Shiva.M
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان كاشان
- شهر
- كاشان
- دانشگاه
- کاشان
- رشته دانشگاه
- معماری
پاسخ : تیشرت ملی!
یه کم برگردیم به عنوان بحث
این طرح هم مثه هر طرح و لباسی می تونه باب سلیقه ی بعضی ها باشه و برای دیگه نباشه.
ولی من نفهمیدیم حس عرب ستیزی چه ربطی با خز بودن این تی شرت ها داره!
این تی شرتا هم حافظ و خلیج فارس و چو ایران نباشد ... داشت هم عاشورا، هم سیاه مشق، هم طرح تصویری.
من خودم از این تی شرتا دارم.
واکنشی که بعضی از افراد در برابرش میدن اینه که به دلیل فارسی بودن یاد پرچم می افتن. چون ما فقط از خط فارسی توی پرچم و پرده نویسی استفاده می کنیم نه لباس.
این به خاطر کم بودن استفاده ی ما از این خطه و الا مگه خط فارسی خزه؟!
و جالبه برام که من وقتی این تی شرتو می پوشم بیشتر حس اصالت داشتن می کنم چون یه شعر مولانا روی تی شرتمه، یه مفهوم قشنگ با زبان خودم، اینکه بدون استثنا وقتی همه می خوننش با مفهومش حال می کنن.
ولی اینو می گم که پوشیدنش یه کم جسارت می خواد.
و یک نکته ی ریز !
پس زمینه ای که برای تی شرت خلیج فارس و حسین فهمیده انتخاب شده هوشمندانست!
رنگ ست با تی شرت، اونو قشنگ تر جلوه می ده 
یه کم برگردیم به عنوان بحث

این طرح هم مثه هر طرح و لباسی می تونه باب سلیقه ی بعضی ها باشه و برای دیگه نباشه.
ولی من نفهمیدیم حس عرب ستیزی چه ربطی با خز بودن این تی شرت ها داره!

این تی شرتا هم حافظ و خلیج فارس و چو ایران نباشد ... داشت هم عاشورا، هم سیاه مشق، هم طرح تصویری.
من خودم از این تی شرتا دارم.
واکنشی که بعضی از افراد در برابرش میدن اینه که به دلیل فارسی بودن یاد پرچم می افتن. چون ما فقط از خط فارسی توی پرچم و پرده نویسی استفاده می کنیم نه لباس.
این به خاطر کم بودن استفاده ی ما از این خطه و الا مگه خط فارسی خزه؟!
و جالبه برام که من وقتی این تی شرتو می پوشم بیشتر حس اصالت داشتن می کنم چون یه شعر مولانا روی تی شرتمه، یه مفهوم قشنگ با زبان خودم، اینکه بدون استثنا وقتی همه می خوننش با مفهومش حال می کنن.
ولی اینو می گم که پوشیدنش یه کم جسارت می خواد.
و یک نکته ی ریز !
پس زمینه ای که برای تی شرت خلیج فارس و حسین فهمیده انتخاب شده هوشمندانست!
رنگ ست با تی شرت، اونو قشنگ تر جلوه می ده