• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تیشرت ملی!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تیشرت ملی!

كي ميگه هر كي بپوشه برا خود شيرينيه؟؟؟

پي نوشت: ماناظم جديدمون از اونايي هستن كه فكر ميكنن تو مدرسه ي ما خبريه ;D و من و همسنام خيلي مقررات رو ميپذيريم ;D....به هرتيشرتي نوشته و عكس داشته باشه گير ميدن...يكي فرداش رفت از اين تيشرت ها كه شعر فارسي نوشته فكر كنم مال خيام بود شعرش، پوشيد و اومد به ناظم گفت نوشته كه مشكل نداره؟داره؟ ;D

به نقل از پگاه :
خز نیست! الا این یکی به نظر من هم طرحش خوبه هم رنگاش هم مفهومش!:

hijab-clothes-0042-big.jpg
نه اين واقعا خوبه بد نيس.

من ندیدم انواع خیلی متفاوتشو ... ولی لازم نیست خط نوشتن حتما نستعلیق باشه ... خط فارسی جنبه های کشف نشده ی زیادی داره.... اگه یه روز امتحان نداشته باشیم حتما یه جنبه شو کفش می کنم!!!!!!!!!!!!!!!! =D>

بعضیاش قشنگ هست ولی برای اینکه تنمون کنیم جالب نیست!!
من خودم که حاضرم شالی بپوشم که حروف و کلمات انگلیسی روش نوشته باشه ولی شالی نپوشم که روش نوشته باشه خلیج فارس,یا ایران دوستت داریم :))یا..........

به نقل از لیندا :
من خودم که حاضرم شالی بپوشم که حروف و کلمات انگلیسی روش نوشته باشه ولی شالی نپوشم که روش نوشته باشه خلیج فارس,یا ایران دوستت داریم :))یا..........

چرا؟!

همونطور که بقیه هم گفتن خیلی جالبه و بهتر از اینه که عکس هنرپیشه های اونوری رو لباسامون باشه و جملات انگلیسی روش باشه.

من که افتخار می کنم که همچین لباسی رو میپوشم
باید ایرانی بمانیم

من عاشق اینجور لباس هام و فرهنگ و تمدن یه ایرانی رو میرسونه
و باعث حفظ این تمدن میشه
ولی تو شهر ما به ندرت گیر میاد باید بدی برات بنویسن
لااقل از این عکس ها و نوشته اییی که روی تیشرت ها میندازن بهتره
و میدونی معنیش چیه

ای...
خیلی زشت ِ !
اول ِ هر چی باید شیک باش ِ ! باید اونقدی سلیقه به خرج بدن که یه دو نفر رغبَت کنن تن کننش ... ! و اِلا هرکی بلد ِ عکس خیام و نیمرخی از فردوسی نقش ِ تی شرت و شلوار جین ( لابد در اینده ! ) بکنه ، اصل سَلیقَس ، باید هنرمندانه رو طَرحای ملی کار کَرد . اتاق فکر ما رُ !

یادمه مستند شوک توی شبکه 3 موضوش این بود اونوقت یه دوربین مخفی تو مغازه گذاشته بودن،تا مغازه داره لباسو به مشتری نشون میداد شاکی برمیگشت که آقا این چیه به ما میدی بپوشیم! :-\

Back
بالا