پاسخ : انتقاد از مديران داخلی
سلام. اشتباه شما اینجاست که بحث رو با این تفکر شروع می کنید که حق با شماست انگاری.
مسائلی که ذکر کردید همگی قبول و تک تکشون رو توضیح میدم.
اسپم هایی که فرمودید. اول توضیح بدم که من در رقابت با شما نمیخواستم مدیر اونجا بشم و در رقابت با
ᵯịʂʂ-ȤᵰɍȤᵰɍ ツ بوده. اما از اونجایی که انگاری شما از شخص خودم و فعالیتم توی سایت دل خوشی ندارید من رفتم و پست های خودتون رو چک کردم (هرچند شما از دسترسی مدیریتی خودتون استفاده کردین و پستهای اسپم من که
حذف شده بودن رو اینجا مطرح کردین :) توضیح اینکه من از 150 صفحه پست هایی که دادین 20 تاشو چک کردم. به غیر از حرف بزن و داستانایی که توش میگفتین کلن چندتا پست دیگه داده بودین. (
فکر میکنم شما حق نداری بیای اینجا پست حرف بزن من که حذف شده -توی روزی که ناراحت بودم از دست یک نفر همونطور که نصف پست های خودت همین مضمون رو دارن دادم اون پست رو- نقل قول کنی و مثلا بگی من رفتارم اشتباهه. اونم پستی که حذف شده. اما خب جواب مشت با مشت) نصفش اینا بود که دیدم اگر من بودم میگفتم اسپمه:
به نقل از sadlove :
كي و چرا پست منو پاك كرد؟
اینجا گویا اسپم
داده بودین و
اسپم دوم رو دادین که چرا اسپم اولتون حذف شده. که مدیر اونجا توضیح داده:
به نقل از pariya :
عزیزم اسپم خالص داده بودی!
نمیخواد وقتی میای اعلام حضور کنی
حسی که اونجا داشتین رو من الان دارم. پس از دستم ناراحت نشین به خاطر این پستی که دادم.
نمونه دیگه اسپم هاتون توی این تاپیک بوده:
به نقل از sadlove :
چرا هنگامی که خارج از زمین به ان نگاه میکنیم اقیانوسها و دریاها رو ابی میبینیم؟؟؟
کسی می دونه؟
اسپما پاک شد
که گویا پاک شده.
توی انجمن کتب و محلات بخش بهترین کتابی که تاحالا خوندید؟ :
سارا کورو(اونی که رو جلدش عکس یه دختر مو طلایی کشیده)
کلی گریه کردم اخه خیلی غمناک بود
لینکش : http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,234.msg394690.html#msg394690
و پست
اسپم بعدی در همین راستا!
ببخشید حواسم نبود.منظورم سارا کوچولوهه.کسی انتشاراتشو میدونه؟
لینکش ! http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,234.msg394738.html#msg394738
و اما
پست ســــــــــــــــــوم در همون راستا !!!!!!!
سارا کورو(شاهزاده خانم کوچک)
پدیدآورنده: فرانسیس هاجسن برنت، رامک نیک طلب (مترجم)، رضا کریمی (ویراستار)
ناشر: قدیانی ، کتابهای بنفشه
لینک: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,234.msg402417.html#msg402417
:)
توی پست هاتون خیلی جاها
درخواست لایک دادن کرده بودین از طرف کاربرا. من اگر بودم اون قسمتشو ویرایش میکردم. همونطور که چندبار پست خودمم ویرایش شده. یا حتی
حذف. برید ببینید خودتون.
به نقل از sadlove :
نقاشی سه بعدی در پیاده روها
این پستتون هم عکسش باز نمیشه و
اسپمه.
به نقل از sadlove :
http://www.musicfarda.com/1389/08/%D8%AA%DB%8C%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%98-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D8%B7-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2/
اینجا میتونستین برای فرد مورد نظرتون لینک رو پ.خ کنین.
