• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لطفا گوسفند نباشید!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لطفا گوسفند نباشید!

به نقل از saf.sade :
شرمنده این بحث رو اینجا ادامه اش میدم ولی فکر کنم همچینا به موضوع بخوره البته شاید.ببین دوست من این دیدگاهی که شما داری رو یک گروه دیگه از انسان ها هم دارند که میبینی هر بلایی که سرشون میاد هیچی نمیگن و همه چی رو از تقدیرشون میدونن و میگن هرچی خدا بخواد همون میشه در اینکه هرچی خدا بخواد همون میشه هیچ شکی نیست ولی خدا هم گفته از تو حرکت از من برکت اون چیزی که اینده ما رو رقم میزنه رفتار و اعمالیه که خود ما داریم به همراه درصد کمی عوامل خارجی که اینجا از بحث درمورد اونا پرهیز میکنم که شانس هم یکی از همون عوامل هستش.
بازم میگم شانس با تقدیر فرق نداره!
ولی درسته یکی از همون عوامله که تو میگی!

به نقل از سیاوش :
بازم میگم شانس با تقدیر فرق نداره!
ولی درسته یکی از همون عوامله که تو میگی!
فکر کنم بحث داره یکم فلسفی میشه
چرا دوست من تقدیر رو خود ما رقم میزنیم مثلا تو فوتبال یه بازیکنه که تا حالا 5بار از 45متری گل زده دفعه ششم که گل زد نمیگن شانسی بود میگن حرفه ای بود ولی همون بازیکن دفعه اولی که این گل رو زد به نظرت در موردش چی میگن؟

به نقل از saf.sade :
فکر کنم بحث داره یکم فلسفی میشه
چرا دوست من تقدیر رو خود ما رقم میزنیم مثلا تو فوتبال یه بازیکنه که تا حالا 5بار از 45متری گل زده دفعه ششم که گل زد نمیگن شانسی بود میگن حرفه ای بود ولی همون بازیکن دفعه اولی که این گل رو زد به نظرت در موردش چی میگن؟
شاید ولی به نظرم تو زندگی چیزی به نام شانس وجود نداره!

به نقل از سیاوش :
شاید ولی به نظرم تو زندگی چیزی به نام شانس وجود نداره!
بستگی داره تو شانس رو چی بدونی.

به نقل از saf.sade :
شرمنده این بحث رو اینجا ادامه اش میدم ولی فکر کنم همچینا به موضوع بخوره البته شاید.ببین دوست من این دیدگاهی که شما داری رو یک گروه دیگه از انسان ها هم دارند که میبینی هر بلایی که سرشون میاد هیچی نمیگن و همه چی رو از تقدیرشون میدونن و میگن هرچی خدا بخواد همون میشه در اینکه هرچی خدا بخواد همون میشه هیچ شکی نیست ولی خدا هم گفته از تو حرکت از من برکت اون چیزی که اینده ما رو رقم میزنه رفتار و اعمالیه که خود ما داریم به همراه درصد کمی عوامل خارجی که اینجا از بحث درمورد اونا پرهیز میکنم که شانس هم یکی از همون عوامل هستش.
به نقل از saf.sade :
من نمیگم ادم نباید تلاش کنه من همیشه تلاشمو می کنم ولی بعضی اتفاقا دست من نیست مثلا اشتباه دادن سوالای کنکور به یه نفر دست خودشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این خدا بوده که خواسته از بین کلی دانش اموز مثلا به من سوال اشتباه بدن!

وقتی آدم نا امید میشه یا دلش میگیره خوندن این کتابه خیلی کمک میکنه ;)
دیشب که یه 5 صفحه خوندم خیلی حالم بهتر شد :)

اين دو تا بالايي رو من يه نگاهي انداخـتم بشون تو كتابخونه واقعن هم چـرت بودن ;D

+ مـن لطفا گوسفند نباشيد رو كـلا نميتونم بخونم ! پشت سر ِ هم يعـني ! يعـني به قول سياوش به اين درد مي خوره كـه هر چند وقت يك بار يه تيـكه ازش رو بخونـي ! اما بازم به نظر من از نظر جذابيت به عنوان يه كتاب روانشناسي ، نسبت به خيلي از كتاباي ِ مشابه‌ش بهتر بود ! ;D

طراحي جلدشم دوس داشتم ;D

• لایک
امتیازات: N.M

یه سری تست داشت تهش راجب اینکه چه قدر فوضولیم ؟بی اعتمادبنفسیم یا با اعتمادبه نفس و...؟
برای من همش تَهِش درمیومَد مثلا خیلی فوضول یا خیلی بی اعتمادبه نفس و...
به نظرم خوب بود اما خیلی کاربردی نبود :-" ینی من الان یادَم رفته چی بوده
سه چآرماه پیش خوندم مقداریشُ
جذاب هم بود البته مقداری :-"

چه اسم توپی دمش گرم همون اسمش تاثیر خودشو میزاره

وقتی خوندم ازش خوشم اومد و الانم خوشم میاد . گاهی اوقات واقعا تاثیرگذار میشه خوندنش

Back
بالا