• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

ما ی معلم داریم بعد ایشون از نظر اخلاق ب سگ میگن ذکی :-"
بعد این تخته الکترونیک ها صفحشو میشه بالا پایین داد
دوستم:
خانوم میشه یکم بکشین پایین؟؟
خانوم؟ X-(
ما: =))
خودش :-[

رفتیم باز کافی شاپ.و واز دوباره موقع حساب کردن دچار درگیری شدیم.در نهایت من کارتمو دادم گفتم جلو آقای کافی شاپی پول خورد در نیاریم بدیم.ب آلا گفتم یادت نره بپرسی سهم هر کس چن شد.انقدم ک این کافی شاپا تاریکه آدم نمیفهمه کی دورو برشه.دم در باز به آلا یاد آور شدم ک قیمت هر چیزو جدا بپرسه.
رومو برگردوندم و اصلا متوجه نشدم اون آدم کیه تو تاریکی و با صدای واضح فریاد زدم:::آلا باز تخل پخل نشه

;D ;D
و متاسفم ک بگم اون آدم تو تاریکی پسره کافی شاپی بود و فکر کرد ک من با اونم. ;D ;D
shame on me
#-o #-o #-o
اصن فکرشم نکنین ما دوباره بریم کافی شاپ مذکور

اغا سر کلاس ریاضی تشریف داشتیم و در حال درس گوش دادن متوجه شدیم در میزنن خانوم رفت دم در درو باز کردو اینا بعد اوشونی ک اومده بودن جهت اطلاع رسانی اومده بودن بعدش فرمودن که فردا بچه هایی که برمسابقه هوافضا شرکت کردن یه رب قبل زنگ نماز برن نماز خونه جلسس بعدش دبیرمام خواس تکرار کنه فرمود:بچه هایی که برا مسابقه هوا فضا شرکت کردن فردا یه رب به فضا برن نماز خونه :)) :))

امروز داشتم تو سایت دبیرمون نظر میذاشتم بعد آهنگم میگوشیدم
عاقا حالا من یه کلمه راجب مغلمو سایتش نوشتم یه کلمه از آهنگه
بعد نکته اینجاس ک بعد ک تایید کردم فهمیدم

دوستم میگفت رفتم دکتر.. دکتره هم بر خلاف تصورم جوون بوده ..هول شدم یهو گفتم دکتر اسحال به روتون گلاب دارم!!!!!!!!

اعتراف می کنم که تا ی هفته پیش فک می کردم که وقتی می خوای اینرنتت 256 کیلو بایت باشه باید مودم 256 کیلو بایتی بخری . 512 هم مودم متفاوتی داره . 128 هم مودمت فرق داره .

بعدش فهمیدم که سرعت اینترنتت اصلا ربطی به مودمت نداره . از اون بالا درست می شه

به "Max Factory" بگی "Fax Mactory" ;;)

به "الو سلام" بگی "سلو اَلام" ;;)

اومدم مو رو از کنار بشقاب بردارم، اشتباهی قاشق رو برگردوندم رو زمین، مو رو گذاشتم دهنم :|

سوتی شوهرخواهرم (امید) ;D :

تلفن خونه و آیفون هم زمان زنگ میخورن، بعد امید میخواسته تلفن رو برداره بگه "الو" و آیفون رو بردار بگه "بله" .
بعد یهو هول میشه نمیدونه اول کدومو ورداره فقط دستشو دراز میکنه و گوشی آیفون رو برمیداره میگه: "بـَــلـو؟" (Baluu) :))

+ من تو این فکرم که یارو ــی که پشت در بوده چه شکلی شده :)) "بـَـــلــوو" آخه؟ :))

امروز رفته بودم با دوستم امتحان قلم چی دادیم . برگشتن با تاکسی اومدیم .
سوار تاکسی شدیم . (جفتمون عقب نشستیم . فقط ما عقب نشسته بودیم) بعدش یکی اومد جلو نشست . بعدش ی بابا دیگه ای اومد اونم جلو نشست . (با اینکه عقب فقط ما دو تا بودیم) بعدش 500 متر جلوتر تاکسی برای یکی ک کنار خیابون واستاده بود . ایستاد . بعدش اونم در جلو رو باز کرد . ما کلا روده بر شده بودیم .

یه کلاس پر دختر با معلم مرد رو تصور کنین که همه خسته و کوفته از سر جلسه قلمچی اومدن کلاس...
معلم:
گویا امروز همه رفتن پیش کاظم خسته اومدن اینجا! [-(

کلاس منحرف خسته: : :o :o :)) :)) =)) =)) :-"

معلم: :-? :-[ :-"

Back
بالا