• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لطفا گوسفند نباشید!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لطفا گوسفند نباشید!

ما دبیر فیزیکمون بهمون پیشنهاد داد اینو بخونیم.

من سال سوم دبستان بودم این رو خوندم مطلقا هیچی ازش نفهمیدم! :دی

الان هم نمیدونم اگه بخونم چیزی ازش میفهمم یا نه...

به نقل از saf.sade :
ما دبیر فیزیکمون بهمون پیشنهاد داد اینو بخونیم.
چه دبیر با حالی داشتید!
به نقل از settareh :
من سال سوم دبستان بودم این رو خوندم مطلقا هیچی ازش نفهمیدم! :دی

الان هم نمیدونم اگه بخونم چیزی ازش میفهمم یا نه...
الان بخونش فک کنم دیگه کاملا بفهمیش.

به نقل از سیاوش :
چه دبیر با حالی داشتید!
باحالیش که خیلی باحاله.تازه اینکه چیزی نیست دادیم دبیر امادگی دفاعیمونم بخونه گفتیم واست خوبه.اونم گفت اسمش چیه؟یهو همه با هم گفتیم لطفا گوسفند نباشید.
اونم کتابو از یکی گرفت و دوهفته ای خوند و اورد پس.کلا کتاب باحالیه ما تو کتابخونه کلاسمون یه جلدم از این داریم که البته بیشتر مثل فال حافظ ازش استفاده میکنیم.

خیلی کتاب جالبیه ولی یه سوال دارم توی این کتاب نوشته خودمون باعث بدبختی یا خوشبختی خودمون میشیم ولی گاهی ادما می خوان بین دو چیز یکیشو انتخاب کنن ولی نمی دونن کدومو انتخاب کنن چون در هیچ کدوم سرنوشت بدی و نمی بینن ولی بعد که یکی و انتخاب می کنن به ضررشون میشه و اتفاقایی براشون میفته که حتی فکرشم نمی کردن در این صورت بازم نمیشه گفت تقدیر وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از nadi :
خیلی کتاب جالبیه ولی یه سوال دارم توی این کتاب نوشته خودمون باعث بدبختی یا خوشبختی خودمون میشیم ولی گاهی ادما می خوان بین دو چیز یکیشو انتخاب کنن ولی نمی دونن کدومو انتخاب کنن چون در هیچ کدوم سرنوشت بدی و نمی بینن ولی بعد که یکی و انتخاب می کنن به ضررشون میشه و اتفاقایی براشون میفته که حتی فکرشم نمی کردن در این صورت بازم نمیشه گفت تقدیر وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه خوتون دارین میگین که خود انسان یکی از اون دو مسیرو واسه ادامه راهش انتخاب میکنه.شاید نداشتن دید و درک درست اونو به اشتباه بندازه.

اخه گاهی ادم نمیدونه اصلا چجوری راهی که انتخاب می کنه باعث بد بختیش میشه! و همه هم میگن اگر هر کدوم از 2 راهو انتخاب کنه خوشبخت میشه! مثلا من نمی دونم برم ریاضی یا تجربی بعد تصمیم میگیرم برم ریاض

برم ریاضی وقتی کنکور میدم اشتباه بهم سوال میدن این به خاطر انتخاب من نیست و دست من نبوده!!
(ادامه ی بالایی)

اتفاقا تو FB یه صفحه با این اسم هست....
ببینید ضرر نمیکنید
خیلی توپه
;)

خب شانسم همچین بی تاثیر نیست نمیخوام داغ دلتو تازه کنم ولی تو دیگه اخره شانسی.
به نقل از nadi :
برم ریاضی وقتی کنکور میدم اشتباه بهم سوال میدن این به خاطر انتخاب من نیست و دست من نبوده!!
(ادامه ی بالایی)

Back
بالا