۱۸۳این احتمالا الان ۱۳۰ ۱۴۰ شده
۷۰ تومنشو میگم
ولی خب مثلا کارت گرافیک ۵۰۵۰ الان ۱۰۰ ۱۲۰ تومنه خودش به تنهایی(خیلی دیگه زیادیه)
فکر کنم خیلی مثل مکانیک تحلیل محلیل سنگین نداشته باشه۱۸۳
تسلیت
۵۰۵۰ که برا دیتاساینس خیلی زیاده هموم ۳۰۵۰ کافیه براش

خب بهتره لپتاپ گیمینگ نگیرید چون معمولا تیون شده برای گیمینگ هستند و پر سر و صدا.برای این شرایط چه لپتاپی پیشنهاد میکنید؟ اگه پیشنهادتون لپتاپ ارزونتر و اسمبل کردن قطعاته اون رو هم بگید.
1. نیاز به محاسبات سنگین و شبیهسازی هست برای پروژههای دانشجویی علوم پایه و دیتاساینس
2. یک گیمر غیرحرفهای بتونه استفادهی معقول و راحتی ازش داشته باشه
3. ترجیحاً وزنش کم باشه و صدای زیاد ایجاد نکنه
4. اگه رنگها رو خوب و باکیفیت نشون بده خیلی راضیترم
5. برآیند نهاییش ارزونتر باشه بهتره، اما در حال حاضر از 400 عبور نکنه :-"
مک بوک پرو M4برای این شرایط چه لپتاپی پیشنهاد میکنید؟ اگه پیشنهادتون لپتاپ ارزونتر و اسمبل کردن قطعاته اون رو هم بگید.
1. نیاز به محاسبات سنگین و شبیهسازی هست برای پروژههای دانشجویی علوم پایه و دیتاساینس

ببین واقعا با 400 تومن میتونی چیز خوبی بخریبرای این شرایط چه لپتاپی پیشنهاد میکنید؟ اگه پیشنهادتون لپتاپ ارزونتر و اسمبل کردن قطعاته اون رو هم بگید.
ببین تجربه کاربری که مک او اس بهت میده هیچ لپتاپی با ویندوزش بهت نمیده. یه حس روون بودن شفاف بودن و سبک بودن خاصی داره. ولی اوایلش باید بگم که کار واقعا باهاش اعصاب خورد کنه.اما وقتی عادت کنی دیگه هیچ وقت سمت ویندوز نمیری.من یذره زیادی بیاطلاعم در این مورد مجبورم بپرسممک واقعاً گولم میزنه اما ایرانی بودن اذیتم نخواهد کرد در استفاده ازش؟ اینکه نتونم هر گیمی رو روش نصب کنم هم ناراحتم میکنه خیلی
![]()
مک نخر پس به نظرمفیزیک. ولی خب راجع به آینده ایدهای ندارم قراره به سمت مکانیک کوانتوم پیش بره یا دینامیک سیالات یا تحلیل دادههای رصدی نجوم. منظورم اینه استفادهی دقیقش مشخص نیست برام صرفاً میدونم تو همین حوزهی فیزیک و کامپیوتر خواهد چرخید
به طور کلی ران کردن پروژه های کامپیوتر به اندازه مثلا تحلیل کردن نیاز به کارت گرافیک نداشته باشهفیزیک. ولی خب راجع به آینده ایدهای ندارم قراره به سمت مکانیک کوانتوم پیش بره یا دینامیک سیالات یا تحلیل دادههای رصدی نجوم. منظورم اینه استفادهی دقیقش مشخص نیست برام صرفاً میدونم تو همین حوزهی فیزیک و کامپیوتر خواهد چرخید
من یذره زیادی بیاطلاعم در این مورد مجبورم بپرسممک واقعاً گولم میزنه اما ایرانی بودن اذیتم نخواهد کرد در استفاده ازش؟ اینکه نتونم هر گیمی رو روش نصب کنم هم ناراحتم میکنه خیلی
ممنون سینا +__+ نمیدونم هر قطعهی لپتاپ مختص چه کاریه، تو مورد من GPU و کارت گرافیک و بقیهٔ مشخصات لپتاپ چیا باشه بهتره؟ دربارهی اجزای صفحه نمایش هم مطلقاً هیچ اطلاعی ندارم.
اگر رشتهام مهندسی کامپیوتر یا برق باشه معیارهام برای لپتاپ با چیزی که الان میخوام چقدر فرق خواهد کرد؟ چون به طور کلی مسیر تحصیلم داره بین «علوم پایه + دیتاساینس» و «مهندسی کامپ/برق» نوسان پیدا میکنه.