نیاید یه ارسال دیگه بدین. هرچند لینکش هم خرابه و باز نمیشه. و این نشون میده مدیر اون انجمن نیومده ارسال هایی که لینک خراب دارن و الان اسپم هستن پاک کنه :)
یه جا گفتین که من میتونستم بگم آن بنم کنن. چطوری؟ یه اکانت دیگه میساختم؟ (
خلاف قوانین؟) هرچند ساختم و گفتم. و گفتن بن مادام العمر

شده و نمیشه بازش کرد.
بخشی از حرف هاتون فرمودید :
به نقل از sadlove :
اینجوری هم نیست ک الان مودیر نشدین دیگه نمیشین ! من خودم 4 سال پیش درخواست پزشکی دادم رد شد ! بعد ک گذشت شدم مودیر پزشکی ب درخواست خود مودیر اونجا ! بعد اعتقادی ! الانم مدیر داخلیم ! چون شناخت مدیرا ازم بیشتر شد . چون شناختشون از اطلاعاتم تو پزشکی بیشتر شد . تجربمم خیلی بیشتر شد . این ستاره ها ک رنگی تر میشن شناختمون بیشتر میشن . اکسس رو به کسی میدیم ک بهش اعتماد داشته باشیم .
توی پست قبلیم هم گفتم. مدیر شدن افتخار نیست و فقط مسوولیته. آدم با تجربه ای که درخواست مسوولیت (و دردسر ساختن برای خودش) میده مطمئن باشید هدفش پیشرفته.بله شما درخواست داده بودید :
من خیلی دوس دارم مدیر گفت و شنود بشم :P
مطمئنم محتوی درخواستتون خیلی پربار بوده مثل من که انتخاب نشدین:
منم گروه گرافیک (نام نبردینش البته

) و عکاسی. [1]
سابقه کاری مرتبط (مجموعا دو سال) :
چرخوندن سایت : www.mrgraphic.ir
گردوندن تیم فوتوشوتینگ : www.instagram.com/photoshooting
کلیک کنید: آموزش عکاسی - جلسات نقد عکس - برگزاری مسابقه
پروفایل اینستاگرامم : www.instagram.com/mr.amir
کلیک کنید: نمونه کار یک - نمونه کار دو - نمونه کار سه
← فعالیت تو انجمن عکاسی:
کلیک کنید: (1) (2) (3) (4)
← برگزیده نمایشگاه عکس کارگران - مشهد
← برگزیده نمایشگاه عکس توریست - کیش
من هنوز هم حس میکنم دارید از سر وا میکنین منو. به اون شخص دیگه که اومده و درخواست داده اعتماد داشتین مطمئنا. درسته؟؟؟؟؟
بیاید یه دور بررسی کنیم فعالیت های ایشون رو. همونطور که مال من بررسی شد. (من با خودشون هیچ مشکلی ندارم. فقط میگم مدیر گزینی باید بهتر انجام بشه)
از درخواستشون شروع میکنیم که اصلا سر سری به نظر نمیاد و خیلی پر محتوی ست.
منم عکاسی و رشته های هنری : ) -> لازمه بگم رشتمه؟؟ د
نجوم عمـومی و هـوا فضاهم دوس دارم :د
میریم سراغ فعالیتشون. من همه پست هاشون رو چک کردم و اگر چیزی از قلم افتاده معذرت میخوام. نه مثل شما که 4 تا پست منو میگی سه تا (از سر وا میکنی در حقیقت که من ساکت شم) و بعدش معذرت خواهی هم قطعا نمیکنی. چون حق با شما بوده و هست.
یکی این بود
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,14352.msg1311645.html#msg1311645
یکی این (که البته به طرز خیلی باحالی دقیقا روز انتخاب مدیرا بوده

البته مطمئنم اتفاقیه)
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,106789.msg1312707.html#msg1312707
این یکی هم بعد اعلام نتایج مدیر گزینی فک کنم
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,14352.msg1313378.html#msg1313378
فقط این قبلش بوده :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,14352.msg1308768.html#msg1308768
من مطمئنم این دقت شما در جهت تخریب شخصیت من نیست :
http://8pic.ir/images/1slto912wff8rzpu0avt.png
اما من چک کردم و دیدم که :
http://www.mrgraphic.ir/wp-content/uploads/2015/01/6666-1024x419.png
:) بعلاوه من میگم شما داری دروغ میگی. چون تمام هفته مدیر گزینی من مشخصاتم رو تغییر داده بودم به این صورت که تمام فعالیت عکاسیمو توش نوشته بودم و خداشاهده قسمت حرفه م هم عکاسی بود. بعد اینکه انتخاب نشدم تغییر دادم به این شکل.
