• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع khashayar fn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
۶ ماه نمیشه لپ‌تاپ بی‌نظیرم رو ۷۰ خریدم و با ۱۵ تومن رمش رو ارتقا دادم
قیمتایی که میگید اصلا در مخیله‌م نمی‌گنجه
این احتمالا الان ۱۳۰ ۱۴۰ شده

۷۰ تومنشو میگم

ولی خب مثلا کارت گرافیک ۵۰۵۰ الان ۱۰۰ ۱۲۰ تومنه خودش به تنهایی(خیلی دیگه زیادیه)

• لایک
امتیازات: Raha~
این قضیه گرونی کارت گرافیک و رم بخش عمده‌اش بخاطر حباب هوش مصنوعیه. الان عمده تولیدکننده‌ها برای شرکت‌های این حوزه تولید می‌کنن و توجه به بخش خونگی خیلی کمتر شده.

این احتمالا الان ۱۳۰ ۱۴۰ شده

۷۰ تومنشو میگم

ولی خب مثلا کارت گرافیک ۵۰۵۰ الان ۱۰۰ ۱۲۰ تومنه خودش به تنهایی(خیلی دیگه زیادیه)
۱۸۳
تسلیت
۵۰۵۰ که برا دیتاساینس خیلی زیاده هموم ۳۰۵۰ کافیه براش

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
۱۸۳
تسلیت
۵۰۵۰ که برا دیتاساینس خیلی زیاده هموم ۳۰۵۰ کافیه براش
فکر کنم خیلی مثل مکانیک تحلیل محلیل سنگین نداشته باشه

رم هم همون ۲۴ ۳۲ بسه

یسریا میرن ۱۲۸ رم میندازن؛ میخوای چیکار جدا

درباره کیفیت بدنه بگم من خودم ایسوس رو از همه بیشتر قبول دارم واقعیت

لنوو هم خوبه

• لایک
امتیازات: Raha~
برای این شرایط چه لپ‌تاپی پیشنهاد می‌کنید؟ اگه پیشنهادتون لپ‌تاپ ارزون‌تر و اسمبل کردن قطعاته اون رو هم بگید.
1. نیاز به محاسبات سنگین و شبیه‌سازی هست برای پروژه‌های دانشجویی علوم پایه و دیتاساینس
2. یک گیمر غیرحرفه‌ای بتونه استفاده‌ی معقول و راحتی ازش داشته باشه
3. ترجیحاً وزنش کم باشه و صدای زیاد ایجاد نکنه
4. اگه رنگ‌ها رو خوب و باکیفیت نشون بده خیلی راضی‌ترم :))
5. برآیند نهاییش ارزون‌تر باشه بهتره، اما در حال حاضر از 400 عبور نکنه :-‌"
خب بهتره لپتاپ گیمینگ نگیرید چون معمولا تیون شده برای گیمینگ هستند و پر سر و صدا.
دنبال سری های صنعتی باشید که کارت گرافیک های مخصوص استودیو داشته باشن و درایور استودیو روش نصب کنید. برای گیمینگ هم نسبتا اوکیه. رم و حافظه باید اولویت اولتون باشه. برای صفحه دقیق هم oled رو در نظر بگیرید
من خیلی سری های صنعتی رو نمیشناسم ولی اگر گیمینگ اوکی هست براتون(فقط مطمئن بشید درایور استودیو نصب کنید، یکم سر و صدا داره‌.) سری rog strix خوبه در حد ۴۰۰ تومن.
بر اساس رم و حافظه بالا، صفحه oled فیلتر کنید و بگردین

• دابل‌لایک
امتیازات: whale
برای این شرایط چه لپ‌تاپی پیشنهاد می‌کنید؟ اگه پیشنهادتون لپ‌تاپ ارزون‌تر و اسمبل کردن قطعاته اون رو هم بگید.
1. نیاز به محاسبات سنگین و شبیه‌سازی هست برای پروژه‌های دانشجویی علوم پایه و دیتاساینس
مک بوک پرو M4

ارزون تر خواستی مک استادیو

• دابل‌لایک
ببین واقعا با 400 تومن میتونی چیز خوبی بخری
این تا چند نسل کارت رو را میندازه ولی رمش پایینه بری رو 24 بهتره، دنبال یه همچین چیزی بگرد.

