• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میخواید از فردا بس بشینم ح ب های کاربرا رو بشمرم هرکی بالای چهار ح ب گذاشت رو اسکرین بگیرم بذارم تو سایت؟
البته برای آی‌کیوی شما زشته من توضیح بدما ولی پایین هر ارسال سمت راست دکمه گزارش هست؛ می‌زنید علت هم توضیح می‌دین و پیگیری می‌شه. نیازی به دراماکویین بازی نداره.
آهان، قانون ح ب 1، 2 ، 3 تاست! از 12 امشب تا فردا شب. 1، 2 ، 3!

آخرین ویرایش:
البته برای آی‌کیوی شما زشته من توضیح بدما ولی پایین هر ارسال سمت راست دکمه گزارش هست؛ می‌زنید علت هم توضیح می‌دین و پیگیری می‌شه. نیازی به دراماکویین بازی نداره.
آهان، قانون ح ب 1، 2 ، 3 تاست! از 12 امشب تا فردا شب. 1، 2 ، 3!

(عه چرا رنگی شد؟ اگه هنوز بود فردا ادیتش می‌کنم خوابم می‌آد الان)
این قانونه باگ زیاد داره

من با آقای ایکس حال نمیکنم
دست بر قضا بیکار هم هستم میرم قوانین سایت رو حفظ میکنم
و دونه دونه ی اکتای اون فرد رو گزارش میزنم بلاخره یکیش با قوانین سایت در تضاده...

مثلا من کاربر میشناسم تو ح ب توهین میکرد عملا نه تنها بن نمیشد (چون رابطش با بقیه خوب بود کسی گزارشش نمیزد) بلکه ح ب ش هم میموند تا مدت خوبی ولی مثلا آقای ایکس تا بگه شهرستانی بن میشه...

آخرین ویرایش:
سلام
من بودم

پنل گزارش برای همین هست، قانون هم برای همه یکیه، سخت گیری رو فرد خاصی نیست

چون خودتون گفتید گزارش زدید عرض میکنم ها، حق با شما بود و همون لحظه آخرین ح ب اش پاک شد، بررسی نکردید احتمالا

فروم سایت دو تا مشکل داره اولینش این هست که تایم سرور جهانیه نه ایران دوم اینکه پیمانه ساعتی داره

محدودیت شمام تا ۱۲ و خرده ای بود نه کل امروز، پ خ هم دادید برداشتم

نقض حریم خصوصی شما یعنی شما باید بگی این پست درباره من هست

توی روز زیاد گزارش میاد از این تایپ، ما پاک میکنیم و اطلاع میدیم به نویسنده، شما گزارش نمیدی عموما خودتون برخورد میکنید
خب زودتر میگفتی مشکل از فرومه. انگشتام درد گرفت انقدر تایپ کردم.

اون پست و بانگ رو همون روز گزارش زدم و برخوردی نشد. تا همین روزی که بن بودم هم پاک نشده بود با اینکه مال یک هفته پیش بود. خودت بهم گفتی ایگنور کن برگشتی. من ایگنور میکنم برای اعصاب خودم و اینکه این آدم معلوم الحال نشون داده نمیفهمه NO MEANS NO.

بگذریم. اعصاب خودم و شما رو نمیخوام سر این اذیت کنم بیش از این.

پفیلا رو هم ببرید باهاش فرندز ببینید دعوا چیه عادت کردید دوست دارید بیاید تماشا ☹️

خب زودتر میگفتی مشکل از فرومه. انگشتام درد گرفت انقدر تایپ کردم.
اخه پریروز هم سر بن شدنتون همین مشکل شد گفتم ساعت سرور سایت جهانیه:)

ما به بالا ها وصلیما!

همچنان توصیم اینه ایگنور، ایگنور، ایگنور

بی توجهی بهترین راهه

این قانونه باگ زیاد داره

من با آقای ایکس حال نمیکنم
دست بر قضا بیکار هم هستم میرم قوانین سایت رو حفظ میکنم
و دونه دونه ی اکتای اون فرد رو گزارش میزنم بلاخره یکیش با قوانین سایت در تضاده...

