کله شق مهربون
MELM
- نام مرکز سمپاد
- سمپاد
- شهر
- ناکجا
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
اگه نگران سرعتشی خب رم ddr5 با پردازنده i5 13500h خوبه
💸💸💸💸اگه نگران سرعتشی خب رم ddr5 با پردازنده i5 13500h خوبه
اگر پیشنهادی برای معیار انتخاب دارید پذیراییم چون به نظرم رسید برای این کاربرد همه مناسبن ولی کدوم بهتره؟بودجه مهمه، چقدر میخوای هزینه کنی؟دوستان برای کاربرد طراحی و محاسبات مهندسی بین این مدل لپتاپ هایی که مینویسم اگر اطلاع دارید کدوم مورد بهتریه ممنون میشم نظرتون رو بگید:
۱. HP EliteBook x360
۲. HP EliteBook 830
۳. HP EliteBook 840
۴. HP ZBook Power
خودم نظرم رو آخریه صرفا چون بقیشون core i5 بودن این یکی core i7اگر پیشنهادی برای معیار انتخاب دارید پذیراییم چون به نظرم رسید برای این کاربرد همه مناسبن ولی کدوم بهتره؟
من نمیخرم دانشگاه اینا رو فرستاده بینشون انتخاب کنم بنابراین اپشن دیگه ای ندارم. احتمالا عمده استفادم حل مسائل بهینه سازی یه مقدار پیچیده با متلب باشهبودجه مهمه، چقدر میخوای هزینه کنی؟
اچپی برند چندان قابل اعتمادی نیست😀
اگه مشخصاتشو هم دانشگاه برات فرستاده اونارو هم بفرست چون با کانفیگهای مختلفی عرضه شده این مدلا. در کل انگار آخری از همه بهتره ولی اولی هم خوبه و ۳۶۰ درجه هم میچرخه اگه برات آپشن خاصی محسوب میشهدوستان برای کاربرد طراحی و محاسبات مهندسی بین این مدل لپتاپ هایی که مینویسم اگر اطلاع دارید کدوم مورد بهتریه ممنون میشم نظرتون رو بگید:
۱. HP EliteBook x360
۲. HP EliteBook 830
۳. HP EliteBook 840
۴. HP ZBook Power
خودم نظرم رو آخریه صرفا چون بقیشون core i5 بودن این یکی core i7اگر پیشنهادی برای معیار انتخاب دارید پذیراییم چون به نظرم رسید برای این کاربرد همه مناسبن ولی کدوم بهتره؟

ببین بودجه باید مشخص بشه که ببینیم چی پیدا میشه توی اون رنج قیمت. ایسوس، لنوو، اماسآی به ترتیب بنظرم برندهای بهترین ولی از برند مهمتر مدل مورد نظره.من نمیخرم دانشگاه اینا رو فرستاده بینشون انتخاب کنم بنابراین اپشن دیگه ای ندارم. احتمالا عمده استفادم حل مسائل بهینه سازی یه مقدار پیچیده با متلب باشه
بغیر از این، برای استفاده شخصیم برای طراحی و محاسبات (البته با رنج گسترده تری از نرم افزارها ولی خب یه چیزی تقریبا در همین سطح جوابه) چه برندی رو پیشنهاد میدی؟

ناخنک ریز به هوش مصنوعی منظورت چقدر ریزه؟ مثلا من لپ تاپم RTX 4060عه و سنگین ترین مدلی که میتونم روش اجرا کنم به صورت استاندارد 12 بیلیون پارامتر دارهبرای دوره کارشناسی کارت گرافیک rtx 1650 یا rtx 3050 کافیه یا باید بریم توی 4050 4060 4070؟ با علم به اینکه صرفا میخوام یه ناخنک ریزی هم به هوش مصنوعی بزنم و توی ارشد سیستم میبندم اصلا
ایده ای ندارم،cpu چطور؟ core i5 نسل 13 مثلا
از دیپسیک پرسیدم میگه overskilled ئه و 11400H برام کافیه بازم نمیدونم (((:
برای 1TB کردن حواست باشه چه بلایی سرش میاری مثلا لپ تاپ من دو تا 512 گیگه و خب الان اگر 500 گیگ از این ssd رو پر کنم و 500 گیگ از اون یکی رو نمیتونم یه اپ 24 گیگی بریزم روش چون از وسط باید دو تیکه بشه نهایتا 2 تا اپ 12 گیگی میتونم بریزمssd و رم هم گفتم 16 و 512 بگیرم که اسلات خالی داشته باشه بتونم ارتقا بدم به 32 و 1T (این روند اوکیه دیگه؟)
درمورد برند:برندشم پیشنهاد بدید💘
من hp داشتم خیلی دوسش دارم ولی میگید قابل اعتماد نیست که (((:
لنوو هم شنیدم سختافزاری ضعیفه دیگه درمورد بقیه چیزا ایدهای ندارم🧘🏻♀️
قیمتشم زیاد چیز نیست ولی هرچی ارزونتر بهتر میخوام گوشیمم عوض کنم روم نمیشه
دبگه حداقلها رو درنظر بگیرید💘
خیلی ریز من اصلا نمیدونم سر هوش مصنوعی از کجا شروع میشه🙏🏻ناخنک ریز به هوش مصنوعی منظورت چقدر ریزه؟ مثلا من لپ تاپم RTX 4060عه و سنگین ترین مدلی که میتونم روش اجرا کنم به صورت استاندارد 12 بیلیون پارامتر داره
و اینکه توی ارشد سیستم میبندم که 4060 همین الان به تنهایی از 40 50 تومن شروع میشه بهتره الان یه دفعه اون یذره پول رو بزاری روش که اون موقع واست خرج اضافه نشه؟!
برای ماشین لرنینگ درصورتی که روی چتبات تمرکز کنین جیپییو نسبتا قوی میخواد ولی درصورتی که میخواین بخش های دیگه ای رو انجام بدین ی جیپییو متوسط کافیه ( حتی با ی سیپییو قوی و خوب )برای دوره کارشناسی کارت گرافیک rtx 1650 یا rtx 3050 کافیه یا باید بریم توی 4050 4060 4070؟ با علم به اینکه صرفا میخوام یه ناخنک ریزی هم به هوش مصنوعی بزنم و توی ارشد سیستم میبندم اصلا (حتی مطمئن نیستم قراره برم هوش مصنوعی یا علوم داده یا امنیت شبکه ((((:)
cpu چطور؟ core i5 نسل 13 مثلا
از دیپسیک پرسیدم میگه overskilled ئه و 11400H برام کافیه بازم نمیدونم (((:
ssd و رم هم گفتم 16 و 512 بگیرم که اسلات خالی داشته باشه بتونم ارتقا بدم به 32 و 1T (این روند اوکیه دیگه؟)
برندشم پیشنهاد بدید💘
من hp داشتم خیلی دوسش دارم ولی میگید قابل اعتماد نیست که (((:
قیمتشم زیاد چیز نیست ولی هرچی ارزونتر بهتر میخوام گوشیمم عوض کنم روم نمیشه
دبگه حداقلها رو درنظر بگیرید💘