انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی

با من بودن گفتن سر پیاز یا ته پیاز؟؟؟

مثل اینکه شما از سوال یکی دیگه نقل قول کردی

والا بقران

پایینی : سعی کن یکم با شعور باشی اونی هم که اونو گفته خودش میددنه با کی بوده منم نمیخوام اسپم بدم پس کش ندین این بحث مسخره و بیخودیو که دارید یک ماهه به ترتیب ادامه میدید

به نقل از زﮩرا :
با من بودن گفتن سر پیاز یا ته پیاز؟؟؟

مثل اینکه شما از سوال یکی دیگه نقل قول کردی

والا بقران
نه با خرزو بودم :|

من از سوال کی دقیقا نقل قول کردم نشون بدین دقیقا یا لینک پست رو بدین

قسمم نخور :|

من به عنوان ادم بی طرف که بحث ها رو میخونم و از صلاحیت و عدم صلاحیت هیچ کس خبر ندارم،
میگم لحن مدیران در مقابل اقای فریبرز بد هست، همه نگاه از بالا دارید.

میدونین همین نگاه از بالا چقدر به کشور ما ضربه زده و میزنه، مدیریت انجمنم شد پست و قدرت که تا زیر اسمتون خورد، خودتونو محق میدونین در مورد مردم قضاوت کنین، با لحن از سر باز کردن جواب بدین و ...

اقافریبرز بهت خواهرانه نصیحت میکنم بیخیال شو، الان چون زیاد بحث شده، قضیه حیثیتی شده، عمرا کسی اجازه بده خلاف چیزی که تا الان بوده بشه.
برو فعالیت کن اول تابستون بیا درخواست بده

×مرسی تذکر املا

من تمام زندگیم این شسایت نیست هزار جور مشغله دارم بیرون از اینجا
ولی از صب فکرم واقعا مشغوله. و همین الان قبل این که بیام داشتم به همین حرفی ک کهکشان میزد فکر میکردم. چه اصراری هست ک من بیام و خودمو اینجا اثبات کنم؟ به کی؟ اینایی ک ازتون دفاع میکنن هیچ. اونایی ک از من دفاع میکننم هیچ. ی سری ساکتن ک تو پ.خ یاهو یا با اس ام اس به من گفتن حق واقعا با منه. و تاکید کردن ک ادامه ندم. در نهایت قبول دارم ک این گیر دادنای من کار خوبی نیست اما مجازه. مثل طلاق ک حلاله ولی خوب نیس. فقط میتونم بگم متاسفم برای این جامعه (جامعه دانش آموزی) که تا قدرت پیدا کردن خودشونو گم کردن. نمونه رارزشو توی یکی از دوستام دیدم. ک اینجا مدیر شد و حتی طرز صحبت کردنش و تیکه کلاماش فرق کرد.
تاپیک داره از روندش خارج میشه. اینجا جای دعوا نیست. منم بیخیال میشم واقعا. ولی بدونین شماها 50 سالتون نیست ک این تجربه یا تخصص یا مهارت تصمیم گیری در مورد من نوعی رو داشته باشید. ک بگید تو لایق اینجا هستی تو یکی نیستی. (قبلنم گفتم واحد نظارتی درستی بالای سرتون نیست ک این اتفاق افتاده) این که میاید و میگید تو تدبیر و فلان این کار رو نداری خیلی حرف قشنگیه. اما واقعا طرفی که میشنوه خورد میشه و اذیت. چون من واقعا نمیتونم تدبیر رو توی رفتار مدیرای فعلی هم ببینم. اما هرچی من بگم شما یه حرفی روش میزنی که کارتو توجیه میکنه. پس بهتره قائله ختم بشه.
در نهایت.
من اگر مدیر اون انجمن می شدم. در مورد عکاسی این کار ها رو میکردم:
مسابقه: کارگاه عکس نگاه تهران. متعلق به یکی از هم دانشگاهیا و دوستای نزدیک مادر من هست. با کمک ایشون من توی اون پیج اینستا ک مدیر تیمی هستم ک میچزخوندش بارها مسابقه برگزار کردیم و جایزه دادیم (سوابق توی پیج هست)
آموزش : آموزش های ویدئویی ک خودم درست کردم و یا اونایی که از دیجی کالا گرفته بودم، بعلاوه دسته بندی آموزش و تفکیکش به یه زیر انجمن یکی از فکرام بود.
و خیلی فکرای دیگه که داشتم. و وقتی دیدم اسم انجمن عکاسی ک خاک گرفته بودش تو تاپیک مدیر گزینی نیست گفتم اضافه کنن و گفتن باشه و من بال دراوردم و بعد گفتن تو بی تدبیری و همه فکرام نابود شد. در مجموع بهتره ساکت باشم تا به قول خانوم، منفور همه نشم.
همگی موفق باشید

