پاسخ : انتقاد از مديران داخلی
به نقل از Nirman :
+با تأخیر ، قرار بر این شد که در خصوص انجمن عکاسی تجدید نظر بشه و مدیران داخلی در خصوص انتخاب یا عدم انتخاب
آقافریبرز تجدید نظر کنن و رأی گیری تکرار بشه. نتیجه توی تاپیک مدیرگزینی اخیر اعلام خواهد شد.
با اصطلاح چشمم آب نمی خوره آشنا هستید؟
داشتم توی همین تاپیک می گشتم. و مدیران داخلی "سابق" حرفای جالبی زده بودن و جواب های جالبی گرفته بودن! هرچند من الان با این اکانتم کاربر معمولیه معمولی حساب میشم. اما بر اساس این "چرخ دنده سالاری" میتونم جواب همه حرفایی که بهم زده شد رو با نقل قول بدم. اتفاقی که باعث میشه بچه ای که شاید واقعا حق باهاش نباشه به خودش اجازه اظهار نظر بده و اظهار نظرش رو هم طوری شروع کنه که انگار حق با اونه و بچه های دیگه سایتم میان و از طرف اون آدمو می گیرن. من بازهم میگم مدیر انجمن شدن چیزیه که آقای مطهری وقتی ازشون خواستم گفتن میتونن منو بذارن اما من نخواستم. برای من جایگاه والایی نیست که اگر بهش دست پیدا نکنم حسرت بخورم. اما این بی عدالتیه که به شدت آزار دهنده ست.
توی مجلس هم فکر میکنم یه چیزی داریم به اسم جلسه علنی. من نمیگم اینجا مجلسه. اما میتونیم شبیه اون حالت رو اینجا ایجاد کنیم که وقتی من نوعی اعتراضی میکنم، نتیجه بررسی و اعتراض نه به صورت پست های متوالی و جداگانه بلکه حداقل به صورت یه گزارش کوتاه (مثلا حتی بدون اسم. به اینصورت که بگن از 5 مدیر داخلی 3 نفر مخالف دوتا موافق. دلایل موافقا 1.2.3 و دلایل مخالفا 1.2.3.4) ارائه بشه. این چیزی که الان هست و من رفتم و توی صفحه های قبل تاپیک نگاه کردم و مطمئنا بازهم تکرار میشه اینه که اعلام میشه مدیرگزینی صحیح بوده و مشکلی نیست.
خواهش میکنم دلایل گفته بشه. (بازم میگم مدیر شدن اهمیت چندانی نداره برای من و فقط حرص میخورم از اینکه چه فکرایی داشتم واسه اونجا و بیشتر از اون حرص میخورم از طرز مدیریت کردن مدیرای داخلی. و میخوام بهم اثبات بشه که من اشتباه فکر میکنم که مدیران داخلی شایستگی جایگاهشونو ندارن)
جواب پست بعد.
به نقل از The Merovingian :
با وجودی که سرویس کردی همه رو بابت اعتراض به مدیرگزینی، ولی از این پیشنهادی که دادی به شخصه استقبال میکنم. اما بعد از این اتفاق، دیگه به هیچ وجه بهانهای از جانبت قبول نمیشه. من داخلی نیستم که تصمیم بگیرم ولی حس میکنم این ماجرا داره یواش یواش دردسر میشه. هم دیدم، هم شنیدم. با بررسی اعتراض به این شیوه هم موافقم. به قول تو نه اینجا مجلسه، نه این همه جدیه که بخوایم گندهش کنیم. ولی خب، همیشه محکمکاری چیز خوبیه.
این لحن خیلی باحال و جبهه گیریتون برام جالبه. جواب ایشون رو هم همینطوری میتونستین بدین؟ :
به نقل از من عاشق محمدم :
تاریخ عضویت و ساعت حضور براتون دقیقا ملاک چیه؟حتمن باید یکی ساعت حضور بالایی داشته باشه تا اجازه انتقاد داشته باشه؟
من هم به اندازه شما حق اعتراض به تصمیمات و درخواست رسیدگی دارم. و به نظرم این امر و نهی کردنتون اشتباهه و به شما ربطی نداره روال این کار. نه تنها شما، دخالت افراد دیگه ای مثل شما توی همین چندتا پست اخیر که به جز جو دادن کار دیگه ای نکردن. خود مدیران ارشد و داخلی زبون دارن و اگر ماسله ای باشه میان و جواب بنده رو میدن.
