خداییشبه نقل از Farid :تا نباشد چوب تر فرمان نبرد معلم خر!!!![]()
![]()
![]()
![]()

در هر صورت شما به همه ی دبیراتون مدیونید.بهتره واسشون درست صحبت کنیدبه نقل از panther :میدونم اسپمه اما اینجا معلم رفت آمد میکنه یکم.....![]()

.........اين همه اسپم
...........يه فكري به حالش بكنيد......الان موضوعي كه عمتا تو همين صفحه بوده معلم هست....نگاه كنيد
??? 
بعد دوتا پاها اومد ولی یکیش نیومد! بعد اومدم که بیاد اون یکی لیز خورد! چوله شدم اون بالا ! تو مایه ها کوالا!
B-) آخر دوتا پاها ول شد دست چپم مودند آویزون کش اومد یه چیزی تو مچم! الان بستمش و درد! هنگام لندینگ!!!! هم با کنده زانو اومدم پایین! الان بادنجون شده!(طبقه زیری!همشیره گرام صدای گرومب شنید اومد بالا!!) بم میگن تو میخوای با این هیکل حرکت نزن! ^-^ استعداد هنری آدمو کور میکن!
اومدم یه کار تکنیکی کنم پرشی با دستی چیزی! فرود اومدم رو از این جعبه تلقیا که مال شکلاته.خورد شد! کف پام برید تو جوراب مسوزه!

) مادر گرام اون پشت داشت رو نرو رول میزد منم لگدو کوفتم تو در بیچاره! چوبی ==> رفت تو! ( بین دو ور در گویا خالیه بین در) منم یه پوستر ماشین چسبوندم روش×! هنو لو نرفته! 

رفتم یه تشت کوچیک پر از اب اوردم و اردکو انداختم توش ! 
هی دست و پا میزد !
منم که انگار نه انگار !
نشسته بودم کنارش تشویقش میکردم و میگفتم چه با حال شنا میکنه این اردک !

به نقل از 4245 :من وقتی کوچیک بودم مامانو بابام وقتی میخوابیدن میرفتم دستمو میکردم تو چششون که بیدار بشن !
خیلی حال میداد!![]()