ممنونم از پ.خ هاتون!
ولی من تا گرفتن جواب ادامه میدم :-"

اینم پست اولم بود خانم زهرا ( :) ) که جواب ندادم به حرف کسی بلکه سوال پرسیدم:
به نقل از مُحمد :
سوال داشتم که اگه به یکی از مدیر انجمنا انتقاد داری بیایم به شما بگیم تو پ.خ یا نه به خودش؟

بعد یچیزی سر آقای فریبرز نیرمان گفت یه ملاک هایی هست:
1.میزان شناخت مدیران رده بالا از کاربر ، با توجه به سوابق و نحوه برخورد کاربر در مسائل مختلف در سطح انجمن.
2.تعداد پست های کاربر در انجمن مربوطه به نسبت کل پست هایی که ارسال کرده است.
3.مدت حضور کاربر در انجمن مربوطه به نسبت مدت حضور در سایر انجمن ها.
4.سابقه ایجاد تاپیک و تولید محتوا در انجمن مربوطه.
الان مدیر مباحث عمومی المپیاد خانم ولیخانی:
تو شماره 1 رو که نمیدونم :-"
ولی شماره 2 و 3 رو دقت کنید میبینید فقط 8 پست در این انجمن دارند با توجه به 347 پستشون و فقط 0.22% مدت حضور دارن با توجه به 25 روز مدت حضور کل
و درمورد 4 هم ایشون یک عدد تاپیک هم در این انجمن نساختن!

و سوالم در نهایت اینه که ایشون از دستتون در رفت یا شماره 1 خیلی مهم تر از بقیست یا این مورد بالا فقط برا بعضیا مشمول میشه( :-"

و خانم ولخیانی لطفا جواب ندید چون همه چیز معلومه و نمیتونید کتمان کنید که مثلا پستای من بیشتر بوده یا فعالیتم یا پست با محتوا گذاشتم

الان منتظر داخلیام :| معطل نکنید دیگه منو دمتون گرم :دی

من به بحثی که الان پیش اومده کاری ندارم قضاوت هم نمیکنم، ولی الان که داشتم این تاپیکو میخوندم پستی به چشمم خورد که توش کسایی که تو این انجمن زیاد فعالیت داشتن "ولگرد" خطاب شده بودن. آقای عزیز مایی که سه چهارساله وقت گذاشتیم واسه این سایت و کمک به بهتر شدنش کردیم اصلا خوشمون نمیاد کسی به وقتی که برای این سایت گذاشتیم و علاقه ی خاصی که بهش داریم توهین کنه و اسمشو ولگردی بذاره. شما بذار از راه برسی بعد شروع کن به قضاوت کردن درباره دیگران و ولگرد گفتن بهشون و مسخره کردن تایمی که صرفا به خاطر علاقشون از درس خوندن یا خیلی کارای دیگشون زدن و گذاشتن رو این فروم.

+ به بقیه بحث هم کاری ندارم و ادامه ش نمیدم. فقط خواستم بگم که این نوع خطاب کردنِ عده ی زیادی که تو این فروم فعالیت دارن درست نیست.

شما رو نگفتم.
کسی رو گفتم که از 900 تا پستش 200 تاش تو تاپیکایی هست ک پست آخر اون تاپیکا این بوده "تاپیک بی هدفه. تاپیک بی معنیه. تاپیک داغونه. قفل میشه".
بخاطر لحنم معذرت میخوام. منم پیشرفت سایتو میخوام و منظورمو بد برداشت کردید. من منظورم دقیقا یک یا چند شخص خاص بود.

+منم دیگه به این تاپیک نمیام. به نظرم بجث مدیر گزینی رو ادامه ندیم :)

به نقل از مُحمد :
ممنونم از پ.خ هاتون!
ولی من تا گرفتن جواب ادامه میدم :-"

اینم پست اولم بود خانم زهرا ( :) ) که جواب ندادم به حرف کسی بلکه سوال پرسیدم:الان مدیر مباحث عمومی المپیاد خانم ولیخانی:
تو شماره 1 رو که نمیدونم :-"
ولی شماره 2 و 3 رو دقت کنید میبینید فقط 8 پست در این انجمن دارند با توجه به 347 پستشون و فقط 0.22% مدت حضور دارن با توجه به 25 روز مدت حضور کل
و درمورد 4 هم ایشون یک عدد تاپیک هم در این انجمن نساختن!