دیتاساینس و پروژه های هوش تهش gpu می خواد و یحتمل سیستم خودت هرچقد هم قوی جواب نده.فیزیک. ولی خب راجع به آینده ایدهای ندارم قراره به سمت مکانیک کوانتوم پیش بره یا دینامیک سیالات یا تحلیل دادههای رصدی نجوم. منظورم اینه استفادهی دقیقش مشخص نیست برام صرفاً میدونم تو همین حوزهی فیزیک و کامپیوتر خواهد چرخید
من یذره زیادی بیاطلاعم در این مورد مجبورم بپرسممک واقعاً گولم میزنه اما ایرانی بودن اذیتم نخواهد کرد در استفاده ازش؟ اینکه نتونم هر گیمی رو روش نصب کنم هم ناراحتم میکنه خیلی
ممنون سینا +__+ نمیدونم هر قطعهی لپتاپ مختص چه کاریه، تو مورد من GPU و کارت گرافیک و بقیهٔ مشخصات لپتاپ چیا باشه بهتره؟ دربارهی اجزای صفحه نمایش هم مطلقاً هیچ اطلاعی ندارم.
اگر رشتهام مهندسی کامپیوتر یا برق باشه معیارهام برای لپتاپ با چیزی که الان میخوام چقدر فرق خواهد کرد؟ چون به طور کلی مسیر تحصیلم داره بین «علوم پایه + دیتاساینس» و «مهندسی کامپ/برق» نوسان پیدا میکنه.

بنچ مارک هاش دیدی؟مک نخر پس به نظرم
LOQ یکم سنگینهعموما ایسوس سنگین میزنه؛ فکر کنم لنوو از همه سبک تر باشه من دیدم
ولی هیچ مطلقا هیچ لپتاپ ویندوزیای نمیتونه بهتون همزمان سبکی، قدرت پردازشی و درعین حال مصرف باتری خیلی کم رو بده. این لپتاپهای ویندوزی ۳-۴ کیلویی رو شما از برق بکشی میشه عین یه لپتاپ میانرده. دلیلیش هم بهینه بودن سختافزار و نرمافزاره.من یه دوستی داشتم زیستشناسی میخوند و بهش مک پیشنهاد دادم و جز یه بار که سر نصب یه نرمافزار شبیهسازی مولکول اذیت شدیم برای چیزای دیگه اذیت نشدیم. مسئله همین پشتیبانی برنامههاست چون برنامههای صنعتی اکثرا برای سیستمهای ویندوزی ساخته میشن و مک اولویتشون نیست. باید ببینی این تحلیلها با چه چیزایی انجام بشه. آیا تحلیلهای من صرفا یه سری عدد و رقم پایین کردن توی کدهای پایتون و پکیجهاشه؟ در این صورت نه. خیلیم خوب کار میکنه. ولی برنامههای صنعتی نه.

کامپیوتر چون مک یونیکس بیسده که راحت تر می شه کارت. سبکم هست واسه جابجایی خیلی خوبهاگر رشتهام مهندسی کامپیوتر یا برق باشه معیارهام برای لپتاپ با چیزی که الان میخوام چقدر فرق خواهد کرد؟ چون به طور کلی مسیر تحصیلم داره بین «علوم پایه + دیتاساینس» و «مهندسی کامپ/برق» نوسان پیدا میکن
یعنی سبک بودن وپرفورمنس اوکی به نظرم کافیه

بنازم دقیقا👌ولی هیچ مطلقا هیچ لپتاپ ویندوزیای نمیتونه بهتون همزمان سبکی، قدرت پردازشی و درعین حال مصرف باتری خیلی کم رو بده. این لپتاپهای ویندوزی ۳-۴ کیلویی رو شما از برق بکشی میشه عین یه لپتاپ میانرده. دلیلیش هم بهینه بودن سختافزار و نرمافزاره.

مورد بعدی ای هم که به نظرم شایان ذکره اینه که مک مثل طلا میمونهحالا نظرنامحبوب اینکه توی ایران واسه خرید لپ تاپ اولین معیارتون این باشه که یه روزی خراب شد قطعاتش پیدا می شه یا نه؟
دو اینکه استهلاکش کم باشه چون تعویض لپ تاپ به این راحتیا نیست توی ایران
در وهله ی بعدی اگر دانشجوی رشته ای که هستید ترم افزار خیلی سنگین میخواد بیاید روی پرفورمنس خوب و
وزن هم که برای هردانشجویی مهمه.
این تجربه ی من بعد از حمل یه لپ تاپ دوکیلویی با شارژر دو کیلوییش در ۴ سال دانشجویی بود.

ماشاللهپاسخ : مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ
بالاي 300 - 400 تومن نگيا![]()