پاسخ : پاسخ : کی میاد یه تیم برنامه نویسی بزنیم؟؟؟
به نقل از پارسا :
ببینید دوستان ، بزارید من یه توضیحی بدم !
این پروژه ، خیلی فراتر از برنامه هایی هست که ما ها ( اصلا خودم رو می گم ! ) تو عمرمون نوشتیم !
این کار ، به یک چیزهایی نیاز داره ، که اصلا ما تو عمرمون هم اسمشون رو نشنیدیم ! به عنوان یک مثال خیلی ساده ، که تازه خیلی هامون هم بلدیم ، لازمه که کار با DLL رو در حد خدا بلد باشیم ! یا مثلا خیلی نکات مهم داره ، در رابطه با شبکه و security ، که فکر نکنم کار کسی از ما ها باشه !
من خودم ، خیلی برنامه نویسی خوندم ! از هر نوع الگوریتمی هم که بگید بلدم . اصلا تو مسابقه برنامه نویسی شریف ، اول شدم ( قصد پز دادن ندارم ) ولی دارم به شما می گم ، که این پروژه ، با برنامه ACM یا sgu نوشتن یا برنامه ربات نوشتن یا برنامه فوتبال 2D و 3D خیلی فرق داره !
درسته ، یه بخش هایی هم داره که مربوط به الگوریتمه ، ولی اون قسمت هایی که بخوای server بنویسی یا بخوای مثلا یه ارتباط بین دو کامپیوتر برقرار کنی ، کار من و شما نیست !
قسمت اول که درست میگی. ولی به این سختی ها هم که میگی نیست. مثلا لازم نیست اولین نسخه ی آزمایشی که مینویسی توش امنیت به خرج بدی.یا اینکه لزومی نداره که بخوایی با DLL کار کنی.
یکسری ابزار ساده در هر زبانی برای ارتباط شبکه هست و اونقدرها هم لازم نیست وارد پیچش مسئله بشیم. من یادمه دوتا از بچه های سوم راهنماییمون دوز تحت شبکه نوشته بودن. یا حتی با همین ++C من سال اول دبیرستان Trojan خیلی ساده تحت لینوکس نوشتم.(یادمه یک SDK کار با شبکه پیدا کرده بودم و با اون کار میکردم)
در کل خیلی هم پیچیده نیست. اگر واقعا یک نفر طالب باشه و برنامه نویسی بلد باشه تقریبا با هرزبان زنده ای میتونه این کار را در سطح ساده انجام بده.
یاد جوونیام افتادم

. من مجبور شدم به خاطر درس ولش کنم. امیدوارم این مشکل برای شما پیش نیاد.(اگر المپیاد کامپیوتر قبول بشی خیلی به نفعت میشه.و گرنه مجبور میشی ولش کنی)
(نمیدونم برای ربات تاحالا برنامه نوشتی یا نه ولی حال میده هیچ چیز اونطور که باید بشه نمیشه

مثلا یکسری الگوریتمهایی برخورد میکنی که با خودت میگی چرا تاحالا دقت نکرده بودم همچین چیزی هست و ...)
برای سرور هم میتونی خیلی ساده عمل کنی. مثلا بیایی یک اسکریپت PHP بنویسی که به عنوان ورودی user و pass بگیره. بعد بیاد IP طرف را یادداشت کنه. بعد اگر کسی خواست باش چت کنه این IP را بش بده.
بعد توی کامپیوتر طرف هم روی یک پورت خاص Listen کنی تا این یارو بتونه باش بلافاصله صحبت کنه. کلا خیلی مسئله ی جالبیه و میشه در حد ساده پیاده سازیش کرد.

فکر نمیکنم هیچکی اینجا بخواد Messenger ای بنویسه که با Yahoo! رقابت کنه! برای همین در حد تفریحی و سرگرمی میشه پیاده سازیش کرد.