بعلاوه این حرفتون:
به نقل از sadlove :
خب خودتون هم گفتین مبتدی تو عکاسی . مودیر قبلیامونو ک میشناسین ؟ توی عکس اونقدر حرفه داشتن ک پاسخگو باشن به مشکلات بچه ها .
ببینید یه مودیر انجمن باید اونقدر اطلاعات داشته باشه ک بتونه مشکلات بچه ها رو حل کنه . کمکشون کنه . نه در حد مبتدی .
اما برای اینکه بهتون بیشتر توضیح بدم میگم : اصطلاح "عکاس مبتدی هستم" رو خیلی از عکاس های بزرگ به کار میبرن. (من بزرگ نیستم. مبتدی ام -نسبت به خیلیا- اما در حدی هستم که این انجمن فنچی عکاسی که کلن در ماه سه تا پست داخلش میاد رو مدیریت کنم) و بازم میگم مطمئنم واسه تخریب شخصیت من نرفتید داخل پست های من بگردید، شما داخل پست های مدیر فعلی انجمن هم گشتید و این از چشمتون افتاده :
به نقل از ᵯịʂʂ-ȤᵰɍȤᵰɍ ツ :
من مثل همیشه دیر رسیدم
نمیشه منم باشم؟؟؟؟؟ خودم عکاسی میکنم اما زیاد چیزی بلد نیستم
دوربینم::سونی dsc-h90
بعلاوه برای اینکه بهتر متوجه شید،
ایشون استاد بودن تو یه کلاس عکاسی حرفه ای، توی تور هایی که برای عکاس ها میذارن ایشون عکاس همراه تیم هستن و مشکلات رو برطرف میکنن. (مشهد هستن مثل من) در عین حال در پروفایلشون نوشته بودن که (مبتدی هستم و جا دارد چیزی یاد بگیرم) مطمئنم یک آدم باشعور بالای شما فرق "مبتدی" ای که اینجا به کار برده شده را با جایی که فرد میگه من مبتدی ام میشه بیام توی کلاس آموزشیتون!! میفهمه.
این شخصی که الان مدیر انجمن عکاسیه واسه گرافیک هم درخواست داده بود. چون رشته ش گرافیکه. اما دریغ از یک پستی که بجز رنگ خاکستری و رنگهای پیشفرض سایت داده باشه! بانگ من رو ببینین. یا برخی از پست هام رو. فکر میکنم آشنایی آدم با اینترنت و کد نویسی اچ تی ام ال هم بتونه تو مدیر خوب بودن کمکش کنه. تجربه در این زمینه ها هم بهتر بود پرسیده بشه.
ببین دوست من. من اینجا با کسی دشمنی ندارم. اگر اعتراضی نسبت به این رفتار شما یا مدیرای دیگه (که بی احترامی تلقی میکنم نسبت به خودم) میکنم دلیلش اینه که با همین رفتاراتون و با همین رفتاراشون خیلی از افرادی که میتونستن به انجمن کمک های شایان و توی چشمی بکنن رو روندین و روندن از اینجا :) مثلا همین من. شما نرفتید و چک کنید.

من خیلی سطح کاری که میکنم از انجمن فعلی عکاسی بیشتره اما دلم میخواد خودمو بزنم با این طرز برخوردتون. آخه چرا اینطور میکنید؟ واقعا اونی که میگفت اگر میخوای گند بزنی به جایی کارهای بزرگو بسپار دست آدم های کوچیک راست گفته. شما رفتی ببینی من چه کار کردم تو اون تیمی که چندین بار ازش نام بردم؟
تعداد کل بازدید از تاپیک مسابقه کمتر از تعداد عکس هاییه که برای هر مسابقه ای که من اونجا برگزار میکنم میاد!