۱. علوم پایه یعنی دقیقاً چی؟
فیزیک. ولی خب راجع به آینده ایده‌ای ندارم قراره به سمت مکانیک کوانتوم پیش بره یا دینامیک سیالات یا تحلیل داده‌های رصدی نجوم. منظورم اینه استفاده‌ی دقیقش مشخص نیست برام صرفاً می‌دونم تو همین حوزه‌ی فیزیک و کامپیوتر خواهد چرخید :))
:)) همش مک شد می‌دونم. ولی برای دیتاساینس مخصوصاً هیچ لپ‌تاپی قابل قیاس با مک نیست، چون عمده آدم‌های این حوزه از مک استفاده می‌کنن.
من یذره زیادی بی‌اطلاعم در این مورد مجبورم بپرسم :)) مک واقعاً گولم می‌زنه اما ایرانی بودن اذیتم نخواهد کرد در استفاده ازش؟ اینکه نتونم هر گیمی رو روش نصب کنم هم ناراحتم می‌کنه خیلی :))

و اینکه شاید اگر رشتت مهندسی کامپ و برق باشه مک برات بهتر باشه

مکانیک نه؛ مک هیچی برای ارایه نداره
ممنون سینا +__+ نمی‌دونم هر قطعه‌ی لپ‌تاپ مختص چه کاریه، تو مورد من GPU و کارت گرافیک و بقیهٔ مشخصات لپ‌تاپ چیا باشه بهتره؟ درباره‌ی اجزای صفحه نمایش هم مطلقاً هیچ اطلاعی ندارم.
اگر رشته‌ام مهندسی کامپیوتر یا برق باشه معیارهام برای لپ‌تاپ با چیزی که الان می‌خوام چقدر فرق خواهد کرد؟ چون به طور کلی مسیر تحصیلم داره بین «علوم پایه + دیتاساینس» و «مهندسی کامپ/برق» نوسان پیدا می‌کنه.

من یذره زیادی بی‌اطلاعم در این مورد مجبورم بپرسم :)) مک واقعاً گولم می‌زنه اما ایرانی بودن اذیتم نخواهد کرد در استفاده ازش؟ اینکه نتونم هر گیمی رو روش نصب کنم هم ناراحتم می‌کنه خیلی :))
ببین تجربه کاربری که مک او اس بهت میده هیچ لپتاپی با ویندوزش بهت نمیده. یه حس روون بودن شفاف بودن و سبک بودن خاصی داره. ولی اوایلش باید بگم که کار واقعا باهاش اعصاب خورد کنه.اما وقتی عادت کنی دیگه هیچ وقت سمت ویندوز نمیری.

فیزیک. ولی خب راجع به آینده ایده‌ای ندارم قراره به سمت مکانیک کوانتوم پیش بره یا دینامیک سیالات یا تحلیل داده‌های رصدی نجوم. منظورم اینه استفاده‌ی دقیقش مشخص نیست برام صرفاً می‌دونم تو همین حوزه‌ی فیزیک و کامپیوتر خواهد چرخید
مک نخر پس به نظرم

فیزیک. ولی خب راجع به آینده ایده‌ای ندارم قراره به سمت مکانیک کوانتوم پیش بره یا دینامیک سیالات یا تحلیل داده‌های رصدی نجوم. منظورم اینه استفاده‌ی دقیقش مشخص نیست برام صرفاً می‌دونم تو همین حوزه‌ی فیزیک و کامپیوتر خواهد چرخید :))

ممنون سینا +__+ نمی‌دونم هر قطعه‌ی لپ‌تاپ مختص چه کاریه، تو مورد من GPU و کارت گرافیک و بقیهٔ مشخصات لپ‌تاپ چیا باشه بهتره؟ درباره‌ی اجزای صفحه نمایش هم مطلقاً هیچ اطلاعی ندارم.
اگر رشته‌ام مهندسی کامپیوتر یا برق باشه معیارهام برای لپ‌تاپ با چیزی که الان می‌خوام چقدر فرق خواهد کرد؟ چون به طور کلی مسیر تحصیلم داره بین «علوم پایه + دیتاساینس» و «مهندسی کامپ/برق» نوسان پیدا می‌کنه.
به طور کلی ران کردن پروژه های کامپیوتر به اندازه مثلا تحلیل کردن نیاز به کارت گرافیک نداشته باشه

اگر کارت میره سمت تحلیل و برنامه های تحلیل کردن؛ یکم محدودیت داره مک

اصلا نسخه براش ساخته نشده؛ نصب به کنار

• لایک

دیتاساینس و پروژه های هوش تهش gpu می خواد و یحتمل سیستم خودت هرچقد هم قوی جواب نده.
پردازنده و کارت گرافیک بدرد وقتی می خوره که نرم افزار سنگین عجیب غریب داشته باشی
توی هوش آخرش کارت می رسه به نوتبوک و جی پی یو و سرور و این ها.
یعنی با این دید که پردازنده ی قوی بگیرم واسه مهندسی کامپیوتر چون می خوام هوش کار کنم مخالفم.یه نفر از بچه هامون که هوش کار می کنن رو ندیدم روی سیستم خودش چیزی ران کنه:))

• دابل‌لایک
آخرین ویرایش:
من یه دوستی داشتم زیست‌شناسی می‌خوند و بهش مک پیشنهاد دادم و جز یه بار که سر نصب یه نرم‌افزار شبیه‌سازی مولکول اذیت شدیم برای چیزای دیگه اذیت نشدیم. مسئله همین پشتیبانی برنامه‌هاست چون برنامه‌های صنعتی اکثرا برای سیستم‌های ویندوزی ساخته می‌شن و مک اولویتشون نیست. باید ببینی این تحلیل‌ها با چه چیزایی انجام بشه. آیا تحلیل‌های من صرفا یه سری عدد و رقم پایین کردن توی کدهای پایتون و پکیج‌هاشه؟ در این صورت نه. خیلیم خوب کار میکنه. ولی برنامه‌های صنعتی نه.