+ اگر درخواست عدالت سرویس کردنه (که اونم به شما مربوط نیست و مدیران هستن که سرویس شدن توی این داستان اگر اسمشو اون بذاریم) من خوشحالم که سرویس کنم دیگران رو.
اینا هم جالب بود:
راجع به بحث بچه مدیر که من گفتم!
به نقل از من عاشق محمدم :
من داشتم کاملن دوستانه حرفمو میزدم اما یهو اومدی میگی داری غر میزنی؟
خب فکر نکنم بحث کردن با کسی که داره غر میزنه برای یه مدیر سایت درس باشه.تمومش کن پس.
راجع به انتقاد من که در جواب حس میکنم له کردن قصد طرف مقابل بوده به این علت که من مدت کمتری اینجا بودم مثلا.
به نقل از August McJoseph :
من هرچی بیشتر فکر میکنم بیشتر به این نتیجه میرسم که برای انتخاب هاتون از روش ریختن تاس بهره میگیرید.
بعد ازونجایی که من حس می کنم مدیر گزینی بعضی از انجمن ها باید با تخصص بیشتری همراه باشه اینم نظرمو جلب کرد:
به نقل از علیرضا ح. :
اقا به نظرم مدیرای داخلی که وظیفشون یه جورایی رسیدگی به کار مدیران انجمن و روند کلّی انجمن هاست . به خوبی صورت نمیگره و نگرفته .چون مدیران باید یه جورایی حداقل یکیشون به مباحث هر انجمن مسلّط باشن. خوب به هر حال 4 تا مدیر داخلی که نمیتونن به تمامی مباحث به این گسرتدگی مسلّط باشن . پس شاید نظارت های خوبی صورت نگیره .
آدمی که صرفا یه عکس به نظرش قشنگ هست، و میره توی پروفایل فرد (و به گفته خودش) اونی که اسپم زیاد داره رو رد می کنه و اون یکی دیگه که ستاره داره و رشته ـش گرافیکه انتخاب میکنه شایسته جایگاه داوری و انتخاب نیست. در ادامه:
به نقل از Scamp42 :
علیرضا حرف کاملا خوبی زد نمیدونم تاحالا فوروم های دیگه رفتین یا نه بعضی از فروم ها اینطورین!هر بخش هم ی مدیر داره!
اینطوری فک کنم بهتر باشه!دیگه رسیدگی به انجمنا بهترو راحت تر صورت میگیره
و اما در ادامه این دوتا نقل قول و کمی هم در راستای پیشنهادی که الان من دادم:
به نقل از Mohammadreza128 :
کاری به فروم سمپادیا و... ندارم در کل بت میگم:
این شیوه مدیریت الان منسوخ شدس دیگه... که یک مدیریت رو روی مدیریت دیگه ای بذاریم چند سالی در علم مدیریت مد شد که پیشنهاد بازرس ناظر رو دادن واسه این کار نتیجه جالب و خوبی هم داد اما باعث یکسری فساد های مدیریتی کلان شد که عوابقش الان تو جامعه ما و مخصوصا سیستم بانکداری کلان قابل رؤیته...
بیشتر به گردشی بودن بازرسی و نظارت های خورد باید توجه شه....
مصداقش در سمپادیا :
اگه فرض مثال یک مدیر تعیین شه واسه قسمت خاص علوم پایه مثلا ...این یکسری مشکلات بوجود میاره اولا این شخص مسلما رأی داره که تداخل با رأی مدیر انجمنه یا نه اصلا این شخص نظارت داره که میتونه بحث بوجود بیاره که جالب نیس..
اصولا تعدد مدیر چیزیو حل نمیکنه مصداق ضرب المثل آشپز که دو تا شد آش یا شور میشه یا بی نمکه....
نکته آخر اینکه نظارت مدیران داخلی میتونه در حیطه خاصی صورت بگیره تا حدودی شاید جمع و جور شده حرف شما بشه یعنی مدیران داخلی خودشون بگن مدیر داخلی۱ ناظر انجمن ۱-۲-۳ مدیر داخلی۲ ناظر انجمن۴-۵-۶ و این نیاز نیس علنی باشه صرفا یک تقسیم کاره و فکر میکنم الان هم چنین روندی باشه بینشون که درسته.
