• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گیاهخواری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع silence
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گیاهخواری

اتفاقا صادق هدایت یک کتاب داره به اسم گیاهخواری که خیلی خوب در موردش صحبت کرده!
یک 20 صفحه ازش خوندم بیخیال شدم! اینقدر که نثر قوی ای داشت کم مونده بود گیاه خوار بشم! [-(
گیاهخوار نشید آقا نشید! لذتی که در خوردن گوشت هست در هیچ قارچ و سویایی نیست! ;D

ببین! کلن یکسری حیوانات برای ذبح شدن اومدن! امیدوارم نخوای اینو نقض کنی!
بعد من خونخوار نیستم که رگ های جانور بخورم که پخته!
امروز گیاهخواری یک نوع کلاسه!
شما میخواین گیاه خوار باشین پس نباید شیر،ماست،لبنیات،تخم مرغ یا هرچیزی که از حیوانات بدست میاد رو استفاده کنی!
حتی چرمش!

از دکی ها هم بپرسی واسه خیلی ها(از جمله آدمایی مثله من که ضعیفن و کم خونی دارن) اجازه نمیدن!
چرم ها هم نگفتم از خیابون بگیر! مثلا چرم مشهد! ;D

:)) :)) :)) :))
خیلی حرفت باحال بود!
مردا که بدتر از دختراان!
به هر حال علمی بحث کنیم! ;)

اگه دلیل واسه گوشت نخوردن اینه که حیوونا رو نکشیم که کل اکوسیستم می ره زیر سوال
بابا اینا یه چرخه ی طبیعیه. هر کس یه چیزی رو می خوره و توسط یه چیز دیگه خورده می شه.
ما هم بعد از مرگ تو خاک باعث رشد بیشتر گیاها که غذای اوناس می شیم.

یه سری پروتئین های ضروری وجود داره که فقط تو گوشت حیوانات وجود داره !!! نخوردن گوشت اصلا کار درستی نیست !!!

• لایک
امتیازات: HHH

یه رژیم غذایی صحیح هست که دکتر تغذیه میده!!
خوب خیلیا هستن که بهر دلیلی نمیتونن گوشت بخورن!

اون افراد مشکل دارند !!! افراد سالم نباید رژیم افراد دیگه رو استفاده کنیم !!! نخوردن گوشت باعث می شه خیلی فرایند های بدن کند بشه !!!

<اللا من از یه دکتر شنیدم که کاملا میشه رژیم بی گوشت داشت!!! و تاحالا هم ندیدم کسی مشکل داشته باشه! شما دلیل میشه بیارین برای حرفتون؟ ;D

ما بیست نوع آمینو اسید داریم که 10 نوعش رو بدن می سازه و 10 نوعش رو باید از تغذیه دریافت کنیم !!!!! اگه شما پروتئین های مورد نیاز بدنتون رو دریافت کنید خیلی کار بدن سریع تر میشه و بدن انرژی کمتری مصرف می کنه !!!!
تمام بیست نوع آمینواسید رو از انواع گوشت میشه دریافت کرد ولی از انواع گیاه نه !!!! (یا خیلی نایابه) و اینکه هضم غذا های گیاهی به مراتب سختتره و آزادسازیه خیلی از مواد از اون بسیار سخته !!! این گیاهان وقتی بهتر هضم میشن که با گوشت خورده بشن !!!!

چیز دیگه ای الان یادم نیست ! :)

Back
بالا