- نام مرکز سمپاد
- بهشتی
- شهر
- سبزوار
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
- دانشگاه
- علوم پزشکی
- رشته دانشگاه
- M.D
بسیار خبمن چک کردم پارسا جان
دلیل بن درسته
توهین مستقیم کردی به یکی از کاربر ها؛ با الفاظ واقعا رکیک.
لطف کردی
بسیار خبمن چک کردم پارسا جان
دلیل بن درسته
توهین مستقیم کردی به یکی از کاربر ها؛ با الفاظ واقعا رکیک.

)ایهاالناس چرا کسی جواب نمیده؟ این اکانت ما با چه منطقی پنج روز بن شد؟مشاهده پیوست 2566
کلمه رکیک رو سانتی چقد حساب کردید که شد پنج روز؟ = )
حرکت بسیار بچگانه بود که بدون هیچ هشدار و اطلاعی همچین کردید. من میتونستم پستو حذف کنم (جدا از اینکه توهین هم نبود if anything به خودم گفته بودم)
یا اگه خود پستو حذف میکردید متوجه میشدم که قانون اینه از الان به بعد!
من کلمات ک دار به کرات هم از کاربرای دیگه دیدم و هم خودم استفاده کردم و همچین ری اکشنی ندیده بودم و واقعا ایده ای نداشتم
(ری اکشن واقعیم کلمات رکیک و نامناسب بود البته. ولی خب بنویسم بن میکنید)

مرسی
+++++مشاهده پیوست 2566
حرکت بسیار بچگانه بود که بدون هیچ هشدار و اطلاعی همچین کردید. من میتونستم پستو حذف کنم (جدا از اینکه توهین هم نبود if anything به خودم گفته بودم)
من کلمات ک دار به کرات هم از کاربرای دیگه دیدم و هم خودم استفاده کردم و همچین ری اکشنی ندیده بودم و واقعا ایده ای نداشتم
شکایت پیش کی ببرم؟ریپلای نزدم چون نمیدونم جریان چیه

آی دکتر بگید کی منو بن کرده بخدا کاریش ندارم @Admin2مشاهده پیوست 2566
احتمال ۹۹ درصد خود دکتر بنت کرده 🙏آی دکتر بگید کی منو بن کرده بخدا کاریش ندارم @Admin2
عجباحتمال ۹۹ درصد خود دکتر بنت کرده 🙏
سعادت والایی نصیب تون شد
من نمیشه مدیر یه انجمنی چیزی شم؟!شما هر سری این رو میگی ولی واضحا نمیگی کجا
ریپلای های ح ب پاک میکنم مولتی اکانت ها رو بن میکنم گزارش ها هم بررسی و ترتیب اثر داده میشن
بن های درخواستی ها گاها تاثیر داده میشن
میشه از چی سایت ناراضی هستید؟
چرا اتفاقا، اجازه بده به دکتر مطهری بگممن نمیشه مدیر یه انجمنی چیزی شم؟!
وقتم آزاده حوصلمم میکشه
تاپیک چت مت خودش بخوای اینطوری بگی هر حرفش میتونه بره تو تاپیکی که قبلا بودهسمپادیا فقط اینها نیست. کلی انجمن و تاپیک هست ولی فقط ح.ب و اخیرا چتمت مدیریت میشن. الان یکی سر بحث اعدام گفتن کجا حرف بزنیم که اسپم نباشه گفتی چت مت. واقعا کل سایت همین دو تاپیکه. پرنده اومد تاپیک مرتبط رو نشون داد درحالیکه این کار مدیره. یا تقریباً همهٔ تاپیکهای جدید تو انجمن دوستانهن. حتی انجمنها هم اینجوری از یاد رفتهن. مهمترین ویژگی فروم منظم بودن در دستهبندیهاست ولی الان همهچی قاطی شده. تاپیکها اصلا نظم ندارن. چمیدونم مثلا هزارتا تاپیک تکراری داریم و ادغام نمیشن. یکی رو من گفتم تکراریه مدیر اسمش رو عوض کرد نوشت فلان ۱۴۰۵ که تکراری نباشه ((: مدیر انجمنها نمیدونم کجان. اینا مثل کابینهی دولتن. باید رو انجمنها نظارت کنن. ناظرشون هم مدیر داخلیه ولی این مورد هم فراموش شده. الان حقیقتش کل مدیریت بیسیکترین نیازها رو پوشش میده. گزارشها/ بن درخواستی/ ح.ب. جواب هم میده ها ولی کافی نیست. نمیگم هیچکار نمیکنید ولی لازمه کل سایت مدیریت شه.
ادغام تاپیکهای مرتبط دیکتاتوری نیست، چیزیه که توی همهی این سالها باعث شده انجمنها پویا باشن و تاپیکهای زائد کنار برن و تاپیکهای قابل بحث به چشم بیان و ضمناً باعث انسجام تاپیکها میشده. البته که این وظیفهی مدیر داخلی نیست الزاماً و مدیرهای انجمنها هم باید دوباره نقش جدیای بازی کنن توش.تاپیک چت مت خودش بخوای اینطوری بگی هر حرفش میتونه بره تو تاپیکی که قبلا بوده
سرچ سایت هم بگیر نگیر داره این کما اینکه تو دی قطع شد
ادغام تاپیک ها هم یه نوعی دیکتاتوریه، من میتونم ۲ تا تاپیک بخاطر خط فکری یکسان رو یکی کنم ولی خیلی وقت ها اینطوری نیست
و در نهایت شاید خود دکتر باید این رو بگه
حجم گزارشات و بررسی اکانت های فیک در حال حاضر اصلا قابل قیاس با دوران صلح نیست، این رو هم در نظر بگیر
برای مدیران انجمن هم من دوباره بررسی میکنم، یسری افراد رو جایگزین و شخصا با فرد بهتر صحبت میکنم
من اینو امشب بررسی میکنم تاپیک های حدودا شبیه رو ادغام میکنمتاپیک برای انتقاد از مدیران داخلیه و به همین دلیل زده شده که کاربرا بتونن نظراتشون رو بگن. شما اسپم دادی اینجا که حملهی شخصی کردی و بعد خواستی با یدونه رفع اسپم "نه به نظر من مدیرا همگی گل هستن" جمع کنی.
البته که این تاپیک هم بهاونصورت مدیریت نمیشه و مقابلهای با اسپمدادن نمیشه.
ادغام تاپیکها دیکتاتوری نیست، چیزی که باید به واسطهش تاپیکها ادغام بشن نه خط فکری یکسان استارترها که بهنظر من حداقل! نقطهایه که اون تاپیک و مکالمه دست میذاره روش. کار بدی هم نیست اصلا باعث میشه بحثها اتفاقا بهجای واگرایی و پراکندهشدن در تاپیکهای موازی، جمع بشن و این تنوع و تکثر باعث بشه نظرات بیشتر دیده بشن. تازه یه سری از تاپیکهای موازی که الان داریم اصلا شامل قاعدهای که گفتید نمیشن و خیلی سر راستتر ازین حرفها موازیان.