• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
1000181481.jpg
کلمه رکیک رو سانتی چقد حساب کردید که شد پنج روز؟ = )
حرکت بسیار بچگانه بود که بدون هیچ هشدار و اطلاعی همچین کردید. من میتونستم پستو حذف کنم (جدا از اینکه توهین هم نبود if anything به خودم گفته بودم:)) )
یا اگه خود پستو حذف میکردید متوجه میشدم که قانون اینه از الان به بعد!
من کلمات ک دار به کرات هم از کاربرای دیگه دیدم و هم خودم استفاده کردم و همچین ری اکشنی ندیده بودم و واقعا ایده ای نداشتم
(ری اکشن واقعیم کلمات رکیک و نامناسب بود البته. ولی خب بنویسم بن میکنید)

مشاهده پیوست 2566
حرکت بسیار بچگانه بود که بدون هیچ هشدار و اطلاعی همچین کردید. من میتونستم پستو حذف کنم (جدا از اینکه توهین هم نبود if anything به خودم گفته بودم:)) )
من کلمات ک دار به کرات هم از کاربرای دیگه دیدم و هم خودم استفاده کردم و همچین ری اکشنی ندیده بودم و واقعا ایده ای نداشتم
ایهاالناس چرا کسی جواب نمیده؟ این اکانت ما با چه منطقی پنج روز بن شد؟
:-<

مشاهده پیوست 2566
+++++

مشاهده پیوست 2566
آی دکتر بگید کی منو بن کرده بخدا کاریش ندارم @Admin2

شما هر سری این رو میگی ولی واضحا نمیگی کجا

ریپلای های ح ب پاک میکنم مولتی اکانت ها رو بن میکنم گزارش ها هم بررسی و ترتیب اثر داده میشن

بن های درخواستی ها گاها تاثیر داده میشن

میشه از چی سایت ناراضی هستید؟

شما هر سری این رو میگی ولی واضحا نمیگی کجا

ریپلای های ح ب پاک میکنم مولتی اکانت ها رو بن میکنم گزارش ها هم بررسی و ترتیب اثر داده میشن

بن های درخواستی ها گاها تاثیر داده میشن

میشه از چی سایت ناراضی هستید؟
من نمیشه مدیر یه انجمنی چیزی شم؟!
وقتم آزاده حوصلمم میکشه

سمپادیا فقط این‌ها نیست. کلی انجمن و تاپیک هست ولی فقط ح.ب و اخیرا چت‌مت مدیریت میشن. الان یکی سر بحث اعدام گفتن کجا حرف بزنیم که اسپم نباشه گفتی چت مت. واقعا کل سایت همین دو تاپیکه. پرنده اومد تاپیک مرتبط رو نشون داد درحالی‌که این کار مدیره. یا تقریباً همهٔ تاپیک‌های جدید تو انجمن دوستانه‌ن. حتی انجمن‌ها هم اینجوری از یاد رفته‌ن. مهم‌ترین ویژگی فروم منظم بودن در دسته‌بندی‌هاست ولی الان همه‌چی قاطی شده. تاپیک‌ها اصلا نظم ندارن. چمیدونم مثلا هزارتا تاپیک تکراری داریم و ادغام نمیشن. یکی رو من گفتم تکراریه مدیر اسمش رو عوض کرد نوشت فلان ۱۴۰۵ که تکراری نباشه ((: مدیر انجمن‌ها نمی‌دونم کجان. اینا مثل کابینه‌ی دولتن. باید رو انجمن‌ها نظارت کنن. ناظرشون هم مدیر داخلیه ولی این مورد هم فراموش شده. الان حقیقتش کل مدیریت بیسیک‌ترین نیازها رو پوشش میده. گزارش‌ها/ بن درخواستی/ ح.ب. جواب هم میده ها ولی کافی نیست. نمیگم هیچ‌کار نمی‌کنید ولی لازمه کل سایت مدیریت شه.
تاپیک چت مت خودش بخوای اینطوری بگی هر حرفش میتونه بره تو تاپیکی که قبلا بوده
سرچ سایت هم بگیر نگیر داره این کما اینکه تو دی قطع شد

ادغام تاپیک ها هم یه نوعی دیکتاتوریه، من میتونم ۲ تا تاپیک بخاطر خط فکری یکسان رو یکی کنم ولی خیلی وقت ها اینطوری نیست

و در نهایت شاید خود دکتر باید این رو بگه

حجم گزارشات و بررسی اکانت های فیک در حال حاضر اصلا قابل قیاس با دوران صلح نیست، این رو هم در نظر بگیر

