- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 97
پاسخ : خاطرات سوتیها
از جمله موهبت هایی که همیشه باید قدردانش باشید،جغرافیای ِ خوبه
تصوری که من از اسلو داشتم،این بود که مخفف کشور اسلواکیه،و فکر می کردم یکی از کشور های محروم آفریقاییه.
جدیدا تو اخبار می شنیدم که فلان مذاکره توی اسلو برگزار شد ولی خب فکر می کردم این یه حرکت نمادینه و برای کمک به کشور های فقیر
.
تا اینکه با دوستی آشنا شدم که اسلو زندگی می کرد.سر یه بحثی لوکیشن فرستاد و من همینطور که داشتم گشت و گذار می کردم اون ناحیه دیدم عه اینجا که برا نروژه،کلی بهش چیز گفتم که تو اسلو زندگی می کنی یا نروژ؟
آخه اسلواکی جا برای زندگی کردنه؟من فکر می کردم دانشگاه خوبی درس می خونی و کلی ترحم و توهم ها توی ذهنم
خلاصه که یه نقشه فرستاد و من دیدم پایتخت نروژ اسلوعه،توی اروپاست و اسلواکیم برا خودش کشوره،پایتخت داره،اروپاست و اونم جای خوبی درس می خونه
از من که دره نیل رو نوشتم به دلیل ارتفاع زیاد کم جمعیته،این تخیلات بر میاد دیگه
از جمله موهبت هایی که همیشه باید قدردانش باشید،جغرافیای ِ خوبه
تصوری که من از اسلو داشتم،این بود که مخفف کشور اسلواکیه،و فکر می کردم یکی از کشور های محروم آفریقاییه.
جدیدا تو اخبار می شنیدم که فلان مذاکره توی اسلو برگزار شد ولی خب فکر می کردم این یه حرکت نمادینه و برای کمک به کشور های فقیر
. تا اینکه با دوستی آشنا شدم که اسلو زندگی می کرد.سر یه بحثی لوکیشن فرستاد و من همینطور که داشتم گشت و گذار می کردم اون ناحیه دیدم عه اینجا که برا نروژه،کلی بهش چیز گفتم که تو اسلو زندگی می کنی یا نروژ؟
آخه اسلواکی جا برای زندگی کردنه؟من فکر می کردم دانشگاه خوبی درس می خونی و کلی ترحم و توهم ها توی ذهنم
خلاصه که یه نقشه فرستاد و من دیدم پایتخت نروژ اسلوعه،توی اروپاست و اسلواکیم برا خودش کشوره،پایتخت داره،اروپاست و اونم جای خوبی درس می خونه

از من که دره نیل رو نوشتم به دلیل ارتفاع زیاد کم جمعیته،این تخیلات بر میاد دیگه

گفدم مامان بی احساس و عاطفه ی مـــــن