و سوالم در نهایت اینه که ایشون از دستتون در رفت یا شماره 1 خیلی مهم تر از بقیست یا این مورد بالا فقط برا بعضیا مشمول میشه( :-"

و خانم ولخیانی لطفا جواب ندید چون همه چیز معلومه و نمیتونید کتمان کنید که مثلا پستای من بیشتر بوده یا فعالیتم یا پست با محتوا گذاشتم

الان منتظر داخلیام :| معطل نکنید دیگه منو دمتون گرم :دی
من گفتم اگه با مدیری مشکل دارید بیاید پ. خ بدین نه که تو تاپیک دعوا راه بندارین[nb]یه لحظه حس کردم به یه زبون دیگه حرف زدم :|[/nb]
قرار نیس واسه انتخاب مدیر گزینی به کاربری توضیح بدیم چرا و به چه دلیل فلانی مدیر شده
مسائل مدیریتی رو لزومی رو نداره واسه کسی شرح بدم
فقط یه چیزی نتایج 2هفته آزمایشی هم به زودی اعلام میشه
لطفا این بحثای الکی رو هم وارد این تاپیک نکنید :-"

• لایک
امتیازات: Moshk

بسیار ممنون بخاطر جواب
و یه سوال دیگه دقیقا تو این تاپیک باید چکار کنیم؟
بخاطر این میگم که ما هرچی میگیم میگید بیاید پ.خ و اینجا نگید و شلوغ نکنید و دعوا راه نندازید :دی خب پس چرا این جا رو زدین اصلا؟ قفلش کنید راحت تره!

اسم تاپیک هست انتقاد از مدیران داخلی خب نه دعوا راه انداختن و اعتراض راجب مدیر انجمن :-"

توي اين تاپيك دوستان عزيز هرگونه انتقادي از عملكرد مدیران داخلی دارند بيان مي كنند البته اين كار مستلزم سه شرط هست:
1.اين انتقاد بر پايه منطق باشه نه اين كه فقط يه نفر بخواد بياد الكي از مديران سر يه موضوع الكي انتقاد كنه تا منجر به تخريب مديران بشه....
2.مسائلي كه قبلا مطرح شدن و به نتيجه رسيدن لطفا مجددا مطرح نشن....
3.براي هر انتقادي كه دارين پيشنهاد هم بيان كنيد....
اين تاپيك فقط براي كمك به بهتر شدن سايت هست پس لطف كنيد نظرات سازنده بديد.....
ممنون از همكاريتون.... :)

• لایک

تنها ایرادی که من از شما میتونم بگیرم اینه که بیشتر از اینکه به عنوان یک تیم عمل کنید، صرفا یه گروه هستین. یعنی هماهنگی زیادی با هم ندارین انگاری.
بعدش یه چیزی که به ذهنم رسید برای مدیر گزینی های بعدی، درخواست دادن افراد رو محدود کنید به پ.خ ها. چون نمایش داده شدن به کاربرا و لایک خوردن (اونطور که من دیدم) و اطلاع پیدا کردنشون از کارای شما اشتباهه. و به کسی مربوط نیست که توی تصمیماتون چه عواملی دخیل بوده. بعد اینکه یه پیشنهاد. حداقل تعداد ستاره مشخص کنید. ک کسی ک ستاره هاش کمه کلن درخواست نده. هرج و مرج و این مشکلا هم پیش نمیاد دیگه.

