مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع khashayar fn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه نگران سرعتشی خب رم ddr5 با پردازنده i5 13500h خوبه

دوستان برای کاربرد طراحی و محاسبات مهندسی بین این مدل لپتاپ هایی که مینویسم اگر اطلاع دارید کدوم مورد بهتریه ممنون میشم نظرتون رو بگید:
۱. HP EliteBook x360
۲. HP EliteBook 830
۳. HP EliteBook 840
۴. HP ZBook Power
خودم نظرم رو آخریه‌ صرفا چون بقیشون core i5 بودن این یکی core i7 :)) اگر پیشنهادی برای معیار انتخاب دارید پذیراییم چون به نظرم رسید برای این کاربرد همه مناسبن ولی کدوم بهتره؟

دوستان برای کاربرد طراحی و محاسبات مهندسی بین این مدل لپتاپ هایی که مینویسم اگر اطلاع دارید کدوم مورد بهتریه ممنون میشم نظرتون رو بگید:
۱. HP EliteBook x360
۲. HP EliteBook 830
۳. HP EliteBook 840
۴. HP ZBook Power
خودم نظرم رو آخریه‌ صرفا چون بقیشون core i5 بودن این یکی core i7 :)) اگر پیشنهادی برای معیار انتخاب دارید پذیراییم چون به نظرم رسید برای این کاربرد همه مناسبن ولی کدوم بهتره؟
بودجه مهمه، چقدر میخوای هزینه کنی؟
اچ‌پی برند چندان قابل اعتمادی نیست😀

بودجه مهمه، چقدر میخوای هزینه کنی؟
اچ‌پی برند چندان قابل اعتمادی نیست😀
من نمیخرم دانشگاه اینا رو فرستاده بینشون انتخاب کنم بنابراین اپشن دیگه ای ندارم. احتمالا عمده استفادم حل مسائل بهینه سازی یه مقدار پیچیده با متلب باشه

بغیر از این، برای استفاده شخصیم برای طراحی و محاسبات (البته با رنج گسترده تری از نرم افزارها ولی خب یه چیزی تقریبا در همین سطح جوابه) چه برندی رو پیشنهاد میدی؟

۱. HP EliteBook x360
۲. HP EliteBook 830
۳. HP EliteBook 840
۴. HP ZBook Power
اگه مشخصاتشو هم دانشگاه برات فرستاده اونارو هم بفرست چون با کانفیگ‌های مختلفی عرضه شده این مدلا. در کل انگار آخری از همه بهتره ولی اولی هم خوبه و ۳۶۰ درجه هم میچرخه اگه برات آپشن خاصی محسوب میشه:))

من نمیخرم دانشگاه اینا رو فرستاده بینشون انتخاب کنم بنابراین اپشن دیگه ای ندارم. احتمالا عمده استفادم حل مسائل بهینه سازی یه مقدار پیچیده با متلب باشه

بغیر از این، برای استفاده شخصیم برای طراحی و محاسبات (البته با رنج گسترده تری از نرم افزارها ولی خب یه چیزی تقریبا در همین سطح جوابه) چه برندی رو پیشنهاد میدی؟
ببین بودجه باید مشخص بشه که ببینیم چی پیدا میشه توی اون رنج قیمت. ایسوس، لنوو، ام‌اس‌آی به ترتیب بنظرم برندهای بهترین ولی از برند مهمتر مدل مورد نظره.