مثلا من کاربر میشناسم تو ح ب توهین میکرد عملا (موضوع برای قدیمه) نه تنها بن نمیشد چون رابطش با بقیه خوب بود بلکه ح ب ش هم میموند تا مدت خوبی ولی مثلا آقای ایکس تا بگه شهرستانی بن میشه...
اینکه باگ داره یا نه، بسته به تصمیم مطهریه نه من و شما.
من قریب به 10 ساله اینجام. دراما داشته اما قوانین ح‌ب به‌جز مدت محدود توی سالِ گذشته ندیدم اینجوری، انقدر واضح و مداوم نادیده گرفته بشه!
و مدیران فعلی هم، تا جایی‌که من دیدم، محترمانه و درست با هرچیزی برخورد می‌کنن.
شما هم ایرادی دیدین گزارش بدین.

ح ب زدن محدودیت داره

وگرنه تا صبح مشکل بود ریپ بزنید

اخه پریروز هم سر بن شدنتون همین مشکل شد گفتم ساعت سرور سایت جهانیه:)

ما به بالا ها وصلیما!

همچنان توصیم اینه ایگنور، ایگنور، ایگنور

بی توجهی بهترین راهه
من مخلص شما هم هستم سینا! همیشه گفتم آدم منطقی ایی هستی و به تصمیمات احترام میذارم.
ولی امشب یهو امپرم پرید باز :(

قصد خودمم همین ایگنوره واقعا. همین الانشم ایگنورن :)
درسته ح ب کردن که آسمون هم فقط یک ستاره نداره ولی سایت فعلا یک ستاره داره که ایشون دست بردارش نبوده تا الان :))

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
من مخلص شما هم هستم سینا! همیشه گفتم آدم منطقی ایی هستی و به تصمیمات احترام میذارم.

درسته ح ب کردن که آسمون هم فقط یک ستاره نداره ولی سایت فعلا یک ستاره داره که ایشون دست بردارش نبوده تا الان :))
بله امشب یکم دیگه ادامه میدادید بعد شارژر طنین که برق استانشون رو پروند برق تهران میپرید🙏😃

بله امشب یکم دیگه ادامه میدادید بعد شارژر طنین که برق استانشون رو پروند برق تهران میپرید🙏😃
شرمنده سینا جان. با هرکی اینجا یکی به دوم بشه با شما دوست ندارم بشه🙁

نه بابا دعوای من و شما که معنا نداره، صحبت میکنیم یا رفع میشه یا نمیشه دیگه، دعوا معنا نداره😃
خیلی آقایی. دست راستت سر بعضیا تو این سایت :))

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina

راه های بهتری برای جلب توجه هست، به همونا بپرداز. دونه دونه نیوفت دنبال پست های من.

--------

محتوای پست های این کاربر یکی در میون برای اختلاف انداختن و دوقطبی کردن سایته. هرچی هم بشه سریع انگ پسر ها فلانن و «ما» دختر هارو میندازه وسط بتونه حمایت آدم هارو بگیره. ولی خب می‌بینید که هرکسی که کمی دقت کنه باهاش به مشکل می‌خوره و تضاد های بسیار زیاد بین حرف هاش و دروغ هاش مشخص میشه.

امیدوارم این ریپلای که از من گرفتی، اون حس جلب توجهت رو برای چند روز آروم کنه.

آخرین ویرایش:
راه های بهتری برای جلب توجه هست، به همونا بپرداز. دونه دونه نیوفت دنبال پست های من.

--------

محتوای پست های این کاربر یکی در میون برای اختلاف انداختن و دوقطبی کردن سایته. هرچی هم بشه سریع انگ پسر ها فلانن و «ما» دختر هارو میندازه وسط بتونه حمایت آدم هارو بگیره. ولی خب می‌بینید که هرکسی که کمی دقت کنه باهاش به مشکل می‌خوره و تضاد های بسیار زیاد بین حرف هاش و دروغ هاش مشخص میشه.

امیدوارم این ریپلای که از من گرفتی، اون حس جلب توجهت رو برای چند روز آروم کنه.
No MEANS NO

NO FUCKING MEANS NO

NOOO MEANS FUCKING NOOO

فهمیدی؟ یا بگو همونایی که پستت رو لایک کردن برات ترجمه کنن.

