- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امام رضا (ع)
- شهر
- لاهیجان
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- رشته دانشگاه
- دامپزشکی
بحث همینه.این که خیلی علمیه. خیلی هم ضروری. اطلاعات خیلی کمی هم در موردش هست در بین دخترا.
به نظرم خیلی از مسائلی که برای کاربرای با سن بالا بار علمی و آموزشی و عادی داره، برای برخی پسرا یا دخترای نوجوون اروتیک محسوب میشه حالا چه معذب بشن چه خوششون بیاد. باید آموزش داد، نه این که مقابله کرد یا تحمیل کرد.
اکثر چیزایی که الان داره نسبت بهش انتقاد میشه علمی و لازمن ولی تو چت مت با طنز بیان میشه و اتفاقا بنظر منم لازمه. من نمیفهمم یعنی چی که ما شرم نیابتی میگیریم و این چیزای جنسی چیه میگید فولان؟ تو کل این مدتی که چت مت هست شاید کلا دو سه بار بحثای اینچنینی شده هربار هم یه سریا میگن این چیه چرا درمورد این چیزا حرف میزنید فولان. مگه تو دنیای امروز زندگی نمیکنید؟ هنوز خیلیا نمیدونن حتی گارداسیل چیه، بهداشت جنسی چیه و هرچیزی مربوط به این داستانا. ما هم باید عین تمام این سالهای زندگیمون که بهمون تحمیل شده حرف زدن راحب این چیزا عیبه و زشته اینجا هم صحبت نکنیم راجبش؟ چیزیه که لازمه حتی برای همون بچه ۱۲ ساله. کسی هم تحمیل نمیکنه والا. نزدیک دو سه ماهه چت مت ۲۴ ساعته توش بحث میشه کلا زیر پنج بار اینجور بحثا پیش اومده که اونم طبیعیه قاعدتا وقتی هرکی از هرچیزی سخنی میگه اونجا. خیلی خیلی اذیت میشید خب دو سه صفحه رو نخونید بحث تموم شد بیاید وسط باز. همه ساکت باشن چون یه سریا شرمگین میشن اینجور بحثارو بخونن؟ اونم تو این وضعیتی که جامعه الان انقدر ناسالمه؟
+ یکی دو بار هم پستای من پاک شده راجب شغلم بوده. کلمات علمیای هم استفاده شده. ولی چون از سرویکس و توشه رکتال صحبت کردم و اینکه قوای بدنیم نمیکشه مثلا گفتن الفاظ رکیک داشته. اینطوری بخواید بکنید دیگه کتاب سوم راهنماییتونم نخونید دیگه چون تو اونم راجب تولید مثل و اندامهای جنسی توضیح داده شده. (البته بعدا برگردوندن پستم رو ولی با اخطار که رعایت کنید فولان که من هنوز نمیدونم چیو باید رعایت کنم)

پس فردا نیازتون میشه، چه با دوست پسر/دختر، چه با همسر، چه تنهایی چه هرچی. نیازی نیست کسی رو قضاوت کنید. احساسات هورمونیتون رو اونقدر هم جدی نگیرید.