• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نه تنها این میتینگ

بلکه هر میتینگی که اینجوری بخواد برگزار بشه، اجازه تبلیغش رو توی سایت نمیدم

میخواید با مسئولیت خودتون هر کار خواستید بکنید

به خودتون ربط داره، به ما هم ربطی نداره، از فضای اینجا براش استفاده نکنید

اینکه اومدم پیگیری میکنم از سر حوصله سر و کله زدن با شما نیست. اصلا قصد ترک سایت داشتم اما حالا مجبور شدم بیام پیگیری این بن رو بکنم چون ایمیلی در کار نیست و راه پیگیری نداره خودش. حق هم دارم درباره هرچیزی از مدیریت سوال بپرسم ربطی به وکیل بودن نداره.

کاری به بقیه موضوعات ندارم، اگه میخواستین بخاطر اونا بن کنید همون موقع بن میکردین.
اما حالا اون شخص اومده بعد از پاک شدن تاپیکش با خود شما هماهنگ کرده بهش گفتین تاپیک جدید بزن، تاپیک جدید زده بنش کردین؟ این چه رفتار مسخره ای هست؟؟؟
بعدم یعنی چی مسخره بازی در آوردن؟ تاپیک واقعی برای هماهنگی میتینگ بوده، همینجوری خودت تصور کردی مسخره بازیه زدی بنش کردی...

این هم عکس های میتینگی که همین الان در جریانه:
c421898_-2147483648_-210390.jpg

k856414_01.jpg

e583460_02.jpg
سلام وقت بخیر خدمت مدیران محترم
من از کاربر @وود شکایت دارم
قرار بود دنبال منم بیان و 3 ترکه بریم، ولی نیومدن.

دوما میتینگی که توی سایت اعلام میشه اگر در جریان نیستید عواقبش برای سایته، جهت اطلاع.
دانشمند، اون آب‌انگور عالیسه در تمام سوپرمارکتی های کشور میتونید پیدا کنید.

اهان پس از قبل خبر داشتین میتینگ عرق‌خوریه بخاطر اون بن کردین

دانشمند، اون آب‌انگور عالیسه در تمام سوپرمارکتی های کشور میتونید پیدا کنید.

اهان پس از قبل خبر داشتین میتینگ عرق‌خوریه بخاطر اون بن کردین

کاری به اونش ندارم نه تنها عکسی از میتینگی که میگی من بنش کردم سیگار بود فرستادی

سالم ترین محتوای میتینگی که میگی بن شده سیگاره

منم با اعضای این سایت زیاد میرم بیرون؛ نیازی نیست توی سایت اعلامش کنید؛ هر اتفاقی بیوفته بعدا یسریا میان میگن تقصیر ماست از راه به در شدیم

الان
واقعنی
شما میخوای از ایشون دفاع کنی؟
این بنده خدا اون قسمت دوست نادان از شعر دشمن دانا که غم جان بود بهتر از آن دوست که نادان بُوَده (شوخی)

نه بابا شما طنز وود رو درک نکردید اونقدرام آزار رسان نیست :)

اوکی اون اب انگور عالیس باشه ولی اون همه ژامبون برای مزه گرفتنه😂😂😂
این دیگه چه فاز گرفتنیه😂😂😂😂

پ.ن: موقته پاک میکنم
یعنی من باور کنم با اب انگور عالیس راضی شدن ۱۰ شبی یه تیکه خاک بکنن وسط بیابون بهش بگن قبر؟

ختم کلام:
فکر کردید تاپیک مسخره بازیه، اشتباه کردید پاکش کردید و وود هم بن کردید، الان هم نمیخواین بپذیرید و حرفای صد من یه غاز دارید میزنید. راحت باشید دور هم.

من همواره روی این اصول بودم و هستم که این احترام گذاشتن هست که احترام میاره

روی این اصل هم هستم که اولین قدم بعد دیدن یه بی احترامی میتونه دیدنش به صورت سو تقاهم باشه برای همین همواره اخطار میدم بعد عمل میکنم

هیچ وقتم نگاه مدیریتی به اینجا نداشتم؛ من خیلی خیلی ممکنه خطا کنم؛ اصلا نزدیک به صفر هم نیست و ... و حل میکنیم با هم

اما

همونقدر که اونور سکه جذاب و دوست داشتنی هست اینور سکه اصلا قشنگ نیست

این تصمیم خودتون هست که کدوم جهتی میخوای سکه بیوفته براتون؛ شانسی نیست

بخواید بی احترامی کنید به کاربرای سایت(بجز من) ؛ هیچ احترام بیشتری نسبت به حقوق اولیتون و تعارفی ندارم باهاتون

اینجا یه سایت برای همست؛ اگر به من سپرده شده بخشی از امنیتش رو برای کاربر ها تامین کنم؛ ولی کاری کنید که بدون ترس نتونن بنویسن؛ منتشر کنن؛ کسی باشه علنا تو سایت مسخرشون کنه و هر هر بخنده و بهشون بگه بدوی و عقب افتاده

متاسفم؛ با روی جذاب من قرار نیست مواجه بشید

من با بن کوتاهش موافقم. نه چون اعتقاد دارم رفتارش آسیب زننده تر از یه عده ی دیگه تو سایته. ولی چون یک حرفایی میزنه شاید به مذاق عده ی زیادی خوش نیاد و برای خودش بهتره یاد بگیره جای هر حرفی کجاست.