اون لپتاپ آخر سی پی یوی خیلی قوی ای داره و یه سی‌پی‌یو مثل اون یا قویترش برات کافیه. همون لپتاپ خودش هم خوبه با توجه به اینکه مفته:))

برای دوره کارشناسی کارت گرافیک rtx 1650 یا rtx 3050 کافیه یا باید بریم توی 4050 4060 4070؟ با علم به اینکه صرفا میخوام یه ناخنک ریزی هم به هوش مصنوعی بزنم و توی ارشد سیستم می‌بندم اصلا (حتی مطمئن نیستم قراره برم هوش مصنوعی یا علوم داده یا امنیت شبکه ((((:)
cpu چطور؟ core i5 نسل 13 مثلا
از دیپ‌سیک پرسیدم میگه overskilled ئه و 11400H برام کافیه بازم نمیدونم (((:
ssd و رم هم گفتم 16 و 512 بگیرم که اسلات خالی داشته باشه بتونم ارتقا بدم به 32 و 1T (این روند اوکیه دیگه؟)
برندشم پیشنهاد بدید💘
من hp داشتم خیلی دوسش دارم ولی میگید قابل اعتماد نیست که (((:
لنوو هم شنیدم سخت‌افزاری ضعیفه دیگه درمورد بقیه چیزا ایده‌ای ندارم🧘🏻‍♀️
قیمتشم زیاد چیز نیست ولی هرچی ارزون‌تر بهتر میخوام گوشیمم عوض کنم روم نمیشه
دبگه حداقل‌ها رو درنظر بگیرید💘

برای دوره کارشناسی کارت گرافیک rtx 1650 یا rtx 3050 کافیه یا باید بریم توی 4050 4060 4070؟ با علم به اینکه صرفا میخوام یه ناخنک ریزی هم به هوش مصنوعی بزنم و توی ارشد سیستم می‌بندم اصلا
ناخنک ریز به هوش مصنوعی منظورت چقدر ریزه؟ مثلا من لپ تاپم RTX 4060عه و سنگین ترین مدلی که میتونم روش اجرا کنم به صورت استاندارد 12 بیلیون پارامتر داره
و اینکه توی ارشد سیستم میبندم که 4060 همین الان به تنهایی از 40 50 تومن شروع میشه بهتره الان یه دفعه اون یذره پول رو بزاری روش که اون موقع واست خرج اضافه نشه؟!
ایده ای ندارم،

ssd و رم هم گفتم 16 و 512 بگیرم که اسلات خالی داشته باشه بتونم ارتقا بدم به 32 و 1T (این روند اوکیه دیگه؟)
برای 1TB کردن حواست باشه چه بلایی سرش میاری مثلا لپ تاپ من دو تا 512 گیگه و خب الان اگر 500 گیگ از این ssd رو پر کنم و 500 گیگ از اون یکی رو نمیتونم یه اپ 24 گیگی بریزم روش چون از وسط باید دو تیکه بشه نهایتا 2 تا اپ 12 گیگی میتونم بریزم
برندشم پیشنهاد بدید💘
لنوو هم شنیدم سخت‌افزاری ضعیفه دیگه درمورد بقیه چیزا ایده‌ای ندارم🧘🏻‍♀️
درمورد برند:
اچ پی: اومن خوبه، ویکتوس نرماله
MSI: بستگی به مدلش داره خیلی وقتا سیستم کولینگ جالبی ندارن و به طرز فاجعه باری داغ میکنه
لنوو: نه سخت افزار خیلی معقولی داره نه کیفیت معقولی داره، مثلا یه بدنه آشغال میزاره رو لپ تاپاش که بقیه پولو صرف سخت افزار کنه بعد از بغل لپ تاپش یه باد رد میشه به فنا میره (برحسب تجربه)، کل لنوو روی هم فقط Thinkpadش خوب بود تا الان
ایسوس: اگر بچه پولداری راگ خیلی خوبه، اگر نرمال میخوای تاف گزینه جالبیه من تاف داره ازش راضیم فقط پرش تصویر دارم و خیلی رندوم تصویرم درحد یه لحظه میپره ولی لپ تاپ سالمه کلا مشکل این سری از تاف هستش
سرفیس: اصلا ایده جالبی نیست