دفعه ی آخرت هم باشه برای من ریپلای میدی. تو کی باشی که پست من رو ریپلای کنی و شخصیت من رو جاج؟

تو برو به اون کارای زشتت فکر کن که به دخترای مردم میگی برای لذت شخصی بهم وویس بده با نهایت وقاحت تو سال ۲۰۲۶. یا در نهایت چندش بودن برمیگردی تو چت مت میگی تو دخترونه تاپیک ندارید کی از همه بزرگتره؟ حرفای تو مال گوزپاده نه سمپاد. حمایت گرانتم همون حمایتگرای صحبت های بهداشت جنسی با تعریف کردن خاطره ی کمر دوست پسرشون و تعداد لوبریکانتاشونن.

این آخرین باریه که من با تو درگیر میشم تو این سایت. تو برای همه معلوم الحالی. هرکی که یک جو شرافت داره هزار بار صداش در اومده تو چرا تو این سایتی. تو باید بری سایت شهوانی دنبال عکس پا و وویس برای لذت شخصی.

آخرین ویرایش:
No MEANS NO

NO FUCKING MEANS NO

NOOO MEANS FUCKING NOOO

فهمیدی؟ یا بگو همونایی که پستت رو لایک کردن برات ترجمه کنن.

دفعه ی آخرت هم باشه برای من ریپلای میدی. تو کی باشی که پست من رو ریپلای کنی و شخصیت من رو جاج؟

تو برو به اون کارای زشتت فکر کن که به دخترای مردم میگی برای لذت شخصی بهم وویس بده با نهایت وقاحت تو سال ۲۰۲۶. یا در نهایت چندش بودن برمیگردی تو چت مت میگی تو دخترونه تاپیک ندارید کی از همه بزرگتره؟ حرفای تو مال گوزپاده نه سمپاد. حمایت گرانتم همون حمایتگرای صحبت های بهداشت جنسی با تعریف کردن خاطره ی کمر دوست پسرشون و تعداد لوبریکانتاشونن.

این آخرین باریه که من با تو درگیر میشم تو این سایت. تو برای همه معلوم الحالی. هرکی که یک جو شرافت داره هزار بار صداش در اومده تو چرا تو این سایتی. تو باید بری سایت شهوانی دنبال عکس پا و وویس برای لذت شخصی.
ببین، اینکه کی پست کیو لایک میکنه مطلقا به تو هیچچچچ ربطی نداره که چپ میری راست میری تیکه میندازی به اونایی که پستای مخالفت رو لایک کردن خب؟ حداقل میخوای بحث و دعوا راه بندازی یه جوری بحث کن بهت نخندن.
این پست منم ریپلای نکن حوصله بحث باهات رو ندارم اصلا.
پس چیشد؟ آفرین ادامه نده چرا؟ چون no means no هانی.

ببین، اینکه کی پست کیو لایک میکنه مطلقا به تو هیچچچچ ربطی نداره که چپ میری راست میری تیکه میندازی به اونایی که پستای مخالفت رو لایک کردن خب؟ حداقل میخوای بحث و دعوا راه بندازی یه جوری بحث کن بهت نخندن.
این پست منم ریپلای نکن حوصله بحث باهات رو ندارم اصلا.
پس چیشد؟ آفرین ادامه نده چرا؟ چون no means no هانی.
اهان پس تو میتونی بیای حرفتو بگی و تعیین تکلیف هم میکنی که من بخاطر حق خودم که صد بار پایمال شده و ایشون ح ب گذاشته و فلان و شما و دوستات ری اکت خنده دادید حرف نزنم ولی تا به خودت رسید یاد گرفتی بگی no means no????

کسی کاری به کار تو نداشته هیچوقت. حتی اون شبی هم که پروفایلت رو عوض کردی و وود اومد پست گذاشت باید متوسط رو به پایین باشی بریزن بانگت من بودم که بهش گفتم حرف دهنت رو بفهم.

ولی دوست داری اینطوری باشی و از معلوم الحال ها دفاع کنی حرفی نیست. ولی برای من نمیتونی و نخواهی تونست که تعیین تکلیف کنی مادامی که خودت رو میندازی وسط دعوا. اینو بفهمم.

اهان پس تو میتونی بیای حرفتو بگی و تعیین تکلیف هم میکنی که من بخاطر حق خودم که صد بار پایمال شده و ایشون ح ب گذاشته و فلان و شما و دوستات ری اکت خنده دادید حرف نزنم ولی تا به خودت رسید یاد گرفتی بگی no means no????

کسی کاری به کار تو نداشته هیچوقت. حتی اون شبی هم که پروفایلت رو عوض کردی و وود اومد پست گذاشت باید متوسط رو به پایین باشی بریزن بانگت من بودم که بهش گفتم حرف دهنت رو بفهم.