• لایک

لطفا وقتی انتقاد می کنید دوتا شرط رو رعایت کنین
۱-انتقادتون سازنده باشه. نه صرفا برای مخالفت و دعوا. چرا اون شد چرا من نه،اون به درد نمی خوره من خوبم....همه مدیر میشن،مثل وقتی که ابتدایی بودیم!همه مبسر میشن
۲-مودبانه انتقاد کنید طوری که به کسی بر نخوره...چرا الان باید مهرنوش رو ناراحت می کردین؟نیلوفر بس نبود؟؟
*البته که دوستان منتقد همه ی اینا رو رعایت میکنن،صرفا جهت یادآوری به خودم و همه بود

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
لطفا وقتی انتقاد می کنید دوتا شرط رو رعایت کنین
۱-انتقادتون سازنده باشه. نه صرفا برای مخالفت و دعوا. چرا اون شد چرا من نه،اون به درد نمی خوره من خوبم....همه مدیر میشن،مثل وقتی که ابتدایی بودیم!همه مبسر میشن
۲-مودبانه انتقاد کنید طوری که به کسی بر نخوره...چرا الان باید مهرنوش رو ناراحت می کردین؟نیلوفر بس نبود؟؟
*البته که دوستان منتقد همه ی اینا رو رعایت میکنن،صرفا جهت یادآوری به خودم و همه بود
واقعا نمیخام ادامه بدم ولی...
1- سازندس چون بر چگونگی مدیر شدنه که مدیر بر کار ما نظارت داره پس باید مدیر لایق باشه. مبصر درسته البته
2- ببینید یه اصلی هست که هیچکس از انتقاد خوشش نمیاد چه نوع خوبش چه بدش چه برسه تو جمع ازش انتقاد بشه! ما اصلا خانم ولیخانی طرف حسابمون نبود صرفا یه مثال بود که این فاکتور های انتخاب مدیر سر ایشون استفاده نشده و سر فریبرز شده، پس ایشون نیاز نبود ناراحت بشن، جواب بدن و ... داخلیا باید جواب بدن که بعله جواب کاملا قانع کننده ای دادن بیاین پ.خ این تاپیک جای دعوا نیست! که اصلا دعوایی نبود که فقط یسوال بود که غیر پیازی اومدن دعواش کردن :-" و منو مجبور به جواب
*صرفا؟! اگه صرفا جهت یادآوری بود چرا گفتین "چرا الان باید مهرنوش رو ناراحت می کردین؟نیلوفر بس نبود؟؟"

پاسخ : انتقاد از مدیران داخلی

عاغا من این بحث رو میخوندم چون پست داشتم اینجا و تو پاسخ ها برام آپ میشد ولی پستی ندادم که یوقت دخالت کرده باشم تو موضوع، یا بحث که بخودی خود آرامش زیادی نداشت یوقت هیجانی تر بشه
اینجا الان من یسری حرفای خودم هستش که خواستم بگم و فک کنم بخشاییش در حیطه ی انتقاد از مدیران داخلی بگنجه ولی امیدوارم بدموقع نباشه و منظور آروم من رو متوجه بشید که حامل هیجان خاصی نیس، حدس میزنم بخش زیادیشو هم خودتون بدونید +اگر جای خصوصیتری ممکن بود حتمن اونجا میگفتم که این منظور آروم بودن و پیشنهادی بودنش بهتر منتقل شه
۱.برا شخص خود من که سابقه ی اعتراضات اینچنینی رو داشتم معترضین اینجا خ قابل درک هستن و بنظرم اصولن ریشه ایندست اعتراضات اینه که فرد تواناهایی در خودش میبینه که فک میکنه بدرد اون انجمن میخوره و میتونه به اونجا کمک کنه، و مدیریت انتخاب شده رو درست یا غلط فاقد اون تواناییا میدونه، برا همین بنظرش مدیرگزینی نادرست میاد و اعتراض میکنه. (در اساس منظور مثبت و خوبی داره)
فک میکنم اگه مدیرای داخلی خوب اساس این رفتار اعتراضی رو درک کرده باشن این جوابای از بالا که معصومه(بره ناقلا) اشاره کرد و در مواردی باش موافقم ولی نمیخوام مصداقی بگم که جبهه گیری شخصی ای پیش بیاد،و بعضی برخوردای تند دیگه که باعث هیجانی تر شدن بحث میشه خیلی کمتر رخ بده
۲. کسانی هم که اعتراض میکنن معمولن داشتن توانایی یا اطلاعات و تخصص رو کافی میدونن و دقیقا وقتی مدیرای بالاتر بش بگن شناخت ما ازت کافی نیس یا شناخت کافی و تدبر! لازمو نداری حس میکنن مدیر اطلاعات و توانایی و تخصص اونارو زیرسوال برده و عصبانیشون میکنه،
راستش این بنظر من بخاطر کم توضیح دادن مدیران و توجه نکردنشون به تجربه و دید ایندست کاربراس، و متاسفانه رفتار بدی که من بهش انتقاد دارم و البته کم پیش میاد اینه که گاهی طوری رفتار میشه که جواب میدن اوکی اطلاعات داری برو واس خودت استفاده کن یا دوس نداری نیا سایت یا چرا مدیریت اینجا برات مهمه و ... که همش کاربرو زده و میپرونه اونم کاربرایی که معمولن اطلاعات،توانایی یا تخصص یا حداقل علاقه دارن و اگه بهشون تفهیم بهتری بشه و به راهش باهشون برخورد بشه در آینده دستشون میاد و کاربرایی بسیار خوبی برا سایت خواهند بود(اونایی که میتونن محتوا ساز باشن)

