- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امام رضا (ع)
- شهر
- لاهیجان
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- رشته دانشگاه
- دامپزشکی
اول اینو بگم کاش وقتی خودت میگی no means no، خودتم بهش عمل کنی عزیزم.اهان پس تو میتونی بیای حرفتو بگی و تعیین تکلیف هم میکنی که من بخاطر حق خودم که صد بار پایمال شده و ایشون ح ب گذاشته و فلان و شما و دوستات ری اکت خنده دادید حرف نزنم ولی تا به خودت رسید یاد گرفتی بگی no means no????
کسی کاری به کار تو نداشته هیچوقت. حتی اون شبی هم که پروفایلت رو عوض کردی و وود اومد پست گذاشت باید متوسط رو به پایین باشی بریزن بانگت من بودم که بهش گفتم حرف دهنت رو بفهم.
ولی دوست داری اینطوری باشی و از معلوم الحال ها دفاع کنی حرفی نیست. ولی برای من نمیتونی و نخواهی تونست که تعیین تکلیف کنی مادامی که خودت رو میندازی وسط دعوا. اینو بفهمم.
دوما، کسی که منو کشونده وسط دعوا شمایی. اینا جمله خودته اگه سریع بعد دو تا پست یادت رفت:
«یا بگو همونایی که پستت رو لایک کردن برات ترجمه کنن.»
«حمایت گرانتم همون حمایتگرای صحبت های بهداشت جنسی با تعریف کردن خاطره ی کمر دوست پسرشون و تعداد لوبریکانتاشونن.»
نه تنها تیکه میندازی، بحث یه دعوای قدیمی رو هم راه میندازی اونم چیزایی که من نگفتم که مهمم نیست برام حقیقتا. قبلا بحث اینارو اینجا کردم میتونی بری چند صفحه قبل رو بخونی بجای اینکه یه دعوای قدیمی رو دوباره شروع کنی.
منم وقتی ریپلایت کردم مطلقا وارد دعواتون نشدم، فقط گفتم حق نداری به بقیه تیکه بندازی بخاطر اینکه چیو لایک کردن چیو لایک نکردن.
سوما، این چیزی که شما میگی راجب وود رو من کلا ندیدم، میدیدم هم برام مهم نبود، اصلا اینم که اون طرف به من تیکه انداخته یا نه والا خودش جای سواله. انقدر یعنی هردوتون با هم حواستون بود که پروفایل من عوض شده و بچه ها (که بوس بهشون :*) برام بانگ گذاشتن که هم کاربر وود یهو میاد بدون اینکه اشارهای به اسم من بکنه راجبم پست میذاره تو هم سریع فهمیدی که منظورش با منه؟ یکم عجیبه این داستان که چطوری انقدر هردوتون هماهنگ یهو فهمیدین و به پر و پای هم پیچیدین. بهرحال ممنون من نیازی به وکیل مدافع ندارم.
+ من کامل حرفامو زدم تو این پست. دیگه جوابی نمیدم. اگرم ریپلای زدی بهم دوباره برگرد به همین پست قطعا جوابت توشه.
آخرین ویرایش:

. ولی چیزی که مشخصه اینه که همه مدیرا (از روی هنجار و قانون نانوشته رفتار مدیریتی) سعی میکنن چنین چیزی تا حد ممکن کم باشه، و کاربرا هم (از روی هنجار و قانون نانوشته رفتار کاربری) باید سعی کنن تا حد امکان از این تفاوت در برخورد به نفع خودشون استفاده نکنن، اگر به نفعشون نبود طوری رعایت کنند که درگیر این برخورد ها نشن، و طبیعت این مسائل رو درک کنن.