من یه دوستی داشتم زیست‌شناسی می‌خوند و بهش مک پیشنهاد دادم و جز یه بار که سر نصب یه نرم‌افزار شبیه‌سازی مولکول اذیت شدیم برای چیزای دیگه اذیت نشدیم. مسئله همین پشتیبانی برنامه‌هاست چون برنامه‌های صنعتی اکثرا برای سیستم‌های ویندوزی ساخته می‌شن و مک اولویتشون نیست. باید ببینی این تحلیل‌ها با چه چیزایی انجام بشه. آیا تحلیل‌های من صرفا یه سری عدد و رقم پایین کردن توی کدهای پایتون و پکیج‌هاشه؟ در این صورت نه. خیلیم خوب کار میکنه. ولی برنامه‌های صنعتی نه.
ولی هیچ مطلقا هیچ لپتاپ ویندوزی‌ای نمی‌تونه بهتون همزمان سبکی، قدرت پردازشی و درعین حال مصرف باتری خیلی کم رو بده. این لپتاپ‌های ویندوزی ۳-۴ کیلویی رو شما از برق بکشی میشه عین یه لپتاپ میان‌رده. دلیلیش هم بهینه بودن سخت‌افزار و نرم‌افزاره.

• لایک
اگر رشته‌ام مهندسی کامپیوتر یا برق باشه معیارهام برای لپ‌تاپ با چیزی که الان می‌خوام چقدر فرق خواهد کرد؟ چون به طور کلی مسیر تحصیلم داره بین «علوم پایه + دیتاساینس» و «مهندسی کامپ/برق» نوسان پیدا می‌کن
کامپیوتر چون مک یونیکس بیسده که راحت تر می شه کارت. سبکم هست واسه جابجایی خیلی خوبه
ولی آخرش به نظرم لپ تاپ خیلی خاصی نمی خواد:)) یعنی سبک بودن وپرفورمنس اوکی به نظرم کافیه:))
حتی باطریم چون معمولا لپ تاپ رو می زنی به شارژ موقع کار کردن خیلیییی به نظرم فرقی نمی کنه:))
در نتیجه تمرکز رو بذاری رو استفاده های گیمینگ شاید بهتر باشه.
برق ولی نرم افزارهای مخصوص خودشو داره که باید ویرچوال ماشین بریزی روی مک و ویندوز رو روش بالا بیاری اجرا کنی که خیلی وحشتناکه:))

ولی هیچ مطلقا هیچ لپتاپ ویندوزی‌ای نمی‌تونه بهتون همزمان سبکی، قدرت پردازشی و درعین حال مصرف باتری خیلی کم رو بده. این لپتاپ‌های ویندوزی ۳-۴ کیلویی رو شما از برق بکشی میشه عین یه لپتاپ میان‌رده. دلیلیش هم بهینه بودن سخت‌افزار و نرم‌افزاره.
بنازم دقیقا👌
یه بار شارژش میکنم برای خوندن جزوه هام یه هفته دووم میاره

حالا نظرنامحبوب اینکه توی ایران واسه خرید لپ تاپ اولین معیارتون این باشه که یه روزی خراب شد قطعاتش پیدا می شه یا نه؟
دو اینکه استهلاکش کم باشه چون تعویض لپ تاپ به این راحتیا نیست توی ایران
در وهله ی بعدی اگر دانشجوی رشته ای که هستید ترم افزار خیلی سنگین میخواد بیاید روی پرفورمنس خوب و
وزن هم که برای هردانشجویی مهمه.
این تجربه ی من بعد از حمل یه لپ تاپ دوکیلویی با شارژر دو کیلوییش در ۴ سال دانشجویی بود.

حالا نظرنامحبوب اینکه توی ایران واسه خرید لپ تاپ اولین معیارتون این باشه که یه روزی خراب شد قطعاتش پیدا می شه یا نه؟
دو اینکه استهلاکش کم باشه چون تعویض لپ تاپ به این راحتیا نیست توی ایران
در وهله ی بعدی اگر دانشجوی رشته ای که هستید ترم افزار خیلی سنگین میخواد بیاید روی پرفورمنس خوب و
وزن هم که برای هردانشجویی مهمه.
این تجربه ی من بعد از حمل یه لپ تاپ دوکیلویی با شارژر دو کیلوییش در ۴ سال دانشجویی بود.
مورد بعدی ای هم که به نظرم شایان ذکره اینه که مک مثل طلا میمونه
گرون میشه نخواستی دوباره میفروشی ولی لپتاپ ویندوزی افت قیمت و پرفورمنس داره

Back
بالا