برای مدیران انجمن هم من دوباره بررسی میکنم، یسری افراد رو جایگزین و شخصا با فرد بهتر صحبت میکنم

تاپیک چت مت خودش بخوای اینطوری بگی هر حرفش میتونه بره تو تاپیکی که قبلا بوده
سرچ سایت هم بگیر نگیر داره این کما اینکه تو دی قطع شد

ادغام تاپیک ها هم یه نوعی دیکتاتوریه، من میتونم ۲ تا تاپیک بخاطر خط فکری یکسان رو یکی کنم ولی خیلی وقت ها اینطوری نیست

و در نهایت شاید خود دکتر باید این رو بگه

حجم گزارشات و بررسی اکانت های فیک در حال حاضر اصلا قابل قیاس با دوران صلح نیست، این رو هم در نظر بگیر

برای مدیران انجمن هم من دوباره بررسی میکنم، یسری افراد رو جایگزین و شخصا با فرد بهتر صحبت میکنم
ادغام تاپیک‌های مرتبط دیکتاتوری نیست، چیزیه که توی همه‌ی این سال‌ها باعث شده انجمن‌ها پویا باشن و تاپیک‌های زائد کنار برن و تاپیک‌های قابل بحث به چشم بیان و ضمناً باعث انسجام تاپیک‌ها می‌شده. البته که این وظیفه‌ی مدیر داخلی نیست الزاماً و مدیرهای انجمن‌ها هم باید دوباره نقش جدی‌ای بازی کنن توش.
من مثلاً یادمه دوره‌ای که تازه اکانت زده بودم، برای تاپیک زدن با مدیر انجمن هماهنگ می‌کردیم و مشورت می‌کردیم تا یه وقت تکراری نباشه یا اصلاً فرم بهتری داشته باشه.

قاعدتاً اگه قرار بود مدیرهای داخلی از پس همه‌ی این کارها بربیان سال‌ها توی این فروم مدیر انجمن نمی‌داشتیم ‌:‌)) بنظرم وقتشه دوباره یه تاپیک مدیرگزینی مثل چند سال پیش زده بشه و انجمن‌ها دوباره مدیرهای فعال داشته باشن.

واقعا باید تو همه‌ی تاپیک‌ها اسپم کنید؟ اینجا قالبش قالب چت محوری و تلگرام‌گونه نیست. همه‌ی تاپیک‌ها رو با مسخره بازی، حرفای نامربوط، تیکه و غیره غیرمفید کردید، تا یکجایی هم بنظرم مدیرها باید تذکر یا برخوردی با اسپمرها داشته باشن.
یهو یک تاپیک از قبل بالا میارید و شروع می‌کنید ترول کردن. و آره حجم کاری زیاده، افزایش مدیر ممکن نیست؟
مورد دوم اینکه سایت بخصوص ح.ب و چت مت شده پر از اکانت‌های تازه تاسیس. نمیدونم اگر فرد شناسه و بنا به شرایط الان دسترسی نداره باید شفاف اعلام شه که اکانت قبلیش کی بوده، اگر هم شناس نیست آیا واقعا لازمه در چنین شرایطی عضو وارد بشه؟ سختگیری بیشتری نمیشه اعمال کرد؟

تاپیک برای انتقاد از مدیران داخلی‌ه و به همین دلیل زده شده که کاربرا بتونن نظراتشون رو بگن. شما اسپم دادی اینجا که حمله‌ی شخصی کردی و بعد خواستی با یدونه رفع اسپم "نه به نظر من مدیرا همگی گل هستن" جمع کنی.
البته که این تاپیک هم به‌اون‌صورت مدیریت نمیشه و مقابله‌ای با اسپم‌دادن نمیشه.

ادغام تاپیک‌ها دیکتاتوری نیست، چیزی که باید به واسطه‌ش تاپیک‌ها ادغام بشن نه خط فکری یکسان استارتر‌ها که به‌نظر من حداقل! نقطه‌ایه که اون تاپیک و مکالمه دست می‌ذاره روش. کار بدی هم نیست اصلا باعث میشه بحث‌ها اتفاقا به‌جای واگرایی و پراکنده‌شدن در تاپیک‌های موازی، جمع‌ بشن و این تنوع و تکثر باعث بشه نظرات بیشتر دیده بشن. تازه یه سری از تاپیک‌های موازی که الان داریم اصلا شامل قاعده‌ای که گفتید نمیشن و خیلی سر راست‌تر ازین حرف‌ها موازی‌ان.
من اینو امشب بررسی میکنم تاپیک های حدودا شبیه رو ادغام میکنم

Back
بالا