میگین اوا خاک عالم حیا کو شرم کو اخوند کو؟
جوابتون:
در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.
اکثر کاربرا بزرگسال نیستن و ۱۲ـ ۱۸ سالشونه
و به نظرم مخصوصا توی چنین موارد کلی‌ای (جو سایت) اجتماع باید در نظر گرفته بشه.

من متوجه نمیشم الان چرا @Sina «واسطه» حساب میشه و نه مدیر؟ یعنی اینجور تصمیمات رو تماما باید مطهری بگیره؟ خب اینجوری که معلومه هیچ کاری پیش نمیره. نمیشه مثل قدیم حالت مدیر کل و مدیر ارشد بذارید که به هر مدیری هرچی گفتیم نخواد از مطهری نظر بپرسه؟
سلام

من واسطه نیستم؛ صرفا وقتی ۲ نفر دیگه هم وجود دارن در سطح من هستن؛ نظرشون رو هم میپرسم

گاهیم نمیپرسم

اصولا وقتی یه اتفاق برای اولین بار میوفته نظر خواهی میشه؛ خیلی وقت این امر انجام نمیشه؛ لزومی نیست؛ وقتی قطعیتی درباره یک تصمیم وجود داشته باشه خودم انجامش میدم

ولی خب طبق قولی که دادم؛ سلیقه ای کاری انجام نمیدم؛ چون قرار نیست من قاضی باشم اینجا؛ بی طرفانه انجام میدم.

البته واقعیت نمیدونم مدیر ارشد چه اکسس هایی داره که من ندارم؛ اگر میدونید بگید

همین تاپیک پره از کسايی که اومدن از مدیرا شکایت کردن که چرا سخت گیری کردن!
شما تصور کن اگه مدیر پاک میکرد همه اون محتوای جنسی رو، همه اون کاربرا همین جا میومدن میگفتن فلان مدیر رو عوض کنین!
منم با اون بخش بن کردن موافقم. افرادی که موضاعات جنسی یا فحش های رکیک دادن برای چند روز بن بشن
و این بن شدن رو به صورت قانون نوشته بشه.
ملاک این نیست که با چه حرکتی تعداد کاربر بیشتری آفندد می‌شه. ملاک اینه که شبکه‌های اجتماعی یا فضاهایی مثل همین فروم گایدلاین‌هایی دارن برای چگونگی فعالیت درشون و تو این سایت حتی وقتی خلاف قوانین خودش هم فعالیتی صورت می‌گیره به درستی برخورد نمی‌شه. یا خیلی شدیده یا اصلاً اهمیت داده نمی‌شه یا سلیقه‌ای برخورد می‌کنن.
جالب شد یادم اومد که به کرات دیدم معیار مدیریت برای چگونگی برخورد، آفندد شدن اعضاست. «یه سری اعضا ناراضی بودن تصمیم گرفتیم فلان‌طور بشه». خب ناراضی شدن که شدن. نمی‌شه چون صرفاً دسته‌جمعی حمله کردن به یه موضوعی فارغ از اینکه ببینید چقدر واکنششون منطقیه یا نه راجع به اصول خودتون کوتاه بیاید که.

سلام

من واسطه نیستم؛ صرفا وقتی ۲ نفر دیگه هم وجود دارن در سطح من هستن؛ نظرشون رو هم میپرسم

گاهیم نمیپرسم

اصولا وقتی یه اتفاق برای اولین بار میوفته نظر خواهی میشه؛ خیلی وقت این امر انجام نمیشه؛ لزومی نیست؛ وقتی قطعیتی درباره یک تصمیم وجود داشته باشه خودم انجامش میدم

ولی خب طبق قولی که دادم؛ سلیقه ای کاری انجام نمیدم؛ چون قرار نیست من قاضی باشم اینجا؛ بی طرفانه انجام میدم.

البته واقعیت نمیدونم مدیر ارشد چه اکسس هایی داره که من ندارم؛ اگر میدونید بگید
سلام سینا. دارن میگن خود شما گفتی ستاره هم مولتی بوده هم معرف نداشته پس چرا عملی در این زمینه انجام نشده که همچین تاپیک مسخره‌ای زده بشه که تهش هم پاک نکنی با گفتن لایک و دیسلایک بهش مقبولیت بدی؟ الان اگه برای شما مشخصه ستاره قانون شکنه چرا بن نمیشه و کاربرا باید سر این بحث کنن که چیه و کیه؟ اگه هم شما همچین ادعاهایی نکردی ممنون میشم از طرف خودت بهشون بگی که همچین چیزی نیست.

مدیر ارشد هم به این منظور مد نظرم بود که قاطع هرکاری بخواد بتونه بکنه و نیازی به تایید مطهری نداشته باشه که ظاهرا برای شما و بیکامینگ این مسئله وجود داره صرفا خودتون علاقه به کار قاطع ندارید.

چرا باید امار بگیریم ؟! و چرا فکر میکنید محتوی جنسی که منتشر میشه رو همه کاربرای بالا ۱۸ سال هم دوست دارن ببینن ؟!.....به شخصه دیدن این محتوی توی سمپادیا حالم رو بد میکنه .... میخواید این چیزا رو بگید برید حداقل پ خ دسته جمعی بزنید کسایی که تمایل به دیدن این چیزا ندارن نبیننش....
واقعا باید یه آماری بگیریم ببینیم اعضای ۱۳ تا ۱۵ ۱۶ چه قدرن.چون ب نظر من حداقل محتوایی وجود نداشت ک برای زیر ۱۶ مناسب نباشه

واقعا باید یه آماری بگیریم ببینیم اعضای ۱۳ تا ۱۵ ۱۶ چه قدرن.چون ب نظر من حداقل محتوایی وجود نداشت ک برای زیر ۱۶ مناسب نباشه
با کمال احترام به نظرتون، ما همه توی این سایت قبول کردیم که زیر سایه مدیریت باشیم و نظر مدیران سایت مهمه.
وگرنه اگه قراره طبق نظر هر کس کل قوانین سایت رو از اول بنویسیم که نمیشه.

• دابل‌لایک
امتیازات: Roxan
ولی گویا بهتر هست همین هم نباشه؛ یسری دستور العمل است؛ همونا رو بدون شل گرفتن انجام میدیم.
من چون منشن شدم باز هم میگم کلماتی که من استفاده کردم رو بارها در سایت دیدم و باز هم دارم میبینم، جدا از اینکه صرف کلمه "رکیک" بود و به هیچکس توهین نکرده بودم. بعد حالا اونی که من گفتم جوابش این شد که "والا توییترم اینجوری نیست" بعد چت متو هربار باز میکنم 🤯 میشم. رویه سایت کدومه الان بالاخره؟
الان هم بحثم اصلا بن شدنه نیست:)) نظرم اینه که قوانین شفاف باشه که هم من کاربر بدونم اگه فلان کارو کردم جریمه‌ش چیه هم معیارِ بن کردن مدیرا انقدر عشقی نباشه و بی‌عدالتی‌ها در این زمینه کنترل بشه و کار خودشونم راحت تر بشه.

Back
بالا