• دابل‌لایک
امتیازات: Raha~
ناخنک ریز به هوش مصنوعی منظورت چقدر ریزه؟ مثلا من لپ تاپم RTX 4060عه و سنگین ترین مدلی که میتونم روش اجرا کنم به صورت استاندارد 12 بیلیون پارامتر داره
و اینکه توی ارشد سیستم میبندم که 4060 همین الان به تنهایی از 40 50 تومن شروع میشه بهتره الان یه دفعه اون یذره پول رو بزاری روش که اون موقع واست خرج اضافه نشه؟!
خیلی ریز من اصلا نمیدونم سر هوش مصنوعی از کجا شروع میشه🙏🏻
راستش تکلیفم هنوز با خودم مشخص نیست برای امنیت که کارت گرافیک مطرح نیست نه؟ برای همین گفتم یه چیز نرمال بگیرم تا آینده
هنوز خیلی اماتورم جدیم نگیر (((:
خودمم نظرم بین تاف و اومن بود
ویکتوس مشکل خنک کردن داره راگ هم دیگه خیلی بچه پولداریه. بین این دوتا نمیدونم کدوم اوکی‌تره
مرسی ازت لطف کردی♡

برای دوره کارشناسی کارت گرافیک rtx 1650 یا rtx 3050 کافیه یا باید بریم توی 4050 4060 4070؟ با علم به اینکه صرفا میخوام یه ناخنک ریزی هم به هوش مصنوعی بزنم و توی ارشد سیستم می‌بندم اصلا (حتی مطمئن نیستم قراره برم هوش مصنوعی یا علوم داده یا امنیت شبکه ((((:)
برندشم پیشنهاد بدید💘
برای ماشین لرنینگ درصورتی که روی چت‌بات تمرکز کنین جی‌پی‌یو نسبتا قوی میخواد ولی درصورتی که میخواین بخش های دیگه ای رو انجام بدین ی جی‌پی‌یو متوسط کافیه ( حتی با ی سی‌پی‌یو قوی و خوب )
اگه لپ‌تاپ رو به کامپیوتر ترجیح می‌دین برین سراغ ۴۰۵۰ های ویکتوس hp یا سری LQQ لنوو.
می‌تونین هم برین ۳۰۵۰ بگیرین ولی توی ۳ ۴ سال آینده جوابگو نیست.
ولی کامپیوتر خیلی بهتره
چون هم میتونین بعدا سی‌پی‌یو و کارت گرافیک رو ارتقا بدین هم قطعاتش ارزان تر و به نسبت قوی ترن و می‌شه قطعات رو فروخت.
ولی برای کامپیوتر بنظر من اگه میخواین ی RTX 5060 8Gb و Core i5 13400F کافیه. و با قطعات جانبی می‌شه حدودا ۱۰۰ میلیون. ( کامپیوتر کامل )
ولی می‌تونین ی کاری کنین و از سرویس های ابری استفاده کنین که به نسبت خیلی زیاد جی‌پی‌یو های بهتری دارن ولی تنها ایرادش این هست که سرویس ایرانی نیست و خریدش دردسر داره. ولی قیمتش اکثر مواقع خیلی بهتره. ( برای مثال کولب پرو+( بهترین سرویس ابری گوگل ) گوگل حدودا ۶۰ میلیون قیمتشه ( در سال )ولی جی‌پی‌یو های بهتری در اختیار می‌ذاره. ( مثل A100 و T100 یا TPU ) و توی بقیه

ولی اگه فقط میخواین ی کارای هوش‌مصنوعی سبک انجام بدین ( درکل برای هوش‌مصنوعی علوم داده یا امنیت شبکه‌ ) همون ۳۰۵۰ ( برای لپتاپ‌) یا ۳۰۶۰ ۱۲گیگ برا کامپیوتر کارتون رو راه‌میندازه.

برای سی‌پی‌یو هم بنظرم سی‌پی‌یو های نسل ۱۳ اینتل رو بگیرین یا با بودجه اضافی نسل ۷۰۰۰ AMD رو بگیرین.

Back
بالا