ببخشید باز دو پست شد و من با موبم، اگر حرفام خوب نبودن هم نیت خیر من رو درک کنید :-" و با عذر فراوان لطفن ترکیب بشه

‏‎شاید یکم مشکل باشه اما غیر ممکن نیس توضیح دادن اینکه توانایی یا اطلاعات و تخصص افراد قابل احترامه ولی سمپادیا یه فرهنگ خاص خودش داره که معمولن(نه همیشه)کاربرای جدید باهش آشنا نیستن، که هم ارز یچیزی مث روابط عمومیه ، مدیری که روابط عمومی نداشته باشه شاید تکنیسین عالی ایه اما مدیریت انجمنای سمپادیا بخش زیادیش روابط با کاربراس و آشنایی با سبک فعالیت سایت و اینجور چیزا که نیازه، بعدم طرف با توجه به اطلاعاتش به فعالیت و آشنا شدن با فرهنگ غالب سایت و یا حتی درصورت نیاز هماهنگی برا معاونیت و کارآموزی پیش مدیر اون انجمن برا کسب تجربه هدایت بشه.
بنظر من اینجور هنر و رفتار دو سر سود رو باید مدیرای داخلی با تجربه ای که دارن نشو بدن، تو پر کاربرا زدن و محافظه کاری ساده تر و مضرتره.

‏۳. یه حالتی هم هست مدیرگزینی واقعن ایراد داره و خیلی بد انجام میشه و خب پیش میاد هم که هم کاربرا هم خود مدیرای داخلی باید درک کنن محذورات کار داخلیا و ممکن بودن اشتباهات.

×ترکیب شد. :‌)

درکمال احترام، تذکر میدم به همه ی دوستان، لطفا توی این تاپیک بغیر از مدیران داخلی و بالاتر پاسخ ندید. مشکلات بعدی ایجاد میکنه. ممنون.

سلام. آیا اگر کسی به عملکرد یک مدیر اعتراض دارد باید بیاید اینجا اعلام کند؟ زیرا مدیران داخلی وعوه دادند پس از اتمام مدت آزمایشی، پروسه کار مدیران بررسی و مدیرانی ک فعالیتشون ناکافی بوده برکنار خواهند شد. اما من چیزی ندیدم. یه پست دیگر هم با این مضمون دادم ک گویا پاک شد.

:| یکی از همکارا چند روزی نبود منتظر نظر اون هستیم تا رای نهایی رو بگیم

راجب عملکرد مدیران انجمن هم به من یا بقیه همکارا پ. خ بزنید :-"

به نقل از ایلیا :
مسابقه ای که مرجعش معلوم نیس، هیچیش اصن مشخص نیس، باید بره توی اخبار حرف بزن؟

منم با این موضوع موافقم. اون مسابقه افرادی که می تونن درش شرکت کنن صرفن کسانی هستن با دانش خاص. خوب مطرح شدنش تو صرفن خود اون انجمن و در نهایت اخبار کلی سایت قابله تحمل شاید باشه. ولی ح.ب به عنوان تنها انجمن پر باز بیننده ی سایت غیر قابل درکه.

این مسابقه مسابقه ای نیست که شرکت کننده هاش از همه ی قشر افراد باشن و همه هم استعداد و قدرت طراحی ندارن ( حالا جدا از موضوعش ) پس بودنش تو ح.ب. قابل درک نیست. منم با نظر ایلیا موافقم.

ولی بعید می دونم علی خودش اصلن در جریانه گذاشته شدنش باشه یا اگه بوده باشه فکر نمی کنم خودشم چندان موافق باشه ایلیا.