ولی دوست داری اینطوری باشی و از معلوم الحال ها دفاع کنی حرفی نیست. ولی برای من نمیتونی و نخواهی تونست که تعیین تکلیف کنی مادامی که خودت رو میندازی وسط دعوا. اینو بفهمم.
اول اینو بگم کاش وقتی خودت میگی no means no، خودتم بهش عمل کنی عزیزم.
دوما، کسی که منو کشونده وسط دعوا شمایی. اینا جمله خودته اگه سریع بعد دو تا پست یادت رفت:
«یا بگو همونایی که پستت رو لایک کردن برات ترجمه کنن.»
«حمایت گرانتم همون حمایتگرای صحبت های بهداشت جنسی با تعریف کردن خاطره ی کمر دوست پسرشون و تعداد لوبریکانتاشونن.»
نه تنها تیکه میندازی، بحث یه دعوای قدیمی رو هم راه میندازی اونم چیزایی که من نگفتم که مهمم نیست برام حقیقتا. قبلا بحث اینارو اینجا کردم میتونی بری چند صفحه قبل رو بخونی بجای اینکه یه دعوای قدیمی رو دوباره شروع کنی.
منم وقتی ریپلایت کردم مطلقا وارد دعواتون نشدم، فقط گفتم حق نداری به بقیه تیکه بندازی بخاطر اینکه چیو لایک کردن چیو لایک نکردن.
سوما، این چیزی که شما میگی راجب وود رو من کلا ندیدم، میدیدم هم برام مهم نبود، اصلا اینم که اون طرف به من تیکه انداخته یا نه والا خودش جای سواله. انقدر یعنی هردوتون با هم حواستون بود که پروفایل من عوض شده و بچه ها (که بوس بهشون :*) برام بانگ گذاشتن که هم کاربر وود یهو میاد بدون اینکه اشاره‌ای به اسم من بکنه راجبم پست میذاره تو هم سریع فهمیدی که منظورش با منه؟ یکم عجیبه این داستان که چطوری انقدر هردوتون هماهنگ یهو فهمیدین و به پر و پای هم پیچیدین. بهرحال ممنون من نیازی به وکیل مدافع ندارم.

+ من کامل حرفامو زدم تو این پست. دیگه جوابی نمیدم. اگرم ریپلای زدی بهم دوباره برگرد به همین پست قطعا جوابت توشه.

آخرین ویرایش:
کی باز پست منو پاک کرد؟ شورشو دراوردی. اون میتون بیاد حرفشو بزنه من نه؟
پست من رو برگردون و برام دلیل نذار که بس.

هر وقت رفتی به اونی که شروع کرده بود گفتی بس و پست اون رو پاک کردی میتونی به من هم بگی.

تو بس کن. تو هرکی هستی از دوستات دفاع نکن.

خوشت نمیاد ازم؟ حداقل یاد بگیر در موضع قدرتت که خیلی کثیفه عادل باشی.

کی باز پست منو پاک کرد؟ شورشو دراوردی. اون میتون بیاد حرفشو بزنه من نه؟
پست من رو برگردون و برام دلیل نذار که بس.

هر وقت رفتی به اونی که شروع کرده بود گفتی بس و پست اون رو پاک کردی میتونی به من هم بگی.

تو بس کن. تو هرکی هستی از دوستات دفاع نکن.

خوشت نمیاد ازم؟ حداقل یاد بگیر در موضع قدرتت که خیلی کثیفه عادل باشی.
سلام صبح بخیر

اگر بخوام پست اونی که شروع کرده رو پاک کنم مجددا برای خود شما نوتیف میاد البته.

سلام صبح بخیر

اگر بخوام پست اونی که شروع کرده رو پاک کنم مجددا برای خود شما نوتیف میاد البته.
سلام صحبت بخیر.

شما پاک کردی؟ اگر شما بودی اوکیه. فکر کردم کار کس دیگه ای بوده 🙁

سلام صحبت بخیر.

شما پاک کردی؟ اگر شما بودی اوکیه. فکر کردم کار کس دیگه ای بوده 🙁
ممنون

بله من دیشب گفتم از اون ساعت تا ۹ صبح میخوابم

الانم همراه با چایی شیرین دارم پست ها رو میخونم و پاک میکنم مشکل داشته باشن

ممنون

Back
بالا