ی چیز دیگه هم اینکه انتقاد نیست دلخوریه؛ کاش با کاربرایی هم که حریم کاربرای دیگه رو نقض میکنند و فرت و فرت در موردشون ح ب میذارن برخوردی میکردید تا اونا هم عادتای غلطشون رو کم کم کنار بذارن.

جدی حالتون خوب نیست
هر وقت بویی از جنگ میشه میاید این تاپیک یه انتقادی هم از ما بکنید
زحمت بکشید استرس و اضطرابتون رو جای دیگه‌ای خالی کنید

جدی حالتون خوب نیست
هر وقت بویی از جنگ میشه میاید این تاپیک یه انتقادی هم از ما بکنید
زحمت بکشید استرس و اضطرابتون رو جای دیگه‌ای خالی کنید
من اتفاقا صادقانه با تنها تاپیکی که حال میکنم و تو سایت و عشق میکنم میاد بالا همینه😀

فرهنگ انتقاد کردن و جوابگو بودن حال میده خدایی

ولی بعضی انتقاد هارو میبینم میفهمم ۵۷ چجوری رخ داد

کی من رو از ح ب بن کرده دوباره؟

میخواید از فردا بس بشینم ح ب های کاربرا رو بشمرم هرکی بالای چهار ح ب گذاشت رو اسکرین بگیرم بذارم تو سایت؟

توضیح بدید لطفا. چون همین دیروز کسی رو گزارش زدم ( اون هم نه چون ح ب گذاشتنش اذیتم کرده باشه) صرفا چون خواستم ازتون بپرسم اگر ح ب اضافی گذاشتن من فقط خار داره بگید در جریان باشم.

دو روز هم که بن شدم سرش. الان انتظار دارم مثل بقیه باهام رفتار بشه و با بقیه هم مثل من.

خودتون گفتید تا اخر همون روز بن میشم، بعد الان دسترسیمو برای روز بعدی هم گرفتید؟

یکی دیگه فحش داد توهین کرد من فقط ج‌وابشو دادم ولی باز هم من گفتم چشم من رو هر چند مدت صلاح میدونید از چت مت بن کنید.

اینطوری نمیشه. اون کاربری که صد بار حریم من رو نقض کرده و در مورد من ح ب گذاشته هیچ کاری بهش ندارید. من رو بخاطر بانگم با دوستام بن میکنید؟ بانگ ایشون چی شد؟ پاک شد؟ ح ب اش چی شد پاک شد؟

بسه دیگه آدم هی هیچی نمیگه یک سری اصول رو هی میذاره رو حساب اینکه خودتون رعایت میکنید.

پسره اومده بی تربیتی کرده تو چت مت بن نمیشه. من ولی اگر حرف اون رو تکرار کنم تو دختر‌نه که دخترا بدونید و آگاه باشید همچین آدمهای بی وجودی اینجا هستن تذکر میگیرم که اینطوری کنم بن میشم؟

بگید داستان چیه. رک و پوست کنده. خوشتون نمیاد اینجا باشم؟ مشکلی نیست ولی به شعور آدم توهین نکنید.

خیلی خواستم رو نگه دارم. خیلی خواستم اون گوه رو هم نزنم. ولی اون کاربری که برای من کارزار بن دائم راه انداخته بودی هیچ بهشون گفتی اومدی تو چتروم به من گفتی پا منقلی حرومزاده وقتی هیچ کاری بهت نداشتم؟

هیچ بهشون گفتی بعدش که معلوم شد من معرف دارم و‌ اومدی بانگ دادی به من و به اصطلاح عذرخواهی کردی و در عین حال طلبکار شدی که من چرا جواب فحشت رو با فحش دادم؟

هیچ اینا رو گفتی به کسایی که نمیدونستن؟ یا چند تا بچه رو شیر کردی بیفتن جلو و ازت دفاع کنن بدون اینکه بدونن داستان چیه؟

وود بن میشه چون یه پست گذاشته گفته روستایی ها پلیدن. ولی آزارگر جنسی که تو ح ب هم دست از هرسمنت برنمیداره هیچی به هیچی. تازه میان به من میگن چرا جوابشو دادی؟ چرا بهش توهین کردی؟

من بعد هرکی توهین کنه رو با توهین جوابشو میدم تو ح ب باشه یا هرجای دیگه.
سر این هم میخوای بنم کنی بکن هرکی که هستی.

