Moshk
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی 1
- شهر
- ساری
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی
و
قفلش کنید تاپیکو تا انتظارات از مدیرا بالاتر نره!
قفلش کنید تاپیکو و به شوخی ادامه ندید :) !
قفلش کنید تاپیکو تا جلوی باندبازیتونو[nb]نمیخاستم بگم دیکتاتوری چون با هم تصمیم میگیرید![/nb] نگیره!
+یه نظرسنجیم بزارید در مورد این موضوع تا مثلا ما با دموکراسی این تاپیکو قفل کردیم/نکردیم هر چند نتیجه این هم با باند بازیا به نفع شما تموم میشه
++میگید باند و مافیا بازی در کار نیست! :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,101096.msg1323837.html#msg1323837
ببینید قسمت نظر در مورد سایت این مدیر داخلی عزل شده (نه استعفا داده شده)!
به نقل از The Sustainables :اسم تاپیک هست انتقاد از مدیران داخلی خب نه دعوا راه انداختن و اعتراض راجب مدیر انجمن![]()
به نقل از The Sustainables :من گفتم اگه با مدیری مشکل دارید بیاید پ. خ بدین نه که تو تاپیک دعوا راه بندارین[nb]یه لحظه حس کردم به یه زبون دیگه حرف زدم[/nb]
قرار نیس واسه انتخاب مدیر گزینی به کاربری توضیح بدیم چرا و به چه دلیل فلانی مدیر شده
مسائل مدیریتی رو لزومی رو نداره واسه کسی شرح بدم
فقط یه چیزی نتایج 2هفته آزمایشی هم به زودی اعلام میشه
لطفا این بحثای الکی رو هم وارد این تاپیک نکنید![]()
به نقل از مُشک :بسیار ممنون بخاطر جواب
و یه سوال دیگه دقیقا تو این تاپیک باید چکار کنیم؟
بخاطر این میگم که ما هرچی میگیم میگید بیاید پ.خ و اینجا نگید و شلوغ نکنید و دعوا راه نندازیدخب پس چرا این جا رو زدین اصلا؟ قفلش کنید راحت تره!
و
به نقل از Farz :پست های تکراری که سوال هاشون قبلا جواب داده شده باشند پاک میشن.
و اختیار قرار دادن اخبار در صفحه اول و همچنین در تاپیک حرف بزن توسط تیم مدیران کل به داخلی ها داده شده.
خب اینا فقط کلی حرف قشنگ نبودن!به نقل از (ArOo(ArShaM :خب وقتی اینجوریه دارید با کی شوخی میکنید که تاپیک زدید: "انتقاد ار مدیران داخلی" !؟!؟!؟!؟
قفلش کنید یه تاپیک بزنید "محل شور مدیران داخلی بدون هیچگونه انتقاد و پیشنهاد از طرف دیگران"
و من الله توفیق
قفلش کنید تاپیکو تا انتظارات از مدیرا بالاتر نره!
قفلش کنید تاپیکو و به شوخی ادامه ندید :) !
قفلش کنید تاپیکو تا جلوی باندبازیتونو[nb]نمیخاستم بگم دیکتاتوری چون با هم تصمیم میگیرید![/nb] نگیره!
+یه نظرسنجیم بزارید در مورد این موضوع تا مثلا ما با دموکراسی این تاپیکو قفل کردیم/نکردیم هر چند نتیجه این هم با باند بازیا به نفع شما تموم میشه
++میگید باند و مافیا بازی در کار نیست! :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,101096.msg1323837.html#msg1323837
ببینید قسمت نظر در مورد سایت این مدیر داخلی عزل شده (نه استعفا داده شده)!