چه دبیر با حالی داشتید!به نقل از saf.sade :ما دبیر فیزیکمون بهمون پیشنهاد داد اینو بخونیم.
الان بخونش فک کنم دیگه کاملا بفهمیش.به نقل از settareh :من سال سوم دبستان بودم این رو خوندم مطلقا هیچی ازش نفهمیدم!![]()
الان هم نمیدونم اگه بخونم چیزی ازش میفهمم یا نه...

باحالیش که خیلی باحاله.تازه اینکه چیزی نیست دادیم دبیر امادگی دفاعیمونم بخونه گفتیم واست خوبه.اونم گفت اسمش چیه؟یهو همه با هم گفتیم لطفا گوسفند نباشید.به نقل از سیاوش :چه دبیر با حالی داشتید!

خوبه خوتون دارین میگین که خود انسان یکی از اون دو مسیرو واسه ادامه راهش انتخاب میکنه.شاید نداشتن دید و درک درست اونو به اشتباه بندازه.به نقل از nadi :خیلی کتاب جالبیه ولی یه سوال دارم توی این کتاب نوشته خودمون باعث بدبختی یا خوشبختی خودمون میشیم ولی گاهی ادما می خوان بین دو چیز یکیشو انتخاب کنن ولی نمی دونن کدومو انتخاب کنن چون در هیچ کدوم سرنوشت بدی و نمی بینن ولی بعد که یکی و انتخاب می کنن به ضررشون میشه و اتفاقایی براشون میفته که حتی فکرشم نمی کردن در این صورت بازم نمیشه گفت تقدیر وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از nadi :برم ریاضی وقتی کنکور میدم اشتباه بهم سوال میدن این به خاطر انتخاب من نیست و دست من نبوده!!
(ادامه ی بالایی)