در رقابت با مدیر الان انجمن من توی مسابقه عکاسی فعالیت بهتری داشتم. آدم توی مسابقه خودشو نشون میده.
من نمیتونم بیام تمام 14000 تا عکسی که گرفتم بذارم که شما ببینی! میتونم؟ لینک دادم شما حتی زحمت نکشیدی روش کلیک کنی. همون جچیزی که توی پست قبلم هم گفتم انجام دادی. چیزی که بهش میگن عذر بدتر از گناه. من حق رو به شما میدم که هرکار دلت میخواد بکنی چون قدرتشو داری. حق رو به شما میدم تمام حرفاتم درست، اما میری و تمام پست های حذف شده منو چک میکنی اما نمیری ببینی من چه کارهایی کردم در رابطه با عکاسی اینا؟ اصلا رفتی توی لینک هایی که داده بودم؟
من حرفی نمیزنم دیگه. تبریک به مدیران جدید و تشکر از شما (ها) به خاطر انتخاب های به جا و دقیقتون. بحث رو تموم کنید. فقط دلخوری پیش میاد و هرج میشه همه چیز. (حوصله کل کل کردن ندارم. اگر ذره ای به فکر انجمن و پیشرفتش بودید به حرف هایی که زدید و احتمالا در جواب این پست خواهید زد فکر میکردید و به حرف هایی که من زدم هم همینطور. اما نه شما میخواید قدرت نمایی کنین و بگین که مثلا من انتخاب نشدم چون فلان و بهمان. حرفتون قبول و همین جا من میگم که تمام حق ها با شماست.)
بسه دیگه.یاعلی.
ویرایش:
+لایک های پستتون رو نگاه کردم. جالب بود لیست اسامی افرادی که لایک داده بودن :) فکر می کنم این چیزی که اینجا هست توی سیاست اسمش "بازی قدرت" ــه. اینچا میشه بهش گفت "مدیر سالاری".
+ جالب تر پ.خ هایی بود که از صبح از طرف دوتا از داخلی ها اومد و گفته شد "کارتون داره بررسی میشه" فکر میکردم بررسی چه معنی میتونه داشته باشه که با پستتون فهمیدم! :)
+ فرق انجمن عکس و عکاسی رو فهمیدم همون روز. اما نرفتم و پاک کنم پستم رو. معذرت میخوام.
+ اون قسمت که گفتین فعالیت من توی عکاسی نیست:
به قسمت "آمار عمومی - ᵯịʂʂ-ȤᵰɍȤᵰɍ ツ" اگر میرفتید میدیدید که از 900!!!! تا ارسال پرمحتوی ایشون؛ 225 تاش توی معما و هوش بوده. من چک کردم و میتونم به حتم بگم خداقل 150 تاش همون بازی اسم اسم ...! بوده. خیلی جالبه که اینطوری میشه راحت ستاره گرفت :)
+جواب پست بعد :
به نقل از ᵯịʂʂ-ȤᵰɍȤᵰɍ ツ :
اگه دقت کنید این پست مال خیلی وقت پیشه و دلیل نمیشه الان مبتدی حساب شم نمیگم حرفه ای ام اما مبتدی هم نیستم
آره دقت کردم. اما برای جواب دادن به ایشون میگم که حرف مبتدی بودن رو پیش میکشه.
اون پست رشته عکاسی بله چون خودشون گفته بودن فعالیتت کنید
پستی که 21 بار دیده شده یکدونه لایک خورده؟ فکر نمیکنین بهتر بود یکم بیشتر به پستتون پر و بال میدادین؟
اما عکسارو اتفاقی بوده و سعی کردم عکسام رو پشت سر هم نذارم
معذرت میخوام اگر من چیزی گفتم که ناراحت شدین. اگر اینطوری بوده من اشتباه کردم پس.
بعد ینی مدیریت واسه شما اینقد ارزش داره ؟
نه واسم ارزش نداره. اینکه انتخاب عادلانه باشه برام مهمتره مطمئنا ً
به من ربطی نداره ها ولی اینقدرا مهم نیس که اینقدر کشش بدید
شما هم جای من بودی همین حرفا رو میزدی