سلام. من چندتا انتقاد داشتم.
اول اینکه من به خاطر زدن تاپیک دورهمی و اتهام «مسخرهبازی» که ثابتی فرد توی همین تاپیک گفت بن شدم. تاپیک هم حذف شد. اول اینکه من برای زدن تاپیک با خود ثابتی حرف زدم و هماهنگ کردم و خود ثابتی موافقت کرد. دوم اینکه «مسخرهبازی» در کار نبود. واقعا ما میخواستیم میتینگ برگزار کنیم و کردیم(من و
@AghaMemnon شرکت داشتیم در اولین میتینگ شهر برازجان). نمیدونم واقعا کجای تاپیک مسخره بازی انجام دادیم؟ دقیقا همون مکانی که رو نقشه مشخص کردیم میخواستیم بریم و رفتیم(جزو قوانین سایته که میتینگ تو کافه باشه حتما؟ نمیشه جای دیگه رفت؟). و متأسفانه تاپیک حذف شد و شاید کاربرای بیشتری شرکت میکردن. تا اینجا مشخص شد که هم تاپیک با هماهنگی بوده و هم جدی بوده پس دلایل ثابتی واسه حذف تاپیک و بن من بیمورد بوده و زود و اشتباه قضاوت کرده.
دوم اینکه ثابتی به جای پذیرش اشتباهش، در توجیه اشتباهش شروع کرد یه سری حرفای دیگه زدن. اول اینکه من روزای قبل تخلفاتی کردم، خود ثابتی ترجیحش این بوده که بن نکنه و اخطار بده. دلیل نمیشه بعدا بن بشم و به اون تخلفات ارجاع داده بشه(با فرض وارد بودن تخلفات و اینکه من تخلفی مرتکب شدم). درمورد خود اون تخلفات هم باید بگم بیمورد بودن واقعاً. من توی تاپیک نظرات کمطرفدار نوشتم «روستاییها پلیدند». این رو توهین به کاربران سایت فرض کردن چون تو سایت روستایی هم داریم. درصورتی که اولین شرط تو توهین اینه که مخاطب معین داشته باشه. فرد مشخص یا گروه مشخص. «روستاییها» عام تر از اونه که توهین به مخاطب معین محسوب بشه. و مسخرهتر اینکه نه تنها توهین فرضش کردن، بلکه توهین به کاربران سایت حسابش کردن. مثل اینکه کاربرA بنویسه «از چپ دستها بدم میاد و رو مخ هستن» و بعد من بیام بگم خب من چپ دستم، عضو سایت سمپادیا هم هستم بعد نتیجه بگیرم کاربرA در حال نفرت پراکنی به اعضای سایت سمپادیاست و پستش باید پاک، خودشم اخطار بگیره با بن بشه! دقیقاً همینقدر مسخره. بین توهین و حرف ناخوشایند و حتی بین توهین و رفتار خارج از ادب تفاوت بسیاری وجود داره و این تفاوت رو حتی قانون مجازات اسلامی مملکت که قانون سختگیر و نفی کننده آزادیهای فردی هم هست لحاظ کرده و جالب نیست تو سمپادیا فرقی بین اینها نذارن و هرچیز «ناخوشایند»(اون هم از نظر ثابتی) رو باهاش برخورد کنن.
سوم، ثابتی در ادامه توجیهات با استناد به عکس «کالباس»، «آب انگور عالیس» و «ماءالشعیر هوفنبرگ دارای سیب سلامت» نتیجه گرفته میتینگ ما خطرناک بوده و خوب شد تاپیک رو پاک کرده. اولا اون موقع که تاپیک رو پاک کرد اصلا این چیزا نبود، مسخرهست به استناد به مدارکی که بعدا به وجود اومده، مجازاتی که قبلا انجام دادی رو توجیه کنی. دوما تو کالباس و آبمیوه چه چیز خطرناکی هست؟ اینکه یه عده کالباس رو با عرق میخورن یعنی دیگه هرکی کالباس خورد باهاش عرق هم خورده؟(اینکه رودل میکنیم یا نه هم به خودمون مربوط باشه فکر کنم!). به عنوان مدیر نشستی اینجا کلی تهمت زدی و توهین کردی و واقعاً نمیدونم چی بگم درموردت.
چهارم اینکه ثابتی نوشته نگاه مدیریتی به اینجا نداره. و به نظرم تمام حرفای دیگه بهونه و حاشیهست و اصل مشکل همینه که ثابتی نگاه مدیریتی نداره به اینجا. خب ثابتی اینجا مدیره، اون هم از مدیرای اصلی. خب بیجا میکنه «نگاه مدیریتی» نداشته باشه(قصد توهین ندارم، واقعاً این حرف، حرف «نابجایی» هست). این نگاه غیرمدیریتی به اینجا داشتن دقیقاً عامل هرج و مرج و بیقانونی و سلیقهای شدن مدیریت تو اینجاست. جایی که نه قانون بلکه احساسات درونی ثابتی درمورد افراد تصمیم میگیره. نشستید خودتون قانون نوشتید که دقیقاً جلوی اعمال سلیقه رو بگیرید ولی همون قوانین رو دارید سلیقهای تفسیر میکنید و حیلی جاها هم اصلا همون قوانین رو دور میزنید. شاید بهتر باشه کسی مدیر بشه که قصد داره «مدیریت» کنه.(مثلا چند روزه تو بوق و کرنا کرده که من گفتم روستاییها پلیدند، ولی یکی که به پدر و مادرم توهین کرده بود رو من یک هفته گزارش میزدم و پاک نمیکرد پیام طرف رو به دلایل مسخره(میگفت یه ادمین دیگه بررسی کرده و نظرش این بوده پاک نکنه!(خب اون هم بیجا کرد) یا مثلا یه دعوایی شد چند نفر بن شدن، بعد دو روز همه انبن جز من و مثالای دیگه از رفتار سلیقهای))
پنجم، درمورد خانم بیکامینگ. نوشته «باز جنگ شد اومدید اینجا از ما انتقاد کنید؟ برید استرستون رو جای دیگه خالی کنید». این نگاه یکی از مدیرای اصلی سایت به مفهوم «انتقاد»ـه. چیز بیشتری بهش اضافه نمیکنم و خودتون دیگه تا تهش رو بخونید.
ممنون از توجه شما.
@Admin2
@Becoming
@Sina