قوانین رو نمیشه دلبخواهی اجرا کرد. نمیشه برای دوست و رفیق زیر سیبیلی رد کرد برای بقیه چماق گذاشت بالاسرشون همیشه.

ما هم بلانسبت خر نبودیم و نیستیم. خواستیم مراعات کنیم. خواستیم همکاری کنیم ولی از یجایی به بعد حمل بر خریت و حماقتمون شد.

آخرین ویرایش:
کی من رو از ح ب بن کرده دوباره؟
سلام
من بودم
میخواید از فردا بس بشینم ح ب های کاربرا رو بشمرم هرکی بالای چهار ح ب گذاشت رو اسکرین بگیرم بذارم تو سایت؟
پنل گزارش برای همین هست، قانون هم برای همه یکیه، سخت گیری رو فرد خاصی نیست

توضیح بدید لطفا. چون همین دیروز کسی رو گزارش زدم ( اون هم نه چون ح ب گذاشتنش اذیتم کرده باشه) صرفا چون خواستم ازتون بپرسم اگر ح ب اضافی گذاشتن من فقط خار داره بگید در جریان باشم.

چون خودتون گفتید گزارش زدید عرض میکنم ها، حق با شما بود و همون لحظه آخرین ح ب اش پاک شد، بررسی نکردید احتمالا

خودتون گفتید تا اخر همون روز بن میشم، بعد الان دسترسیمو برای روز بعدی هم گرفتید؟
فروم سایت دو تا مشکل داره اولینش این هست که تایم سرور جهانیه نه ایران دوم اینکه پیمانه ساعتی داره

محدودیت شمام تا ۱۲ و خرده ای بود نه کل امروز، پ خ هم دادید برداشتم

اینطوری نمیشه. اون کاربری که صد بار حریم من رو نقض کرده و در مورد من ح ب گذاشته هیچ کاری بهش ندارید. من رو بخاطر بانگم با دوستام بن میکنید؟ بانگ ایشون چی شد؟ پاک شد؟ ح ب اش چی شد پاک شد؟
نقض حریم خصوصی شما یعنی شما باید بگی این پست درباره من هست

توی روز زیاد گزارش میاد از این تایپ، ما پاک میکنیم و اطلاع میدیم به نویسنده، شما گزارش نمیدی عموما خودتون برخورد میکنید

خیلی خواستم رو نگه دارم. خیلی خواستم اون گوه رو هم نزنم. ولی اون کاربری که برای من کارزار بن دائم راه انداخته بودی هیچ بهشون گفتی اومدی تو چتروم به من گفتی پا منقلی حرومزاده وقتی هیچ کاری بهت نداشتم؟

هیچ بهشون گفتی بعدش که معلوم شد من معرف دارم و‌ اومدی بانگ دادی به من و به اصطلاح عذرخواهی کردی و در عین حال طلبکار شدی که من چرا جواب فحشت رو با فحش دادم؟

هیچ اینا رو گفتی به کسایی که نمیدونستن؟ یا چند تا بچه رو شیر کردی بیفتن جلو و ازت دفاع کنن بدون اینکه بدونن داستان چیه؟

وود بن میشه چون یه پست گذاشته گفته روستایی ها پلیدن. ولی آزارگر جنسی که تو ح ب هم دست از هرسمنت برنمیداره هیچی به هیچی. تازه میان به من میگن چرا جوابشو دادی؟ چرا بهش توهین کردی؟

من بعد هرکی توهین کنه رو با توهین جوابشو میدم تو ح ب باشه یا هرجای دیگه.
سر این هم میخوای بنم کنی بکن هرکی که هستی.

قوانین رو نمیشه دلبخواهی اجرا کرد. نمیشه برای دوست و رفیق زیر سیبیلی رد کرد برای بقیه چماق گذاشت بالاسرشون همیشه.

ما هم بلانسبت خر نبودیم و نیستیم. خواستیم مراعات کنیم. خواستیم همکاری کنیم ولی از یجایی به بعد حمل بر خریت و حماقتمون شد.

من متوجه نمیشم

بن ۲ روزه شما اصلا ربطی به اون بن اولیتون نداشت ۲ مسئله جدا از هم بودن، شاید من چون پسرم خبر ندارم ارتباط بینش رو

ولی تعارف با هیچ کسی نداریم ما

من متوجه نمیشم

بن ۲ روزه شما اصلا ربطی به اون بن اولیتون نداشت ۲ مسئله جدا از هم بودن، شاید من چون پسرم خبر ندارم ارتباط بینش رو

ولی تعارف با هیچ کسی نداریم ما
سلام بن دو روزه اول شون از ح ب من انجام دادم و‌خودشون‌ هم در جریان علتش هستن.این یکی هم که شما بودی

Back
بالا