به نقل از Farz :
تنها دلیلی که توی ح.ب گذاشته شد شلوغ بودن اخبار صفحه اول سایت بود، هیچ دلیل دیگه‌ای نداشت.
و تنها فرق این مسابقه با باقی مسابقه‌ها اینکه ایشون بجای دادن نشان هنری تصمیم گرفتن خودشون نقدا پرداخت کنن جایزه رو.

هیچ مسابقه‌ یا بحثی که توی سایت برگزار میشه تموم افراد توش شرکت نمیکنند، چه مسابقه‌ی عکاسی با موضوع آرزو و امید باشه چ بحث راج آزادی بیان باشه.

و لازمه بدونین اخبار و نظرسنجی توی ح.ب عموما توسط مدیران داخلی و ارشد گذاشته میشه.

اینکه این مسابقه جایزه ی نقدی داره باعث برتریش به باقی مسابقه ها نیست.

خوب نظرتون چیه این خبر رو با یکی از اخبار صفحه ی اصلی جابه جا کنید. تا خبری تو ح.ب بیاد که بیشتر جزو روال ثابت خود سایت هست مثل :

اطلاعیه‌ی واریز اسفند ماه

که عمله خیلی مهم تری از این هست که در کنار سه تا خبره دیگه برای صرفن دو ثانیه دیده بشه!

در صورتی که این خبر منافع خیلی بیشتری داره تا اینی که الان تو ح.ب گذاشته شده.

یا گذاشتن نظر سنجی مدیران انجمن ها. چیزی که مستقیمن به خود سایت مربوط میشه.

یا نظر سنجی مافیا! که یک موضوعی هست که هر سال هست و تعدادش باید به حد مورد قبولی برسه تا امکان برگزاریش باشه!

جایزه ی ۱۰-۱۵ تومنی که در حد پول تو جیبی هفتگی هم نیست انقد مهمه که باید به جایه این اخبار تو ح.ب گذاشته بشه ؟

و البته من با خبرم که این تصمیم تصمیم علی نیست! چون علی رو میشناسم و میدونم تصمیم گیری های منطقی تری داره. به خاطره همین به ایلیا گفتم.

و با این فرض فکر کنم من و ایلیا باید انتقادمونو تو تاپیک دیگه ای بگیم که مختص مدیران انجمن باشه.

هیچ مسابقه‌ یا بحثی که توی سایت برگزار میشه تموم افراد توش شرکت نمیکنند، چه مسابقه‌ی عکاسی با موضوع آرزو و امید باشه چ بحث راج آزادی بیان باشه.

میدونم! بدیهتن همینطور هست. و مثلن در مورد انجمنه جامعه شناسی من خیلی ترجیح میدم قشر سنی ای که حاضر هستن دوره ی دبیرستانشون باشن و یک مقدار دانشی در مورد موضوع داشته باشن. به خاطره همینه که هیچ وقت درخواست نمی کنم خبرم تو ح.ب گذاشته بشه.

چون برعکس کسایی که بیشتر در ح.ب حضور دارن خوب به خود زمانه کمتری برای مطالعه دارن.

به نقل از پـــوریـــــا . ک :
بعد یه نکته ، اخبار اصلی سایت بنظرتون بیشتر دیده میشه یا اخبار بالای حرف بزن ؟
چون من به شخصه ، اخبار بالای صفحه اصلی رو به مراتب بیشتر میبینم تا اخبار بالای حرف بزن رو.

بعد اینکه متوجه نشدم ، مرجعش معلوم نیست یعنی چی ؟ :-"

خوب پس نظرتون چیه خبر : اطلاعیه‌ی واریز اسفند ماه رو هر دو جا بذارید! خبر این مسابقه رو بذارید چهارمی توی صفحه ی اخبار سایت! اینجوری هم خبر واریز اسفند ماه بیشتر دیده میشه! هم خبر مسابقه بیشتر دیده میشه ؟ هوم ؟ نظرت چیه ؟‌

پست های تکراری که سوال هاشون قبلا جواب داده شده باشند پاک میشن.

و اختیار قرار دادن اخبار در صفحه اول و همچنین در تاپیک حرف بزن توسط تیم مدیران کل به داخلی ها داده شده.

خب وقتی اینجوریه دارید با کی شوخی میکنید که تاپیک زدید: "انتقاد ار مدیران داخلی" !؟!؟!؟!؟

قفلش کنید یه تاپیک بزنید "محل شور مدیران داخلی بدون هیچگونه انتقاد و پیشنهاد از طرف دیگران"

و من الله توفیق

Back
بالا