• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کافه پیانو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کافه پیانو

من که خوشم نیومد راستش . خیلی خیلی شعاری بود . خــ ــیــ ــلی !

نسبت به کتابای ِ غیرعامه پسند ایرانی بدک نبود ، اما همچینم عالی ُ اینا نبود اینجوری که نرگس ُ ساینا میگن !

• لایک
امتیازات: dorna

سبک و سیاقش که شبیه سلینجره(ناتوردشت)
کپی برابر اصل ٍ کتاب هانریش بله(عقاید یک دلقک)
خب یه بارگی جناب جعفری....

به نقل از سنگین دل :
سبک و سیاقش که شبیه سلینجره(ناتوردشت)
کپی برابر اصل ٍ کتاب هانریش بله(عقاید یک دلقک)
خب یه بارگی جناب جعفری....
صفحه های ِ قبلی ُ بخون عیزم . ملت سه صفحه داد ِ سخن داده‌ن درباره ِ شباهت ِ این با اونا !

جزء تنها کتابایی بود که 2 بار خوندمش. از سبکش خوشم اومد، خیلی دنبال یه کتابم که به همین سبک باشه (اگه میشناسید معرفی کنید البته غیر از ناتوردشت)
نویشنده خیلی خوب جزئیاتو بیان کرده، از طرز تفکر شخصیت اول خیلی خوشم اومد.
(ببخشید من 32 صفحه قبلو نخوندم نمیدونم الان دقیقا کجای بحثین ;D)

البته من نگفتم خيلي عاليه و اينا ; گفتم بنظرم با اين وضع رمان فارسي ، نبايد انقد کافه پيانو رو کوبوند و به نسبت خوبه .
ببخشيد ، سبک و سياق دقيقا کجاش کپ ناتوردشته ؟ :-?
و مفهوم دقيقا کجا کپي هاينريش بل؟!!

سبكش خيلى باحاله!! به نظرم هدف خاصيو دنبال نمى كنه ولى قشنگه!!

به نقل از نرگس² :
البته من نگفتم خيلي عاليه و اينا ; گفتم بنظرم با اين وضع رمان فارسي ، نبايد انقد کافه پيانو رو کوبوند و به نسبت خوبه .
ببخشيد ، سبک و سياق دقيقا کجاش کپ ناتوردشته ؟ :-?
و مفهوم دقيقا کجا کپي هاينريش بل؟!!
من هم نگفتم کتاب به درد نخوریه...اتفاقا توصیه میشه این کافه پیانوی تقلیدی رو حتما بخونید که به ارزش سلینجر عزیز پی ببرید..
شما اگر اون دوتا کتاب دیگه رو خونده باشید، قطعا درک میکنید که جناب جعفری هم عینهو سلینجر اومده تمامی حرف دلشو(مثلا) رک و روراست زده و از تکنیک های تقلیدی استفاده کرده و حالا چون به گفته ی خودشون این کتاب به چاپ nام هم رسیده، دلیلی بر نو بودن سبک یا محشر بودن ماجرا نمیشه.

به نقل از سنگین دل :
من هم نگفتم کتاب به درد نخوریه...اتفاقا توصیه میشه این کافه پیانوی تقلیدی رو حتما بخونید که به ارزش سلینجر عزیز پی ببرید..
شما اگر اون دوتا کتاب دیگه رو خونده باشید، قطعا درک میکنید که جناب جعفری هم عینهو سلینجر اومده تمامی حرف دلشو(مثلا) رک و روراست زده و از تکنیک های تقلیدی استفاده کرده و حالا چون به گفته ی خودشون این کتاب به چاپ nام هم رسیده، دلیلی بر نو بودن سبک یا محشر بودن ماجرا نمیشه.
من اون دو تا رو خوندم ، ناتور دشتُ بالای 4،5 بار !
یعنی هر شخصیتی که حرفاشُ رک و راست بزنه ، هولدنه ؟!

به نقل از ارغوان اس. :
صفحه های ِ قبلی ُ بخون عیزم . ملت سه صفحه داد ِ سخن داده‌ن درباره ِ شباهت ِ این با اونا !
پوزش میخوام، ولی من همین الان صفحه های پیشین رو خوندم.
به نقل از نرگس² :
من اون دو تا رو خوندم ، ناتور دشتُ بالای 4،5 بار !
یعنی هر شخصیتی که حرفاشُ رک و راست بزنه ، هولدنه ؟!
خوبه، اما نمیدونم چطور متوجه این تقلید مسخره ی جعفری نشدید.
وقتی سبک روایی و سوژه های اصلی یه کتاب از روی کتاب دیگه ای تقلید شده باشه، به این حرکت میگن تکنیک تقلیدی نویسنده. که اگه تصادفا از روی یه کتاب خوب تقلید کرده باشه، بعد از فروشش همه براش کف و سوت میزنن و کاندیدش میکنن. که این همون دلیل بر محشر بودن نوشته های سلینجر میشه!

× ترکیب پستای متوالی ×

• لایک
امتیازات: dorna

من چند وقته میخوام بخونمش وقت نمیکنم
اما میگن جالبه منم فکر میکنم حالب باشه و ارزش خوندن داشته باشه

Back
بالا