بازرس (مثلا شورای نگهبان که میاد و بررسی میکنه میبینه تصمیمات درسته یا نه. با این که اون افراد که تصمیمات رو اتخاذ میکنن حق تصمیم گیری از قبل بهشون داده شده دقیقا مثل همینجا) چیز خیلی خوبیه. بعلاوه اگر بازرس بی طرف و یا خارج از سازمان انتخاب بشه، از همه بهتره.
در ادامه بگم که به شما ربطی نداره که بنده حق اعتراض دارم یا نه اما در صورتی که دلایلشون منطقی باشه من دیگه اعتراضی نمیکنم. در غیر اینصورت اگر به نظرم باز هم بی عدالتی باشه به مقام بالاتر مراجعه میکنم. اونجا اگر جواب نده، مرحله ایه که اعتراض از طرفم قبول نمیشه. چون عدالت و قانون، اون چیزیه که به قول اون دوستمون رییس این سایت براش تعیین کرده.
اگر من نوعی میام و کار فلان مدیر رو به چالش میکشم و برای اعتراضم دلیل منطقی دارم این نشون دهنده اشتباه اون مدیره نه من. این نشون میده اون مدیر اشتباه فکر کرده. اشتباه تصمیم گرفته و یا اشتباه اجرا کرده! و به نظرم کاملا منطقیه که به قول شما توسط من، سرویس بشه (که عوض کردین اصطلاحتونو و نوشتین خسته کردی.). خودت گفتی ما واسه کارایی که اینجا انجام میدیم هیچ حقوقی نمیگیریم. پس اگر کسی منسوب میشه اینجا، به خاطر اینه که لایق اون کار بوده. بهتر نیست لیاقتشو ثابت کنه؟
دیگران هم میتونن نیان و این پست های منو بخونن چون اسم تاپیک انتقاد از مدیران داخلیه نه دعوای ما با مدیران به داوری کاربران. پس کابران رو هم سرویس (خسته) نکردم. بعدش در مورد حرفت که میگی من باید بهم اعتماد بشه. فرض کن یک استاد اقتصاد بیاد توی سایت و مثلا مثل من 3 تا ستاره بگیره. بعد درخواست میده برای مدیریت انجمن اقتصاد. ما همه میدونیم میتونه به سایت کمک کنه. آیا اونجا هم میای بگی طرف غیر قابل اعتماده؟ :) یک ذره به حرفایی که میزنین فکر کنین. فقط یک ذره.
+ تاکید روی این موضوع که دیگه هیچ اعتراضی قابل قبول نیست از طرف کاربری که دسترسیش در حد مدیر انجمنه توی تاپیک انتقاد از مدیران داخلی میشه دخالت. بعلاوه من خواستم بقیه هم در آینده بیان و ببینن برخورد ها با اعتراض به چه شکل هست. حالا هرچند برخورد اولیه باشه و بعدا تغییر داده بشه.
+ شما از شخص من طرفداری نکردی دوست خوبم. شما از "پیشنهاد" من خوشت اومد. شخص خودم رو توی جمله ای که گفتی به هیچ وجه قابل قبول نیست و اصطلاح سرویس کردن خطاب قرار دادی و پیشنهادم رو با جمله موافقم.هرچند مطلع کردن هم وظیفه شما نیست و بازهم اسمش میشه دخالت کردن، اما هرچی من بگم شما یه چیزی جواب میدی و کش دار میشه. میتونیم دوست باشیم با هم و دعوا نکنیم

انشاء الله که مدیران تصمیمات درست میگیرن و این قضیه "یواش یواش دردسر نمیشه".
به طور کلی: دفعه بعد بیاید توی تاپیک مدیر گزینی قید کنین که "افرادی با فلان تعداد ستاره، اصولا مدیر نمیشن. حالا هرچقدر تجربه داشته باشن در زمینه کاری اون انجمن". اونطوری حداقلش اینه که طرف نمیاد خودشو خراب کنه و کلی سابقه بنویسه و درخواست بده.