• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام من حرفم انتقاد از مدیران داخلی نیست ولی چون اکثرا اینجوریه که فقط اینجا چک میشه اینجا میگم. الان فقط مدیر داخلی داریم یا انجمنا هم مدیر دارن؟ کتابخوانی گروهی کتاب علمی غیر تخصصی تو مباحث علمی بزنم مشکلی نداره؟
سلام
من و بیکامینگ و دکتر داخلی ایم

ولی خودمم تو این فکر بودم یدور دوباره مدیر انجمن ها رو عوض کنیم، خیلی هاشون اصلا دیگه نمیان چه برسه سر بزنن

ما دوگانگی در برخورد با کاربر ها نداریم،هرچیزی این وسط رخ میده برای همه یکسانه.
:)) :))
اینجا دیگه کسی اعتراضی به برخورد سلیقه‌ای مدیر ها نداره پسر، راحت باشید ولی به شعور کاربرا توهین نکنید:‍)

:)) :))
اینجا دیگه کسی اعتراضی به برخورد سلیقه‌ای مدیر ها نداره پسر، راحت باشید ولی به شعور کاربرا توهین نکنید:‍)
از برخورد های دوگانه ای که شده باهات و در انجمن گفت و شنود بوده مثال بزن

سلام

ولی خودمم تو این فکر بودم یدور دوباره مدیر انجمن ها رو عوض کنیم، خیلی هاشون اصلا دیگه نمیان چه برسه سر بزنن
لطفا من مدیر چت‌مت بشم ممنونم.

بجای اینکه انقدر انتقاد کنید، بیاید از مدیرا تشکر کنید که صبح تا شب چرت و پرتای شما رو میخونن

1774558802729.png
به کی توهین کردم و الفاظ رکیک چی بوده؟

سلام

راستش من خودم به شخصه کار خاصی نمیکنم
المپیادم، لطفا اگه کس دیگه ای بود بسپرید بهش

در مورد گزارشات هم تازگیا چک میکنم ولی هنوز نمیتونم نظر بدم، دارم میخونم و یاد میگیرم:))))))

مرسی از شما و بعضی مدیرا که واقعا زحمت رسیدگی رو میکشن

1000181481.jpg
کلمه رکیک رو سانتی چقد حساب کردید که شد پنج روز؟ = )
حرکت بسیار بچگانه بود که بدون هیچ هشدار و اطلاعی همچین کردید. من میتونستم پستو حذف کنم (جدا از اینکه توهین هم نبود if anything به خودم گفته بودم:)) )
یا اگه خود پستو حذف میکردید متوجه میشدم که قانون اینه از الان به بعد!
من کلمات ک دار به کرات هم از کاربرای دیگه دیدم و هم خودم استفاده کردم و همچین ری اکشنی ندیده بودم و واقعا ایده ای نداشتم
(ری اکشن واقعیم کلمات رکیک و نامناسب بود البته. ولی خب بنویسم بن میکنید)

مشاهده پیوست 2566
کلمه رکیک رو سانتی چقد حساب کردید که شد پنج روز؟ = )
حرکت بسیار بچگانه بود که بدون هیچ هشدار و اطلاعی همچین کردید. من میتونستم پستو حذف کنم (جدا از اینکه توهین هم نبود if anything به خودم گفته بودم:)) )
یا اگه خود پستو حذف میکردید متوجه میشدم که قانون اینه از الان به بعد!
من کلمات ک دار به کرات هم از کاربرای دیگه دیدم و هم خودم استفاده کردم و همچین ری اکشنی ندیده بودم و واقعا ایده ای نداشتم
(ری اکشن واقعیم کلمات رکیک و نامناسب بود البته. ولی خب بنویسم بن میکنید)
ایهاالناس چرا کسی جواب نمیده؟ این اکانت ما با چه منطقی پنج روز بن شد؟
:-<

Back
بالا