• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل المپیاد شیمی

پاسخ : بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل المپیاد شیمی

من از ازل سال کلاس رفتم ولی نخوندم

چه بحث شیکی...پیشنهاد میکنم اولا و دوما شیمی رو بخونید واسه دلتون کم کم باهاش حال می کنید دیگه به سوم که می رسین نزدیک مرحله 1 و2 کلی شاخ شدین واسه خودتون..بچه ها شیمی واقعا جالبه خیلی باحاله اگه واقعا دوستش داشته باشین و بخونین تا دم مرحله 2 براتون جالب خواهد بود...(مگه نه happiest جان ;)....)

سلام
دوست خوبم شما دوره هم خدا نصیبتون کنه تشریف ببرین به وضوح تمام می بینین بچه های شیمی همینجوریند انتظار دادوبیداد و سر و صدا نداشته باشین همه شون از فرط خرخونی آه در بساط ندارند

به نقل از parva :
سلام
دوست خوبم شما دوره هم خدا نصیبتون کنه تشریف ببرین به وضوح تمام می بینین بچه های شیمی همینجوریند انتظار دادوبیداد و سر و صدا نداشته باشین همه شون از فرط خرخونی آه در بساط ندارند

دقیقا.فقط به معلم های شیمی نگاه کنید متوجه این قضیه میشید...

راستش فکر می کنم مهمترین چیز اینه که روز امتحان مرحله دوم تمرکز کافی داشته باشیم چون مطمئن هستم بیش از 40 نفر ارزش قبولی را داشته باشن و بیشتر دوستان دیگه استاد هستن. مشکل نمره ی کف قبولی هستش نه سطح اطلاعات.

به نقل از The Skeptical :
راستش فکر می کنم مهمترین چیز اینه که روز امتحان مرحله دوم تمرکز کافی داشته باشیم چون مطمئن هستم بیش از 40 نفر ارزش قبولی را داشته باشن و بیشتر دوستان دیگه استاد هستن. مشکل نمره ی کف قبولی هستش نه سطح اطلاعات.

مهم قبولیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا چقدر به علم اهمیت میدید .....

به نقل از PrOFESSIONAL :
مهم قبولیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا چقدر به علم اهمیت میدید .....
منم همین را گفتم نگفتم اهمیت میدم(البته میدم اما اینو نگفتم).امیدوارم بخش شیمی به زودی فعال بشه و دوستان هم موفق بشن. بله دیگه مهم فبولیه و چیزایی که بعدش پیش میاد !

به نقل از Eternal.frz :
یعنی چی؟!!مگه شما چندمی؟! چه جوری می خوای بدون قبول شدن تو مرحله 2 و بدون رفتن تو دوره مرحله 3 بدی؟!!مرحله 3 واسه دوره است تو باشگاه برای مدال....اگه از قبول شدنت تو مرحله 2 مطمئن نباشی 3 خوندن زیادی یعنی کشک!

عزيزم..اينا الان تنشون داغه..بيخيال خودتو ناراحت نكن

در ضمن اين چيزايي كه ميگيم خصوصي نيست(قابل توجه مديران)

/////لطفا سعی کنید اسپم ندید و حرف هاتونو توی یک پست بنویسید.///////

به نقل از happiestchemist :
در ضمن اين چيزايي كه ميگيم خصوصي نيست(قابل توجه مديران)

/////لطفا سعی کنید اسپم ندید و حرف هاتونو توی یک پست بنویسید.///////
بعضی هاش خصوصی بود که پاک شد
ممنون از تذکرت

Back
بالا